Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
@busus olur hocam bu listede 2 sene öncesine kadar 1 kişi bile yoktu. Öyle düşündüğünüzde önümüzdeki iki sene içinde kimler bu listeye dahil olur Allah Bilir.
-
@antimülakat inşallah.
-
Bir gün kurum listesinde adımızı görüp koşa koşa buraya gelip @Antimülakat abeyyy oraya benide ekle diyebileceğiz mi?
-
@ua1905 belki siz daha listeye bakmadan adınızın listeye eklenmiş olduğunu fark ederseniz. Bizim burada isminiz ua1905 bu arada
-
@antimülakat Hocam hep söyle bi düşünce var kazananlar forumu terk ediyor , hala işsiz olanlar forumda geziyor. Atansalar hiç durmayacaklar yani forumda .
Hayatta bir seyleri iş bitene kadar kullanmak çok yanlis ve üzücü bence.
Allaha şükür atandik ama işsiz günlerimizi , burada gecirdigimiz zamanlari unutmadik.
-
@shady1 Allah Razı Olsun kardeşim, eksik olmayasın. O konuda kimseye bir şey diyemiyoruz, sitemde etmiyoruz. Sonuçta hayatın devamında kimlerin nelerle mücadele ettiğini bilmiyoruz. Kimi evlilik telaşına düşüyor, kimi iş hayatının varlığını kabullenmeye çalışıyor, kimi spora yazılıyor vs. Bir çok değişken var ama tabi insan arada bir naberi de beklemiyor değil? Hani Kolpaçino da Şafak Sezer'in gemiden atlama sahnesi vardır, işte arada o sahne gözümde canlanıyor.
-
Kazanırsam eğer aileme müjde verip hemen sonra adımın listeye yazılmasını isticem.Belki biraz umutsuz vaka ama hayali bile çok güzell
-
@hakhukukadalet inşallah dilediğin ve istediğin kurum olur. Seve seve ekleriz listeye.
-
Bu arada listeye güncelleme yapmak gerek epeydir el atmıyoruz.
-
@antimülakat sen bi el at olaya üstat
-
@shady1 Şöyle de bir şey vardı https://forum.tercihiniyap.net/topic/4186/shady1-e-tebrik Hey gidi günler.
-
Allah hepimize nasip eder inşallah bir kuruma girmeyi. Bizi de yazarsınız buraya.:)
-
@872 Burada yer alamayacağını düşündüğüm bir tek vazgeçenlerdir dostum. Vazgeçmeyin, inşallah hepinizi yazacağız
-
@paretowilfredo inşallah üstad. En yakın zamanda atanırız. Çok sağolasın.
-
@paretowilfredo valla halay desen vardı, davul zurna desen vardı. Fakat iyi kutladık :))) @Shady1
@Antimülakat listeyi 7 ay önce hazırlamaya başlamış. O günden bugüne baktığımda upuzun, asla geçmeyecek bir süre varmış gibi gözüküyordu. Şimdi burdan bakınca 7ay ne çabuk geçmiş ve neler neler değişmiş.
Listemiz alsın başını gitsin inşallah tez vakitte
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
@shady1 Şöyle de bir şey vardı https://forum.tercihiniyap.net/topic/4186/shady1-e-tebrik Hey gidi günler.
Daha dün gibi
Hakkaten hey gidi günler. . .
Bir de @Antimülakat @paretowilfredo @Shady1 zirvesi vardi
-
@möözun, içinde söyledi: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
@paretowilfredo valla halay desen vardı, davul zurna desen vardı. Fakat iyi kutladık :))) @Shady1
@Antimülakat listeyi 7 ay önce hazırlamaya başlamış. O günden bugüne baktığımda upuzun, asla geçmeyecek bir süre varmış gibi gözüküyordu. Şimdi burdan bakınca 7ay ne çabuk geçmiş ve neler neler değişmiş.
Listemiz alsın başını gitsin inşallah tez vakitte
Hakkaten oldukça iyiydi dostum
Bence bi başlik da sana açmak gerek öyle degil mi @paretowilfredo üstat -
-
@paretowilfredo @Shady1
Şttt sakince o başlığı yere koyun :))
Beni bir başlıkla kandıramazsınız ayrıca, şuan bulamadım o yazılanı ama benimkini direkt Konya'da etli ekmeğe etli ekmek sararak kutluyorduk öyle hatırlıyorum -
Bir dahaki buluşmada bütün dostlarımızı bekleriz. Konya buluşmaları kpss sınav sonrası unutmayın