YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Herkes pusuda bekliyomuş bi anda nasıl karıştı ortalık
-
sınav sonrası ilk hafta güldük ağladık eğlendik tahmin yaptık, tamam. ancak artık bu bir yere varmıyor. barajı geçen herkes bir şekilde beklesin çok umutlanmadan.. döndü dolaştı olay buna varıyor. ha ne kadar yüksekse o kadar garantiye yaklaşıyor ama kimse için bir garanti yok. ama kesin puan sınırları vermek açıklanana kadar spekülasyondan ileri geçemeyecek. tabi isteyen yazsın da ilk hafta tüm argümanlarımızı tükettik zannediyorum. böyle vakit geçmez dostlar.
-
@atauni25 dostum dikkat et de yanlışlıkla kaydırmış olmayasın 2 yanlışın çıkmasın maazallah liste dışı kalırsın
-
Hayır yani biz burada belli bir çizgide konuştuk ettik hiç sorun yoktu gerçi 90 üstü kapatacak diyen bir arkadaş vardı ss aldım bilsin kendisini şimdi de 80 altı olan insanlarla alay edilmesi rencide edici bir şey belli bir yaşa gelmiş insanlarız lütfen ya.
-
@ese03 men dakka dukka
-
@atauni25 mantığınızı biraz daha açar mısınız? neden 90 ve üstüne 200 kişi dediniz?
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanana kadar burada yazılanlara itibar etmeyin. Şuan tatilin keyfini çıkarın nasipse 75 le bile gelir olur nasip değilse 80 le mülakata kalsan bile olmaz... Herkesin tahmini kendine güzel gelir...
-
@mavkav 500 deseydi kendisi liste dışında kalırdı da ondan
Aranızda gerçekten şu sonuçları bilen varsa açıklasın biz de ümitlenmeyelim -
@idyah :)) kimse bu sorunun cevabını veremez ama bu forum gerçekten de yüksek yapan adamların forumu, kaymakamlıkta da bakarsanız anlarsınız, burda az önce listeye baktım 90 kişi doğru sayılarını paylaşmış, ortalaması 79,71 . burdan tabiki bişeyler çıkmaz ama belki düşündürebilir.
-
875-1000 kişi çağırıp 80 üzeri kapatan kurum sınavı var mı ? (sgk gibi direk mülakat hariç)
-
Arkadaşlar hak eden ve nasibinde olanlar kalacak mülakata. Kpss öncesi bana özelden mesaj atan bi arkadaş vardı 105 net 10000 olur 130 net 5000 olur diye düşünün bunlar her sınav sonrası ortaya çıkar, moral bozar ve sonuç açıklandıktan sonra tüyerler çalışan hak edeb emeğinin karşılığını illa ki alacak arkadaşlar içimizi ferah tutalım.
-
@aslan-reyiz yok galiba hocam ben çok kişiye sordum ondan var biraz umudum inşallah
-
Forumdaki çoğunluk 75 le kapatır diyo 80 ve üstü diyene kızıyoruz..
Bi de foruma yazmayıp uzaktan takip edenler var onlar da bize kızıyo niye 75 oluyo da 74-72-70 olmuyo diyolar içlerinden ama diyemiyolar çünkü herkeste bi linç psikolojisi oluşmuş.
80 neti olana 81le kapatır desen kıyamet kopuyo E normal hepimiz işsizlikten kafayı yedik o yüzden bırakalım kaçla kapatacağını açıklandığında zaten görücez 70 yapanın da kalbini kırmayalım 80 yapanın da ..
Bana göre sonuçlar 27sinden baya bi önce açıklanacak..
Mülakatta şansımız artsın istiyosanız dua edelim diğer sınavların sonuçları bi an önce açıklanıp hatta kesinleşenler olsun ki mülakata katılacak kişi sayısı azalsın..
Maaş konusuna gelince 4000 tl civarı olması gerekiyo, 5000-5500ler kıdem eş vs durumlarında olanlardan öğrenilen bilgiler olduğu için fazla da gaza gelmeyin hakim adayı 5200 alıyo
Can alıcı sorum; mülakatta siyah takım zorunlu mu? -
Arkadaşlar merak ettigim bişey var bu forumda yazanlar, facede de yazanlar mi acaba şu sınav erkenden açıklansa da herkes bi rahatlasa
-
@zeyno5454 umarım çoğu değildir. ordaki seviye buraya da gelmesin lütfen :..D ben orada pasif sinsi okuyucu burada da aktif forumdaşım
-
@zeyno5454 facem yok neler yazıyorlar
-
@idyah yeni başlayan ile kıdemli müdür arasında kıdemden dolayı 1000-1500 arası olacağını zannetmiyorum. kurum da yeni başlayan seçim müdürü sanırım en son 10 yıl önce filan olabilir , burda da belirsizlik var.
-
@zeyno5454 facedeki ysk sınav grubuna üyeyim ama sadece kavgaları izliyorum orada ben de sinsice burayı daha çok seviyorum belli bir seviyeye sahibiz burada çünkü
-
@serkankaya, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 seçim memuru arkadaşım var ondan duyuyorum.kendiside kurum içi ysk seçim müdürlüğüne geçiş sınavına bizimle aynı anda girdi
Kaç yapmis peki
-
@mavkav hocam ben de seçim müdürünün hakim adayıyla eşdeğer maaş alabileceğine inanmıyorum, umarım dediğiniz gibidir..