YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar mülakata hazırlanmaya başlayan var mı merak ettim
-
Bugün askerlik işlemlerini yaptım. Kasımda büyük ihtimalle askerim. Nasip olurda mülakata kalırsak askerdeyken mülakata girmek sorun olur mu?
-
@okahraman07 izin verirler onda sıkıntı çıkmaz hayırlı olsun
-
KPSS gibi ÖSYM erken bir açıklama yapıp bizlere süpriz yapar mı dersiniz ?
-
@gencbiraday keşke yapsa derim ama 20 eylül gibi güzel olurdu yani ösym 2 gün önce yaptı kpss'de 27 eylül kaymakamlık da açıklanacak bir ihtimal ikisinden birisi önce açıklanabilir.
-
@gencbiraday saolun hocam hayırlısı olsun.
-
arkadaşlar sadece kazandınız/kazanamadınız mı yazacak ? puan ve sıralamalarımız olur heralde dimi ?
-
Arkadaşlar yanlış olmazsam 79 doğrum var büyük bir ihtimal 1 aşağısı olabilir cidden gerçekçi bir yorum istiyorum mülakata kalabilir miyim ?
-
@myasar021 hiçbir şey belli değil hocam benim de 78 olmama ihtimalini her gün düşünüyorum ufacık da olsa umudun olması güzel bence yani olabilirde olmayabilirde tahmin yürütmek çok zor.
-
@ese03 puan sıralama mülakata kalıp kalmama durumu her şey yazacak hocam.
-
@bynkeynes soruma kimse cevap vermemiş ama çalışacaklar T.c anayasası seçim mevzuati yazsin PDF çıkıyor onu indirip çalışmaya başlayabilirsiniz
-
@bynkeynes hocam bunlar zaten sinavda sorumlu oldugumuz mevzuat ? Ekstra bilmedigimiz bir kanun mevzuat mi var anlamadim orda ? ben mi kacirdim acaba ?
-
@foucault bilmiyorum bende burda soracaktım kimse cevap vermeyince faceye baktım orda paylaşmışlar daha yeni indirdim bende
-
YSK personeli neden bu mesleği bu kadar kötülüyor. Zulüm mü yapıyorlar bunlara? Az önce baktım da facebook’a.
-
@arpad, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
YSK personeli neden bu mesleği bu kadar kötülüyor. Zulüm mü yapıyorlar bunlara? Az önce baktım da facebook’a.
Kendilerinden 10-15 yaş küçüklerin başlarına müdür olabilecek olmasından çekiniyorlar
-
@aslan-reyiz cidden bundan dolayı mı ya. Tuvaletlerde çalışıyoruz olayına kadar gitmiş muhabbetler :))
-
@bynkeynes hocam o kitapta bildiğin TC Anayasası var ve sadece ek olarak 1 sayfalık 6771 sy kanunu koymuşlar. Gerisi, (Seçim mevzuatı dediği kısım) için de zaten Seçim Müdürü alım sınavında testte sorumlu tuttukları kanunların basılmış hali kitabın kalanı ekstra bir olay yok yani. bildiklerimizi unutmayalım sandıklara sahip çıkalım yeter.
-
@foucault evet bende şimdi baktım sadece kanunlar var daha ayrıntılı şeyler var diye düşünmüştüm face kurbanı oldum
-
@arpad, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz cidden bundan dolayı mı ya. Tuvaletlerde çalışıyoruz olayına kadar gitmiş muhabbetler :))
Kesinlikle böyle ve sürekli bir kötüleme ve sizin burda ne işiniz var bizim hakkımız bu vs muhabbetleri döndü bu süreçte.
-
@aslan-reyiz hocam 12 yıl dışardan alım yapılmamış bu kadroya. orda olanlar da sanıyor ki kurum kendilerinin, kadro onların...böyle tepki vermeleri normal çünkü bence kurum da ordakilerde dışarda nasıl bir yarış döndüğünün, gençliğin farkında değil. Şu kurum içi kurum dışı puan ortalamalarını sıralasak nasıl bir fark çıkar acaba?
Ayrıca, kurum içi olanlarda sadece seçim müdürlüğüne girmiyor görevde yükselme, şube müdürlüğü vs. de var yanlış bilmiyorsam. dolayısıyla bu kötülemeleri yapan sürekli aktif yazan çalışanların durumu hali hazırdaki pozisyonları malum.
İnsanlar iş derdinde emeklerinin karşılığında bir maaş edinme derdinde onların laflarına bakacak değil herhalde. Sürekli gruplara gelip kötüleme üstüne kötüleme yapıp mülakat üzerinden motivasyon kırmaya çalışan bir kaç tip var evet. Bir insan bunu normalde yapmaz. İnatla gelip bilhassa bunu yapıyorsa da ciddiye alıncak bir durum yok demektir.