6 Eyl 2018 09:18

@serty66 maximum 10 tane yanlisim vardir emin degilim insan beyni kararsiz kaldigi sorularida dogru yapmis gibi sayabiliyor,ayrica ysk sinavina gelince duydugum kadariyla kurum uzun yillardir alim yapmiyormus yanlisim varsa duzeltin,bu durumda bu sinava giren herkes öncesinde cok ozel bi calisma yapmadan girdi,ysk de cikan sorularin konu olarak kpss den kaymakamliktan tek farki secim kanunlarina yer vermesi ve diger turkce iktisat vb daha kolay olmasi soru sayisini saymadim ama max 20 soru bile olsa 80 tanesi normal sinavlara hazirlanan birinin yapabilecegi turdendi calistigi konulardandi,kpss den sonra secimimi kaymakamlik sinavindan yana kullandim ona calisirken bi tarftanda ysk ye calismis oluyorsun zaten bi bakima,anayasa idaredede secim kanunlari az da olsa var,kendi adima konusmak gerekirse aileme bakmak zorunda oldugum icin sinav sececek lüksüm yok ne yazikki bi yere girmek zorundayim hayat iste naparsin bazi insanlarin kazanmaktan baska caresi yok,ben uzunca bir suredir sinavlara hazirlandm okul zamani konulari ogrendim tek sorunum sinav stresi kaymakamlikta bana cok soru kaybettiren yerde o oldu,gecirdigim bi kaz a sonucu ayak bilegimde sorun olustu surekli burkuluyo kpss sinavdan bir gun once haci bayram gittim dustum orda yine ayni durum oldu sisti ustune bile basamiyordum ve agridan duramiyordum ama sinava girdim ve elimdwn geleni yaptim Allaha sukur ben begenmesemde hocalarun dedigine gore iyi puan geldi,neden bu kadar caba harcamisken elimden geleni yapmayayimki,fizanda sinav olsa gider girerim mecburum cunku,o kadar cok insandan torpilin yok bi seyin yok nasilsa olmayacak lafini duydumki bilegimin hakkiyla girip yerlesmek icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum ve sen kalkmis beni hangi curretle yargilayabiliyorsun cidden merak ediyorum