YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar Facebook’ta gördünüz mü . Kurum içi çalışanları çalışma koşullarını baya kötüleyen birkaç kişi olmuş. Yok odalar tuvaletten bozmaymış , yok seni istedikleri her yerde çalıştırabilirlermiş vs. Bu insanların derdi nedir acaba. Kurumda hiç çalışan tanıdığı olan , ortamı bilen birileri var mı ?
-
@grundig bana 5 bin versinler gider kazan dairesinde bile takılırım
-
@sonofanatolia o konuda ayrı muamma hocam. En fazla 4.500 diyorlar.
-
@grundig tmm oda yeter zaten benm tüm planlarım 4600 üzerineydi 100 lirada canları sağolsun
-
@sbkyciniz hakkınızda hayırlısı olsun hocam
-
@foucault ysk sinavinda il soylemeyeyim adliyede mubasir olarak calisan biriyle tanistim.secim mudurleri adliye binasinda calisiyor.kendine ait odasi var.elinin altinda memur yoksa yazismalari da kendi yapiyor herseyi kendi yapiyor.secim zamani calistiklarinda maasa ek harcirah aliyorlar dedi.emin misin dedim evet dedi.Biz zaten adliyedeyiz hep tanidigim bildigim insanlar dedi.Bazen iki bolgeye de bakabiliyorlar duruma gore dedi.Genel olarak rahat bi meslek dedi.
-
@idyah sadece bu iller mi var ?
-
Sevgili Hocalarım, kardeşlerim..Bu açıklamalara takılıp canınızı sıkmayın...Açık bir sekilde "ham" puan diyor kalavuzda..yani buna eklenecek bir puan var anlami cikiyor...
-
Arkadaşlar bu süreç sonunda başarılı olanlar seçim müdür yardımcısı olarak mı atanacak yoksa müdür mü?
-
@meminerd müdür yardımcısı olması lazım hocam müdürlük kadrosu direk alım olan bir kadro değildir sanıyorum.
-
Yardımcı olacağız arkadaşlar , güzel bir konuya geçelim kaç netle kapatırdan ziyade belki buradan kazananlarla beraber Ankara’da bir 15günlük eğitim olabilir ne diyorsunuz umarım burdan konuştuğumuz arkadaşlarla meslektaş olup kızılayda bir çay içeriz belki de
-
@gencbiraday, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Yardımcı olacağız arkadaşlar , güzel bir konuya geçelim kaç netle kapatırdan ziyade belki buradan kazananlarla beraber Ankara’da bir 15günlük eğitim olabilir ne diyorsunuz umarım burdan konuştuğumuz arkadaşlarla meslektaş olup kızılayda bir çay içeriz belki de
Kısmet tabiki neden olmasın, hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan o.
-
@serty66 hayırlısı tabi ki en başta nasipse gelir dolaşır ayağına demişler , nasip değilse uzak olsun , allah herkesin yolunu bahtını açık etsin
-
@meminerd nasipte varsa seçim müdürü olacağız kardesim . Istersen ilana bak ilçelerin karşısında seçim müdürü yazıyor
-
@nevfel kardeşim banada garip gelen sadece bir sınavla müdüriyet makamının verilmesi banada başta bir yardımcılık olur gibime geliyor elbette ne olursa olsun sonu müdürlük.
-
Ya bu insanlar çok garip. Lafa gelince iş yok kamuda memur olmak için veya guy olmak için bile canlarını verirler ama burda ahkam kesiyorlar yok odası küçük maaşı şöyle işi böyle. Siz ne istediğinize emin misiniz ? Öncelikleriniz olsun bu hayatta ancak bunları deneyimlemeden sürekli eleştiriye çevirmeyin.
-
Boş adamlar onlar kardeşim hiç çalışmadan 98 neti olan tayfa
-
@north-remembers 90 üstü kapatır diyenler açıkçası biraz ortalık karıştırıcı gibi.
-
@pmprofx tamamen katılıyorum hocam
-
ablam adliyede çalıştı bir dönem simdi ohal incelem komisyonunda ona sordum arkadaşını aradı sordu bekar müdür 5500 civarı alıyormuş