YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@casanova hocam Turk kultur ve medeniyetlerini nasi osmanli ile sinirlarsiniz? Islamiyet oncesi Turk tarihi de gelebilir. Sadece inkilabi ayri vermis. tum Turk medeniyetlerinden soru gelebilir
-
@1umut hocam içerik hakimlik savcılık sınavlarıyla aynı. Hakimlik sınavında da sadece Osmanlı kültür ve medeniyetinden soru geliyor. Siz genede istediğiniz yere çalışın yanlış bilgilendirmeyim sonuçta kendiniz bilirsiniz.
-
@casanova yanlış bilgilendirmeyin hocam hakimlik sınavında da tüm tarih konuları mevcut çağdaş hariç.
-
@olursaolur tamam hocam ben Osmanlı kültür medeniyetiyle Atatürk ilke ve inkilaplarına bakacam o kadar siz çağdaş tarih hariç tüm tarihe bakın tedbiren. Aslında ilanda bölmüş konuları fakat siz tedbiri elden bırakmayın hepsine çalışın nasıl içiniz rahat edecek ise öyle olsun.
-
@casanova bakın bekir hoca instagraminda da paylasmis
-
@shady1 Kazanamadığın için mi?
-
@mrs-keynes neyi kazanamamisim ? Sen 5 kati taraftarisin sanirim. Mülakattan elenince hatirlarsin bu dedigimi
-
@shady1 elenmedim mülakattan guyum zaten. Dediğin olmadı üzgünüm:)
-
@casanova hocam son idari hakimlikte eretna devletini sormuştular ve yanlış yapmıştım.
-
@shady1 hocam haklısınız. 875 kişi mülakata kalacak. 700 kişi onca zaman maddi ve manevi yönden yıpranacak. umarım mülakatın yapılması ve açıklanması uzun sürmez. bu duruma pek ihtimal vermiyorum ama temennim o yönde.
-
@mrs-keynes amac ne suan? Iyi super eyvallah elenmemissiniz ama sizin elenip elenmemenizin arkadasin dedigiyle alakasi ne? Belki guyda 5 kati mulakat olsa elencektiniz. Yani 5 kati mulakat fazla bi oran mulakat icin. Bunu demek istemis arkadas gayet acik. Ego tatminini baska bi yerde yap
-
Hep ilçelerde mi yapılıyor bu görev?
-
@1umut elenip elenmemenin arkadaşın dediğiyle mantığı mı ne? bana mülakattan elendiğinde bunu hatırla demiş ona cevaben yazılmış bişey bunu anlayamadıysan o senin sorunun. Kat olayı benim ilgilenmediğim bi konu isteyen her türlü alır
-
@shady1 @1umut Kesinlikle dostlar bu kadar fazla sayıda kişinin mülakata çağrılması hangi devlet kurumunca yapılırsa yapılsın, gayri ciddidir. 2 kat gayet makul ve yeterli bu noktada. Geri kalanı sadece başarılı zannedilerek insanları biraz daha oyalamaya yarar ve adaletsiz seçimleri daha da derinleştirir. Adalet Bakanlığı uhdesinde bir alımın da bu anlamda daha hassas olmasını beklemeniz gayet normal ve tabii.
-
@1umut dostum bence cevap verme buna bosver
-
@paretowilfredo aslinda bu konuda karar veren makamlarda sizin gibiler olsa, ülkemizde daha adaletli bir sistem olurdu hocam. Bi an önce oralara gelmeye bakin
-
@shady1 'bu' mu sen nasıl bişey yaşıyorsun içinde Allah acil şifalar versin:)
-
Arkadaşlar ysk seçim müdürü mülakatını adalet bakanlığımı yapıyor bilginiz varmı
-
Arkadaşlar kamu yönetimi mezunları başvuru yapabiliyor mu tam yazmıyor ama idari bilimler den onu anlamali miyiz bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar, Medeni Hukuk tam olarka nereye kadar?