YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@suaybg sınavlardan birisi e sınav olursa toplu taşıma ile yetişmesi imkansız. Araba vs olması lazım. Onun dışında her türlü yetişilir 2 saatte. Ankara küçük bir yer en uzak mesafeye araba ile 1 saatte gidersiniz.
-
@fc-real-gdp bende anlamadim resmi sitesinden aldiğim numarayi aradim insan kaynaklarina bağladilar
-
Reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@byteks1 ikisi de e sınav olmaz hocam ösym bu konuda rezil etti bi kere kendini
-
@olursaolur bi sınav kötü geçti diye milyonluk yatırımı ösym çöpe atmaz. Sistemi tekrar gözden geçirip küçük küçük sınavlarla test edip tekrar uygulamaya koyarlar.
-
@byteks1 sistemi bi gözden geçirsin bakalim hocam
-
@byteks1 bu süreçte çok mağduriyet yaşanmaz inşallah.
-
Guy mu Seçim müdürlüğü mü?
-
@mrs-keynes guy
-
@mrs-keynes guyyyy
-
Fen fakültesi mezunuyum. Ibbf eşdeğerliliğim var. Bu tarz sınavlarda engel teşkil eder mi?
-
@mrs-keynes, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Guy mu Seçim müdürlüğü mü?
Ben guy u kıyaslanabilecek bi meslek olarak görmüyorum. ben olsam secim mudurlugune giderim.
-
Arkadaşlar sınavda Türk kültür ve medeniyetlerinden 10 soru çıkıyor, bu kısmın içeriği hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@politics06 bekir hoca çağdaş türk ve dünya tarihine kadar sorumlusunuz dedi
-
@olursaolur hocam soğuk savaş dönemine kadar mı oluyor ?
-
@politics06 hocam bir tarih kitabı al eline, orda hem inkilap tarihi başlığı ayrı hem Osmanlı kültür medeniyeti ayrı başlık. Yani demiş ki sana metinde İslamiyet öncesi tarihten ve Osmanlı öncesi tarihten sorumlu değilsin, Osmanlı tarihi ile 2.dünya savaşına kadar tüm konulardan sorumlusun işte bu kadar yani.
-
@casanova Hocam bu agresiflik neden? Belki ben bakmıyorum cevap verebilen biri de cevap veriyor, hoş değil bu üslubunuz
-
@politics06 özür dilerim hocam kolay gelsin dediğim yerler biraz sert söylemiş olsamda sorumlu olduğunuz yerler bu kadardır. Sertliğe iten sebep ise madem sordunuz söyleyim, yahu bunu demişler ama bir bakayım şu kitapta bunların ayrı bir ünite başlığı falan var mı ki acaba denilip sorgulanmadan başkalarından medet ummanızdır halbuki herhangibir sıradan tarih kitabına kısaca ünite başlıklarına baksanız görecektiniz, sert şekilde söylemem de kasıt buyken cevap vermemdeki kasıt aslında yardımcı olmaktı, kırdıysam kusura bakmayın.
-
Bu ilan iyi hoş ama sözlüye 5 kati aday çağırılır diyor. Burasi hiç olmadi iste. Sinava girecek olsam bunun yüzünden bi kez daha düşünürdüm. En fazla 2 kat olmasi lazim bunun yoksa hiç iyi şeyler olmuyor.
-
@politics06 yok hocam küreselleşen dünya sanirim başlığı suan elimde kitap yok bakamadim