YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@veblenist hocam 4500'den fazladır bence.
-
@veblenist hocam bir de toplantı falan oluyormuş onlardan da artı ücret alıyormuş. parti toplantısı, kooperatif toplantısı falan. tabi sene de kaç tane olur onu bilemem.
-
Bekar Olan seçim Müdürü 2018 Temmuz Ayında Net 5,445.89 maaş almıştır.
Evli ve eşi çalışmayan bir seçim müdürü ise 2018 Temmuz ayında net 5,716.35 TL maaş almıştır.
Aynı hizmet yılına sahip bir şube müdürü ise 2018 Temmuz ayında 4,967.40 TL maaş ödemesi almıştır.Seçim müdürü ile şube müdürü maaşları arasındaki maaş farkı seçim müdürlerinin adalet tazminatlarının yüksek olmasından kaynaklanmaktadır.
huhuuuuuuuu :))) -
@ysahin2 hocam hemen evlenmem lazım, 270,46 tl az para değil
-
Maaş 5400 se eğer Yüksekova da iyi para birikir
-
@kilici hocam bir de lojman varsa kralsın
-
Ya insallah bu maaslardir ama bu maaslari yazan site memurluktan gececekler icin yazmis bu rakamlari. Sanki 4kusurde bu isin neti biter gibi gelio bana. Ek gelirlerini bilmiyorum tabi
-
Neyse vasfiye teyze gibi icinizi karartmayim:D ben her zaman en kotusune hazirlandigim icin guy maasina hazirim. Ustune de Allah bereket versin:D
-
@1umut hocam guydurmayın boşverin
-
Bu meslekte eş durumu tayinleri nasıldır bilen var mı acaba ?
-
@ysahin2 hocam zorlasan savcıyı geçecek maaşı hocam bakın memur maaş hesaplama robotu var, bırakın bu mesleği aklınıza takılan her mesleğin kıdemine göre eline geçen maaşı hesaplayabilirsiniz. 9/1 yeni başlayan seçim müdürünün net maaşı kesintiler de dahil son temmuz zammıyla birlikte 4090 küsür lira. Ha siz bunu 1/1 yaparsanız bu 5350 lira civarında bir maaş çıkartır o kademe içinde 20 yıl çalışmak lazım en az.
Seçim müdürleri mahalli ve genel seçimlerde ekstradan 300 liraya yakın ek gelir elde ederler. Ayrıca sene içinde yapılan siyasi parti il ilçe başkan/kurul seçimlerinin tastikinden de ayrıca ücret alırlar bu ücretler ise cüzzi bir rakam olur genel- mahalli seçimlerdeki kadar olmaz.
Size tavsiyem hangi mesleği merak ederseniz edin maaşını hesaplamak için googleye memur maaş hesaplama robotu yazmanız yeterlidir, hayal kırıklığı yaşamamanız dileğiyle -
@fc-real-gdp Oo hocam bide lojman olursa 5 yıl sonra ordan ankaraya geldiğimde bi golf kulübüne kaydımı yaptırırım artık o seviyeye ulaşırım
-
Bu paralar ciddi mi ya arkadaşlar B grubuna hazırlanan biri olarak gözümden alevler çıktı okuduklarımdan ahajsjahahsjs hadi hayırlısı bi 26 Temmuz gelsin görelim kitapçığı. Sevgili ösym bize ne sürprizler hazırladı acaba
-
Sgk denetmen yardımcılığı mı,Ysk Müdürlüğü mü?
-
@conmaynard hocam ciddimisiniz
-
@1umut hocam kaymakamlık sınavı için ankaraya gideceğim gitmişken şansımı deneyeyim mi diye düşünmedim değil ama biraz araştırınca mantıksız bir hareket olacağına karar verdim
-
@conmaynard hocam düşününce mi yoksa sınav ilanindaki ilçeleri görünce mi
-
@conmaynard Bismillah daha ne olduğu belli olmayan bir meslek
-
@fc-real-gdp ilçeler baya baya düşündürücü
-
Eğer hayat koşullarım farklı olsaydı dostlar benim bile düşüneceğim ilçeler var/vardı/olurdu