YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl evet hocam bir puan fazla aldıysa daha çok haketmiştir
-
Herkese Merhaba Arkadaslar,
Sonuclar aciklanmis, kazanana da kazanmayana da Hayirli olsun .
ilan geldigi gün de dedigimiz gibi 5 kati aday mülakata cagirmak malesef sadece daha cok kişinin üzülmesine sebep oldu. Keske böyle olmasaydi.
Mülakatlar ne yazik ki hep mağduriyetlere sebep oldu olmaya da devam edecek kaldirilmadigi sürece. Insallah bu yanlistan dönülür bir gün.
Bu mağduriyeti yaşayan siz değerli arkadaslara seslemiyorum, ülkenin size ihtiyaci var daha adil bir sistem getirmek için bu günlerinizi unutmayin.Sonucu olumsuz olan arkadaslar, Ben de bu yollardan geçtim forumda da çokça yazim var bu konuda, yani sizi en iyi anlayanlardan biri benim emin olun. Yazililari geçip geçip de o sacma mülakatlardan elenmenin ne kadar insanin canini acittigini cok iyi biliyorum. Ağlayarak O kitaplara calismak icin nasil geri dönülür bilirim. Daha önce çözdügünüz yerleri tekrar tekrar çözmek ne kadar zordur bilirim.
Süreci yaşarken her seferinde olumsuz sonuclar caninizi sıkıyor biliyorum ama o kazanacaginiz gün geldiginde geri dönüp iyi ki olmamis onlar diyeceksiniz buna da emin olun. Nerden mi biliyorum? Biliyorum çünkü Bunlarin hepsini yaşadim ben .
Bu süreçte hep vazgeçmeyen kazaniyor, sabreden ve tevekkül eden kazaniyor .
Kazanırken de birileri hep sistemden dem vurup referanslarini kullanmaya bahane ariyor. insanlarin hakkına giriyorlar.
Bazi kazananlar da var ki aldiklari her kuruş helal onlara. Çünkü o maaşta başkasinin ahı yoktur, Referans yoktur, her kuruşunda alin teri vardir, namus vardir. Iste siz de bunlardan olun arkadaslar. Nasi atandiniz dediklerinde hakkimla atandim araci bulmadan atandim diyebilmek icin bile olsa boyle yapin. Çünkü o referanslilar bu durumda saklanacak yer ariyor oluyorlar.Şimdi size düşen kazanacaginiz güne kadar calismaya devam etmek, vazgeçmemek. Allah yardimciniz olsun. Unutmayin ki herkesin nasibi bir yerde ve sahibini bekliyor.
Hepiniz değerli insanlarsiniz, herkese hayirli günler dilerim -
@guy-mağduru Hocam öncelikle o 175 kişi içinde olanlardan biride benim be benimde 4.mülakattan elenişim oldu bu elendiğim mülakatlardan en az 2 tanesinde istesem torpil yapma imkanım vardı ysk da bunlardan biri ama ben bu aşamaya kadar kendim emek verip geldim bu aşamdan sonra eğer torpil ile gireceksem ben neden sabahlara kadar ders çalıştım.benim bakış açım bu herkes kendi kapısının önünü temiz tutmalı diye düşünüyorum.
-
@erengrgl hocam sonuna kadar hak veriyorum size.bende ilk 175 içerisindeyim.ama o kadar emek verdikten sonra senden daha az puan alan biri gelip torpil yapıp önüne geçerse resmen biri emeğini çalmış oluyor.bu durumu kabullenelim yanı omu mu diyorsunuz
-
@guy-mağduru Hayır hocam anlıyorum bende sizi aynı süreç içinde bulunuyoruz zor zamanlardan geçiyoruz ama yanlış giden bir sürecin içine bizde yanlış yaparak girersek bu verdiğimiz emeklerin bi anlamı olmadığını düşünüyorum. İnşallah daha iyi yerlerde birlikte çalışma fırsatlarımız olur hocam:)
-
@guy-mağduru inşallah sağlam bir referans bulursunuz kardeş bidaha aynı şeyleri yaşamazsınız ne diyeyim
-
@erengrgl Gönül isterdiki herşey adil olsun.inşallah güzel bir kurumda beraber çalışmak dileğiyle
-
@mehmetkvl hocam olayı Başka bir boyuta getirdiniz resmen.torpil yüzünden çok çektik diyorum siz sağlam referans bulursunuz diyorsunuz.sizden 15-16 puan düşük alan bir kişi torpil yapıp önünüze geçtiğinde anlarsınız.inşallah bu durumu yaşamazsınız
-
@guy-mağduru haklısın kardeş sende haklısın
-
@guney hocam ben sadece" ilk 175 e girdim referans bulmam sart cunku o benim hakkim " diyen kişilere istinaden yazdim. Yoksa mülakatı iyi geçip elenenler var tabi. İnşallah daha iyi yerlere gelirsiniz hocam.
-
@erengrgl
Hocam şöyle söyleyeyim. Dediğiniz gibi bence de ilk 175 kişinin alınması gerekir, eğer kişi müdürlük vasfı taşımıyorsa veya ciddi değilse veya başka geçerli sebepler varsa sıra diğerlerine gelebilir. Ancak ben 45. Olduğum ve 3te 3 soruyu bildiğim için gerekli tüm şartları sağladığımı düşünüyorum. Sonuç itibariyle alnım ak çok şükür. O yüzden bu konuda sitem edeceğiniz kişi ben değilim -
@north-remembers hocam çok net bir şekilde doğruyu söylemişsin tebrik ediyorum
Ya adaletin savunucusu ilan eden tavırlar falan absürt kaçıyor
Yapmışsın torpilini yürütmüşsün gemini ama bari bunu aklamaya çalışma. Başka da diyecek bir şeyim yok -
@abcdefg Hocam ben 175in içinde olan ve sorulara aşağı yukarı cevap verip güzel bir görüntü sergileyen herkesin alınması gerektiğini düşünüyorum çok geçmiş olsun. Hakkınızda daha hayırlısı olur inşallah
-
@mehmetkvl hocam sen tam olarak neyi savunuyorsun ben anlayamadım valla. Şimdi sana soruyorum. 45inci olmuş 3te 3 cevap vermiş ve güvenliğinde hiçbir sıkıntı olmayan kişi sence hak etmemiş midir ???
-
@afedersiniz Bırak kardeşim burda şov yapıp durma tamam kazanmışsın sensin git işine bak hadi birşey soruyoruz ona bile cevap yazmıyorsun şovunu yaptın tamam
-
Arkadaşlar en azından içinize su serpecek bir şey söyleyeyim 9\1'den başlanıyormuş maaş da 4167 tl kesin .Yeni başlayan guy da bu parayı alıyor.
-
@gençişsiz sakin kalamadım hocam torpil torpildir. Rica ederim.
-
@north-remembers valla hocam ben de dayanamadım mülakata kalamamış olmama rağmen. Torpil torpildir
-
@pirinçkimirinçki ne sordunuz göremedim. Şov yapmak gibi bir derdim de yok niyetim de. Sorulara cevap vermek için yazdım ama sizinkini görmediğin iyi olmuş o halde
-
@gençişsiz ben de mülakata kalamadım hocam ama sonuçlar açıklandıktan sonra dedim iyi ki olmamış daha büyük yıkım olacaktı hayırlısı buymuş. Ülkede bir gerçek var ve olmamış yokmuş gibi yapmak hiç doğru değil benim laflarım hakkıyla kazananlara değil zaten üstüne alınan alınsın gerçekleri söyledim. Süreci en başından beri takip ettim buradaki arkadaşlarla soruları sınavı tartıştık çok güzeldi her şey. Nasipten öteye yol yok yeni alımlara inşallah sağlıcakla kalın.