YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bende eminim ki çoğu kişi doğunun ücra köşelerinde çalışmayacak bende gördüm grupta başka yerleri kazanan da var benim sadece bu mülakatım vardi en kötü yer çıksa bile çalışacaktim başka bir kuruma geçmeye çalışmayacaktim mulakatimda güzel geçmişti anlamıyorum ben en azından bir yedek liste çıkarsalardi o boş yerlere kim doldurulacak Allah bilir
-
@asımus peki hocam bu dediğiniz kişilerin referansları var mıydı?
-
@872 hocam o kadarını bilmiyorum bu süreçte kimseye sormadım referans muhabbetini çünkü herkes yokmuş gibi davranıyordu.
-
Allah aşkına arkadaşlar şurayı bir sürü kişi okuyo eminim ki benim mülakat puanım düşük olsa bile ben görmek istiyorum yedek listesi çıkarmak zorundalar kendi maddesinde böyle geciyo madem herkes cimere yazsın rica ediyorum
-
Torpil meselesini tartışalım evet ama yanlış açıdan tartışıyorsunuz dostlar. Elimizde iki aşama var. Mülakat aşaması üzerine konuşmaya bile gerek yok burada yazanların %100ü durumun farkında, %98i de bilfiil tecrübe etmiştir. Hal böyleyken benim görüşüme göre yazılı sınav aşamasında ilk 175'e girenlere anasının ak sütü kadar helaldir bu makam. 30. olup torpil bulan kişi 20. olup atanamayanın hakkını yedi demek çok zorlama bir yorumdur (haksız bir yorumdur demiyorum). O 20.nin hakkını yiyenler 175 dışında olup atananlardır.
-
@bynkeynes ben de aynı şekilde düşünüyorum Hocam. Liste yayınlamadılar, mülakatlar zaten fiyaskoydu asla belirleyici değildi, mülakat puanı bile yazmıyor, yedek liste desen o da yok. Belki de başkalarını işe almak için sırf sınav adı altında yapılan bir oyundu. Su an her şeye inanabilecek bi konumdayım. Deneyimli diye başka yerde çalışan insanları işe aldılar kasiyer alıyorlar sanki. GAliba Bizim sucumuz seçim zamanı YSK da işe girmeye çalışmak oldu bilmiyorum.
-
@emoward 87 puan alan adam 175. 86 puan alan 240.. Yani kardeş diyorsun ki sen 87 alana torpil tamam, ama 86 puan alan yaptıysa haram öylemi yani katsayı olmayan bir sınavda.
-
@mehmetkvl 190 cm ve üstü boya sahip olanlar işe alınacaktır denildiğinde 189.9 cm olan kişi alınamaz kural kuraldır. Madem ilana çıkıyorsun 175 kişi sınav sonucu işe alınacaktır diye, ilk 175e giren alınır herkes aynı sınava giriyor
-
@mehmetkvl ilk söylediğiniz benim inancım ve düşüncem hocam. İkincisi ise evet aşikar bir şekilde haksızlık, hukuksuzluk veya haram istediğinizi koyun
-
@emoward Sen mülakat işini çok yanlış anlamışsın dostum neyse bak keyfine boşver
-
@mehmetkvl sizin anladığınız mülakat sistemi uygulanmıyor bu ülkede maalesef. Uygulansa da bu tartışmalara girmek zorunda kalmasak keşke
-
@bynkeynes arkadaşlar bir şey çıkmayacak olsa bile cimere usulünce yasalım en azından bir farkındalık oluşur daha şeffaf işler süreçler bundan sonra ayıp değil suç değil yazmak
-
@eeee kardeşim realist olmak lazım. Olan oldu ve bitti. Bu sınavlar ilk değil sonda olmayacak boşver o yüzden, uğraşın içinde tebrik ederim ayrıca
-
@mehmetkvl tabiki realist olacağız benim demek istefiğim ilk değil son da olmayacak belki sınav parası yatır iyi puan al mülakata eşşek gibi çalış sonuç liste puan vs olmasın ortada ben referans aratana kızmıyorum aratan sistemi eleştiriyorum herkesin durumu zor çok iyi anlıyorum 90 alan referans bulduysa iyi yapmış helal olsun ben de 90 aldım gitti bitti
-
@mehmetkvl neden böyle düşünüyosunuz o yedek listeyi çıkarmak zorundalar çok baskı uygularsak dikkate alırlar belki boş kalan yerler eminim ki olacak ben olmasam bile yedekte kim varsa o olsun hakkıdır burda nasıl bir hevesle sonuç bekledik su gruptan bir kişi bile girse sevinirim
-
@bynkeynes haklisin ilanda neyse onu uygulamalilar
-
Her sınavda şu referans muhabbeti...Herkes karşı madem kim yapıyor bunu? Fırsatını bulan yapıyor bulamayan da sövüyor. Bana bu sözler samimi gelmiyor 1050 kişiden ilk 175 içinde olan birinin şu sistemde arayışa girmesi gayet normal.175 içinde olmayanın da bu arayışta olması normal. Mülakat liyakat ölçücü bir mülakat şeklinde mi gerçekleşti? Sorulan sorular çok mu normaldi? Bunların cevabı belli.Bu yüzden samimi ve gerçekçi olalım biraz.
Hakkı hukuku taksim edebilecek bir pozisyonda da değiliz. Bu işin günahını da referans arayanlara atmaya gerek yok. Böyle bir sistemi meşru hale getirenlerin,devlet geleneği yapanların günahı bu. Referans aramadım diyenler bana samimi gelmiyor.Mutlaka hiç aramayan da vardır ama bu kişilerin sayısı da öyle çok değildir bence.
Sınav bilgiyi ölçen basit bir sınavdı keza düşük de kapattı. Bu girdiğimiz sınavlar liyakat ölçen sınavlar değil.Bu nedenle ilk 175 kişiyi alıp geçmeleri de şimdikinden farklı olmazdı yani yine sağlıklı olmazdı. Düzgün,liyakati ölçebilecek bir mülakat olmalıydı. -
81 alan adam hakkımı yemesin diye referans buldum' mantığı da çok ilginç!.. Ankara'nın sayılı okullarından birinde okudum,çok iyi bir şekilde referans bulabilirdim fakat inanç/düşünce gereği bulmadım bulmayacağım da .... Çok eski bir tanıdığım tbmm'ye (hani malum referans torpilin cok döndüğü yer) referanssız girdi. Referans arayan insana da bir şey diyemem, kendi düşüncesi kendi inancı.. Mülakatlara hak kazanan herkesin şansı eşittir. Sen yüksek puan aldıysan mülakatında iyi geçer zaten. Garip garip yorumlar ya...
-
Doğrular yanlış, Yanlışlar doğru olmuş. Kim ne derse desin bozuk sistem üzerine inşa edilen bir yapı var. Referans, torpil adını ne koyarsan koy sistem içerisinde bu gerçeklik var. Haa eskiden %45 ise şimdi %70-80 oldu. Tamamen örnek bu dediğim. Bana göre en mantıklısı önümüzdeki maçlara bakmak. Özetle
Buğday ektin de, arpa mı biçtin? - Hz. Mevlana -
@onuktekin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Her sınavda şu referans muhabbeti...Herkes karşı madem kim yapıyor bunu? Fırsatını bulan yapıyor bulamayan da sövüyor. Bana bu sözler samimi gelmiyor 1050 kişiden ilk 175 içinde olan birinin şu sistemde arayışa girmesi gayet normal.175 içinde olmayanın da bu arayışta olması normal. Mülakat liyakat ölçücü bir mülakat şeklinde mi gerçekleşti? Sorulan sorular çok mu normaldi? Bunların cevabı belli.Bu yüzden samimi ve gerçekçi olalım biraz.
Hakkı hukuku taksim edebilecek bir pozisyonda da değiliz. Bu işin günahını da referans arayanlara atmaya gerek yok. Böyle bir sistemi meşru hale getirenlerin,devlet geleneği yapanların günahı bu. Referans aramadım diyenler bana samimi gelmiyor.Mutlaka hiç aramayan da vardır ama bu kişilerin sayısı da öyle çok değildir bence.
Sınav bilgiyi ölçen basit bir sınavdı keza düşük de kapattı. Bu girdiğimiz sınavlar liyakat ölçen sınavlar değil.Bu nedenle ilk 175 kişiyi alıp geçmeleri de şimdikinden farklı olmazdı yani yine sağlıklı olmazdı. Düzgün,liyakati ölçebilecek bir mülakat olmalıydı.Düzeltme
...
Sınav bilgiyi ölçen basit bir sınavdı keza yüksek de kapattı...