YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@nittahales bende ilçe emniyet müdürlüğüne gittim bana dair herhangi bir dosyanın kendilerine gelmediklerini söylediler.il emniyetinde olabileceğini ondan sonra kendilerine gelme ihtimali olduğunu söyledikler.il emniyeti arayıp bilgi almak istedim bilgi vermediler.olumsuz düşünüp kendimizi yıpratmaya gerek yok er yada geç açıklanacak.daha önceden evine gelinmeden kazanan arkadaşlar olmuş.o yüzden beklemekten başka birşey gelmez elimizden
-
@mehmetkvl hakimlikte bile 3te 1. Kaymakamlikta 4te 1.
-
@872 hocam sizin belki yoktur.mükalatsürecinde referansım yok diyenlenlerin sonuçlar açıklandıktan sonra referansının olduğunu öğrendim.o yüzden sadece kazanalara güvenlik soruşturması fikri çok saçma gelmiyor.yukarda da yazdığım gibi herkese gidilecekse süreç çok uzar
-
@872 o yüzden kardeş yıpratmaya gerek yok kendimizi. Keşke 2 ye 1 yapsalardı öyle kazanıp kaybetseydik ama her kurumun kendi yönetmeliği var tabi bir şey diyemeyiz
-
-
kisinin nüfusa kayitli oldugu
1-)İl valiligine,
2-)Bir örnegi ikamet ettigi il valiligine,
3-)Bir örnegi Emniyet Genel Müdürlügüne,
4-)Bir örnegi de ilgisine göre Milli Istihbarat Teskilatı Müstesarlıgına gönderilir.
5-)Bir örnegi de istekte bulunan kurum ve kurulusun dosyasinda saklanir.
buralarda kesinlikle kayıt olması lazım, talep yazısına 60 iş günü içinde cvp veriliyor.. -
@guy-mağduru hocam şimdi evine polis gelenler referanslı diyorsunuz, ithamda bulunuyorsunuz, kazandı gözüyle bakıyorsunuz. Yukarida ben dahil birkaç arkadas da böyle birşeyin olmayacağını belirtti. Belki siz kazanırsiniz evine polis gelen kişiler kaybeder. Herseyin açiga çıkması için sonuçları bekleyip gorelim bence.
-
Neden kendinize bir viski alıp sakinleşmeyi denemiyorsunuz ha? Zamanı geldiğinde açıklanır, strese gerek yok.
-
@872 hayır hocam öyle birşey demiyorum.demek istediğim şu eğer erken açıklanacaksa herkese soruşturma yapılmıyor.kazananlara yapılmış olması normal bir durum.ama herkese soruşturma yapılıp açıklanırsa süreç uzar demek istiyorum
-
@872 kimseyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok.daha önceki mülakatlarımdan yaptığım çıkarımları yazdım sadece.kime sorsanız referansım yok diyor kim peki bu referansı olan kişiler.
-
-
@guy-mağduru onu bilemem hocam kim referanslı
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Neden kendinize bir viski alıp sakinleşmeyi denemiyorsunuz ha? Zamanı geldiğinde açıklanır, strese gerek yok.
hocam güldürdünüz
-
Arkadaşlar yönetmelikte; atama nihai başarı sırasına göre yapılır gibi bir madde var. Bu tercih yapılacağı anlamına mı grliyor? Kimi arkadaşlar kura ile atama olacağını söylüyodu... Net bilgisi olan var mı?
-
Ben dün ilçe emniyete gittim senin soruşturman 15 kasımda gönderildi dendi evede kimse gelmedi yapıp göndermişler eve gelmesini beklemeyin.
-
@görünmez-el bu mesajdan sonra ev olayı umarım konu olmaz artık
-
@ryan sorun ev olayı değil hocam bazılarımızın dosyası ilçe emniyete dahi gelmemiş.eğer dosyanın gelmesi beklenirse süreç uzar diyoruz
-
Bu hafta açıklanır umarım bu bekleyiş son bulur
-
Ayrıyeten ben mülakata 23 kasımda girdim ben girmeden soruşturma tamamlanmış yani kazananlara soruşturma yapıyorlar dedikodusuna inanmayın.
-
@görünmez-el yazdıklarınızın altına imza atıyorum.