DGS 2018
-
@genclerbirlikli Yani teknik olarak olmuyor da bunu bilmemenizden ziyade ayrı bi önlisans diplomanız olma ihtimalini düşündüm. Adalette tek seçenek hukuk yani
-
@cinnamon psikoloji icin varmi acaba bi bolum onlisansta???
-
@1umut maalesef yok bende olmasını cok isterdim
ancak sosyoloji için var ona da sosyal hizmetten geçiş yapılıyor açık da var.
-
@cinnamon yarıda bıraktığım var yerel yönetimler o da kamuya tamamlıyor
-
@genclerbirlikli kesinlikle, ankara'da olman da sağlam üniversite tercihlerini arttırıyor hocam o yönden de çok avantajlısın. ders saydırmaya çalışıp derslerin sayılmamasını görmek en kötüsü sadece. siyasal ve iktisat fakültesinde aldığım hiçbir hukuk dersini saymamışlardı benim, bu çok önemli, bu konuyu da araştırın mutlaka hocam. adalet okumamıştım, ders saydırma konusunda nasıl bir uygulama yapıyorlar adalete bilmiyorum ama diğer bölümler için yok yani hukuk geçen hiçbir dersi saymadılar, beni ve hayallerimi geriye attı haliyle:/
-
@hll hadi ya:( keske olsaymis... ah ah insan genclik yillarinda bilemiyor, en uygun meslek bana psikologlukmus ama hayat bizi buraya surukledi. Ne denir..
-
@kombassankoma siyasaldan saymıyorlar aöften saymaya da pek sıcak bakmıyorlar diye biliyorum hocam maalesef
-
@genclerbirlikli kırıkkale bu konuda iyi hocam, siyasaldan ders sayıyorlar maksat erken bitirmekse. dersleri saydırıp 1 sene okuyup yatay geçiş de yapabilirsiniz gaziye:) valla 2 kere verdiğim dersin sınavına hukuk fakültesinde tekrar girmek çok yordu bu sene, o yüzden ne kadar erken o kadar iyi hocam
-
Altınbaş Üniversitesi
Yıldırım beyazıt Üniversitesi
Gs(Fransızca) Üniversitesi
Türk Alman (almanca) Üniversitesi
Antalya bilim Üniversitesi
Bahçeşehir Üniversitesi
Başkent Üniversitesi
Mersin çağ Üniversitesi
Bilgi Üniversitesi
Medipol Üniversitesi
İzmir ekonomi Üniversitesi
Kadir has Üniversitesi
Maltepe Üniversitesi -
@cinnamon Hazırlık zorunlu olan üniversiteler
-
Hazırlıktan ziyade içlerinden bazılarında hazırlık bittiğinde 1.sınıfa geçebilmek için muafiyet sinavina giriyorsun .Onu geçemezsen 1 sene daha hazırlık okuyorsun.Yildirim beyazıt üniversitesinde böyle bildiğim kadar.
-
@kombassankoma aofu de sayıyor mu ki. Yatay da sıkıntı olur yine hocam
-
@genclerbirlikli arkadaşımın geçen sene baya saydılar adaletten de aklında bulunsun hocam vakit var:) yatay geçiş merkezi puanla olacağı için sıkıntı çıkmaz zaten.
-
adalet hukuk dikey geçişi dışında tavsiye edilebilecek okuyup DGS hazırlanmayı değecek alan bilen var mı?
-
@kombassankoma sağolasın hocam teşekkürler
-
2018 Dikey Geçiş Sınavı bu sene güzel sonuç verdi anlaşılan. Güzel puanlar alan arkadaşlarımızin sayısı oldukça fazla.
-
-
Yıldırım beyazıtta hazırlık atlama sınavı yok mu peki ?
-
-