DGS 2018
-
@chia87 bence bir sınav yapacaklardır, mağdur etmezler diye tahmin ediyorum, tecrübesi olan var ise yazsa güzel olur ama tecrübe edilmedi ise bir telefon ederek öğrenmek güzel olabilir. Bu DGS sanki bir üniversiteye giriş sınavı değilmiş gibi şu tarihlerin farklılığına anlam vermek zor, ÖSYM kendi iş yükü artmasın diye sınavlar arasına bu süreleri koyuyor sanırım.
-
@agor malesef hocam.haftaya üniversiteye bizzat gidip görüşmeyi düşünüyorum yıldırım beyazıtla ilgilenen tüm herkese bilgi verebilirim inşallah böylelikle.bu üniversiteyle ilgili çok muallak var cünkü
-
@Agor @chia87 Yıldırım Beyazıt Üniversitesini tercih edeceklere söyleyim , maalesef proficiency sınavına dgs den geçen arkadaşlar yetişmiyor , üniversitede ek bir sınav yapmıyor, ayrıca yapsa bile o sınav toefl ayarında writing listening reading ve speaking var yani 3 ay kursa gitmeden geçerim derse kendini kandırır bunu diyim temeliniz olsa bile geçemesseniz benim sıralamam yetiyor ama tercih yapmayacağım .Ayrıca Sınav olmuyorda hadi oldu hadi onuda geçtiniz diyerim 1. ve 2. sınıfta academic engilish dersleri alıyorsunuz ve bu derslerde devam zorunlu kısacası hem hazırlıkta dahi zorunluluk var hemde normal 1.2.3.4. sınıflarda devam zorunluluğu var , o yüzden tercih etmeyi düşünmüyorum sizlere kolay gelsin der çekiririm aradan .Devam zorunluluğu olmayıp sınavları dönemlik olan selçuk hukuku yazcam gibi ankaradan üniversite 1.50 dk 35 tl yol sınavlar 1 hafta sürüyor ocak ve haziranda sadece temmuzdada bütler var . Bu arada 1.sınıfa giden arkadaşlara sorduğum kadar kelimelerin ingilizcelerini ezberlemekten bıkmışlardı teşebbüsün felan ingilizcesi Criminal law felan hiç hoşlarına gitmiyordu ,oda selçuğa geçmeyi planlıyor şuan
-
@sinavparambitti bu bilgileri yazarken , Evim etlikte bizzat okula gidip konuştuktan sonra yazdım , maalesef bende yazmak isterdim ama nasip değilmiş . Yabancı dil fakültesindeki görevli kişi sınavın türkiyedeki tüm hazırlık sınavlarından bayağı bir üst düzeyde olduğunuda açıkca vurguladı, dgs den gelenler için yapcak bişey yok gibi konuştu, saygılar .1 sene hazırlıkta kaybetmeyin derim.
-
@Agor hazırlık olduğu halde yazacaksınız galiba hocam siz ne karar verdiniz
-
@sinavparambitti ben yazmayacaktım, arkadaş sormuştu ben ona yorum yaptım, @chia87 yazmayı düşünür mü bilemiyorum şimdi. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim @sinavparambitti hocam.
-
@agor rica ederim inşallah işinize yarar bilgiler.
-
@sinavparambitti selçuk hukuk nasıl peki okuması kolay mi gaziye kiyasla
-
@genclerbirlikli gazi hukuk diye bir yer yok. @Antimülakat kabullenmedik dese de gerçeği belirtmekte fayda görüyorum.
-
@genclerbirlikli selçuk hukuk gaziye göre çok kolay hocam , memur yada işte çalışanlar için idealdir. Sınavları dönemlik devam zorunluluğu yok sınavlar basitmiş
-
@agor diğer ismi yazmaya cesaret edemiyorum @Antimülakat 'ın hışmına uğrarım diye
-
@sinavparambitti hocam peki ocaktaki sınava giremezsem haziranda ya da butte kurtarabilir miyim ? Çünkü izin hakkım yok ve refakat dönemindeyim, üstatların pek izin vereceğini sanmıyorum 1 hafta.
-
@genclerbirlikli okulu arayıp sorsan daha iyi olur benim bildiğim girebiliyorsun.
-
@sinavparambitti teşekkürler hocam bilgiler için
-
@genclerbirlikli rica ederim .
-
O okulun adı Gazi beyler. Mekan bastırmayın adama. Çok canım sıkılıyor çok. Olacak şey miydi lan bu?
-
@antimülakat Geçen arkadaşa sınav yeri hacı bektaş veli hukuk fakültesi çıkmış bana soruyordu Gazi hukuk zamanla silinicek artık kabullen bunu senin üniversiten yok olacak , çocuklarına ben burda okuduydum dediğinde sana kimse inanmıyacak artık kabullen , artık gerçeklerle yüzleş
-
Basladiktan sonra hangi ve ne kadar dersleri saydirabildiniz yazarsaniz eger biz de seneye ona gore bi secimde bulunuruz:)
-
@1umut 1muttu yaşamak .tamam
-
@sinavparambitti Gazi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ilk defa isim değiştirmiyor aslında, eski mezunlar için de orası Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi bu yüzden bu süreçten önce mezun olanlar da Gazi'li olmayı sürdürecektir. Belki yanlıştan dönülür dedik de ne yazık ki artık Hacı Bayram Veli Üniversitesi orası, bi 35-40 yılda böyle devam eder, sonra bir daha değişir oranın ismi, sanıyorum lanetli.