DGS 2018
-
@agor @sinavparambitti bu bilgilerden sonra yazmamaya karar verdim gercekten faydalı oldu benim için tesekkürler.Kaldım kırıkkale hukuka
-
@sinavparambitti işte şimdi acı gerçekle, kabullenmeme noktasında gel git yaşarken bir darbe daha yaşadım. Gazili olmak ayrıcalıktır. Sözüde mi yalan. Kandırıldik, kandırdılar ne anlatacağız biz şimdi çocuklarımıza. Burda eskiden diye mi başlayacağız üniversitedeki bütün anılarımıza
-
@antimülakat Gazi mazide kaldı hocam:)
-
@cinnamon yapma yanarız hocam
-
https://www.osym.gov.tr/TR,15308/2018-dgs-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html
kılavuz yayınlanmış. tercihler 7-14 eylül arası
-
@antimülakat işin sakasindayim da gerçekten haklisiniz ağlanacak halimize gülüyoruz.
-
DGS puanı iyi olan var mı aranızda? Kaç puan iyi onu da bilmiyorum da
-
@evandro Türkiye geneli bir devlet hukuk fakültesine girmek için eşit ağırlık sıralaması olarak ortalama ilk 800 içerisinde bulunmanız gerekir. Puanlar değişir, sıralama daha net fikir verir.
-
eneri sistemleri mühendisliği nasıl bir bbölüm??
-
@busus şimdi iyi desem değil kötü desem değil, nasıl bir bölüm sorusunun neyi sorduğuna bağlı hocam.
-
@agor gecis icin yazsak, is imkanlarini sormaya calistm acikcasi. Okumus olmak icin mi okunur
-
@busus hocam iş imkanı çok dardır, bölüm spesifik bir bölüm, disiplinlerarası, zorlama ile enerji bakanlığına veya o bakanlığa bağlı çalışan firmalara girilebilir lakin ittirme ile olur biraz, hem kendinizi geliştirmiş olmanız gerekir hem de güçlü referanslar gerekir. Merkezi atamalarda kadro açılmamış mesela, dışarıdan alım ile de tek tük belki almışlardır, bu devlet kısmı, özel sektörde de bu personele ihtiyaç duyabilecek kaç firma vardır ki?
-
Yıldırım Beyazıt Hukuk Fakültesine DGS ile geçiş yapanlar acaba hangi dersler saydırabiliyor. Devam zorunluluğu var mı derslerde. Yardımcı olur musunuz.
-
Nereleri yazdınız arkadaşlar, acaba ne zaman açıklanır dönem ortasına kalmayız inş
-
@genclerbirlikli okullar geç başlıyor bu sene. Sıkıntı olmaz hocam, zaten derslere katılım göstermeyeceksin, niye dert ediyorsun?
-
@antimülakat tezcanlilik diyelim
-
@genclerbirlikli hocam hangi üniversite olacak sizin?
-
@james-buchanan nasipse gazi(hacı bayram)
-
@genclerbirlikli parantez içine gerek yok. Gazi hocam
-
@antimülakat sen kızma diye gaziyi yazmıştım hocam başa