2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
-
@youtube-plss sorunlumuzun biz burda en ufak 1 yanlis yapinca üzülüyoruz, videoyu heyecanla aciyorum sacma sapan video aciliyor
-
Türkçedeki hesap makinası olayından sonra insanların alt alta sayıları toplamasına insanlar çok sasiriyomus buda ulusal güvenlik felan diyodu . Yazarın endişesi neydi ben ulusal güvenlik yaptım ama sanirim insanların düşünce gücünün zayıflaması olcakti galiba
-
Kardeşim ideallerini önemsiyorum, kendine hata payı vermeyişini de anlamlı buluyorum ama 3. KPSS'sine giren ve her girdiğinden umduğunu bulamayan biri olarak bu kadar takıntı yapmanın senin zararına olacağını düşünüyorum. Olmayabilir, yeniden denersin. Bu böyledir, ilkte olması güzeldir elbet ama olmuyorsa da hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekir. Bu maraton uzun, yüksek puanlar elbet gerekli ama oksijenimiz azim. Bunu unutma @sinavparambitti
-
@tahkikat teşekkürler
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
Türkçedeki hesap makinası olayından sonra insanların alt alta sayıları toplamasına insanlar çok sasiriyomus buda ulusal güvenlik felan diyodu . Yazarın endişesi neydi ben ulusal güvenlik yaptım ama sanirim insanların düşünce gücünün zayıflaması olcakti galiba
Hocam o soruda ben de cok ikilimde kaldim dusunce gucu zayiflamasi sikki agir basti ama isaretlemedim bos biraktim cunku paragrafta oyle bir sey goremedim parcanin butununden oyle bi sonuc cikardim ama kendi yorumum olur diye dusundum cevabini en merak ettigim sorulardan. Ikinci sorusu basitti ama o paragrafin ongorusuydu sanirim tam hatirlayamadim ama
-
Ben de düşünce gücü yaptım. Çünkü en ufak bir işlemde telefonunu çıkartıp yapıyolar gibi bir ifade vardı. Bence ulusal güvenlik yazarın değildi de sanki eskiden halkın öyle bir düşüncesi varmıs gibi bir anlam çıkardım.
-
"O soruda yıllar sonra yani aslında bugüne işaret eden Asimov'un vurgusu şu noktayadır, uzak gelecekte insanların her şeyin kolaylaşmasından -ki Asimov'un en önemli metaforu robotik üzerinedir kitaplarında- kendi zekâlarını kullanarak bir şey yapamayacak hale gelmelerinedir. Kitaplarında bu temel olguyu işler zaten, ilgili paragrafta da şunu diyordu, o uzak gelecekte bir çarpma işlemini alt alta yapabilen insana çok zeki gözüyle bakılacak. Bu yönden aklın zayıflaması doğru seçenektir."
şeklindeki yanıtımı buraya da aktarayım dostlar o soruyla alakalı olarak.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
"O soruda yıllar sonra yani aslında bugüne işaret eden Asimov'un vurgusu şu noktayadır, uzak gelecekte insanların her şeyin kolaylaşmasından -ki Asimov'un en önemli metaforu robotik üzerinedir kitaplarında- kendi zekâlarını kullanarak bir şey yapamayacak hale gelmelerinedir. Kitaplarında bu temel olguyu işler zaten, ilgili paragrafta da şunu diyordu, o uzak gelecekte bir çarpma işlemini alt alta yapabilen insana çok zeki gözüyle bakılacak. Bu yönden aklın zayıflaması doğru seçenektir."
şeklindeki yanıtımı buraya da aktarayım dostlar o soruyla alakalı olarak.
Butunden o cevap cikiyordu evet ama metinde goremeyince osym yapmistir bir oyun deyip korktum isaretleyemedim
-
Arkadaşlar Türk kültür ve medeniyetlerinden 10 soru geliyor, bu kısmın içeriği hakkında bilginiz var mı ?
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
Arkadaşlar Türk kültür ve medeniyetlerinden 10 soru geliyor, bu kısmın içeriği hakkında bilginiz var mı
Yanlış başlığa gönderdim
-
@politics06 Beyin yakan sorularda bu hafta :))