2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
-
@byteks1 var hocam poliçe de kısmı kabul mümkün
-
@circassian üzdü, bir soru gitti o zaman. sağlık olsun ne diyelim.
-
@iibfli_keynes ya 20 mv parti grubu kurulmuyor mu zaten aynı şey demek olmaz mı
-
@kpssa34 o sorunun cevabı yüzde 10 olan şık olacak
-
@byteks1 poliçeyi sadece lehdar kabule arz eder diye bi şık vardı cevap o olacak
-
@bcbc3434 sanık hocam
-
Hangisi sınırlı ayni haktır diye bisoru vardı?
-
@circassian oturma ile taşınmaz yükü yaptım
-
@bcbc3434 orda partilerin toplamı diyordu sanki dimi ama çok tehlike soru yani %5 de 30 mv yapıyor o zaman 20 mv yanlış oluyor
-
@kpssa34 evet o hüküm anayasadan kalktı değişişklikten önce yüzde 10 kuralı vardı ama şu an yok
-
Borçlar da zaman aşımı sorusu vardı tam hatırlayan var mı?
-
@byteks1 zamanaşımı kesilir
-
@byteks1 Alacaklının dava açması zamanaşımı keser mi durur mu ondan mı bahsediyorsun
-
Aynen bende zaman aşımı kesilir yapmıştım, teşekkürler.
-
Dün buraya atılan murat yayınlarının yeni anayasa 50 soruluk testinde benzer bi soru vardı ve cevabı 20mv aday gösteremezdi.
-
Hangisi takip hukukuyla ilgilidir gibi bi soru vardı
-
Büyükşehir sorusu 750.000 yazıyo kanunda değiştirilmesi düşünülüyor diye haber var sadece
-
@fabercastell Hocam ben öyle yaptım diye demiyorum. soruda süreç devam ederken borca malvarlığı yetmiyor diyordu. Yanlış bilmiyorsam malvvarlığı yetmediği için geçici aciz olması lazım.
takip sonunda ya da hacze kabil hiçbir malı yoksa kesin aciz belgesi olur diye biliyorum -
@gannicus bende emin değilim ama okuduklarımdan geçici gibi geldi kesin de olabilir bilmiyorum vallahi bana geçici doğru gibi geliyor yanışta olabilir tabi
-
@gannicus Arkadaşlar bu soruda dikkat edilesi yer hangi makamın verdiği idi.