2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
-
Arkadaşlar balıklı bi soru vardı o neydi hatırlıyor musunuz
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
@iibfli_keynes İyi parti nasıl gösterdi CB adayı peki? Chp'den milletvekili transfer etmedi mi
100000 imza topladılar
-
@fernando-reges ama ben 20mv gosterir diye biliyorum sanirim yüzde6lı şıkkı işaretledim
-
@mbguy sahiplenme?
-
@dellafeu hocam yanlis yapanlar o örnekten dolayı yaptı
-
@dellafeu Peki öyle olsun ama açıp bir bakın derim yinede CB aday gösterme şartlarına
-
Cb sorusunda siyasi parti grubu 20 vekilden olusmuyor mu dolayisiyla o sikta elenmis olmuyor mu?
-
@baumol adli sicile işlenir şıkkı vardı o olmalı
-
@dellafeu aynen hocam bende onu yaptım ama emin olamadım hiç
-
En kötu yapan 25 net hukuktan
-
@mbguy hocam diger sıkların hic oluru yoktu.. normalde aslen kazanma diye biliyorum ama av yasagi muhabbeti olunca sahiplenme yaptım dogrudur insallah
-
@dellafeu Zilyetliğin kazanılması aslen bunda mulkiyetin kazanılmasını soruyordu sahiplenme olmalı. Çok saçma sıklar vardı
-
@gmsmustafa Hocam birlikte aday gösterme %5 diğerinde tek siyasi parti %6 vermişti tuzak soruydu bende sonradan görünce uyandım
-
@ilanmılano ben de adli sicile islenir yaptim. Icrada iflas davasi- Icra mahkemesi bakar sikkini yaptim
Tertip sorusunu- istihkakli arazi yaptim
Hacizli soruyu- Gecici aciz belgesi yaptim
Diger 3 soruyu hatirlayan var mi? -
@fernando-reges Kardeş ben de %6 lı şıkkı yaptım. Ancak 20 mv adaya gösterir diye birşey yazmıyor kanunda. Sen tek parti olduğuna emin misin? Ben orada partiler toplamı yazıyor diye hatırlıyorum.
-
Birçok kişi geçici aciz yapmış ama kesin aciz diye birkaç kez çözdüm ben o soruyu ya sınav da da kesin yaptım
-
@paretowilfredo 7 gün
-
Arkadaslar simdi baktim yeni getirilen sistem ile 20 mv teklifi ile aday gosterme kaldirilmistir diyor. En az %5 oy alan bir parti veye bkrkac partinin oy toplami bironceki secimde %5 ise aday gosterebiliyor diye yaziyor.
-
hsk ile ilgili bir soru vardı hatırlayan var mı
-
@circassian bende geçici yaptım ama insanlar heyecanla jendi yaptıklarını doğru kabul ediyorlar çoğu zaman hatırlıyorsan senin cevap doğrudur