2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
-
@fernando-reges Danıştayın ilk derece mahkemesi olarak baktığı dava vardı şıklarda cevap oydu.
-
@bcbc3434 dogru cevap o bn karistirdim
-
Arkadaslik uyusmazlik mahkemesi danistay ile hangi mah arasindaki davaya bakar diye bir soru vardi asliye hukukmuydu cevabi ?
-
@baumol Kanuna da baktım 750.000 sadece 500.000 olacak diye birkaç haber var yanlış bilgi oradan geliyor. Yada benim gözler bozuk
-
"Sorusturma evresinde suphelinin is yerindeki kamera kaydinin alinmasi?" tarzinda bir soru vardi secenekler el atma-arama- gizli sorusturma gorevi vs bunun cevabi neydi?
-
Hukuk gecen yıla göre epey kolaydı en zoru icra iflastı herhalde
-
Arkadaşlar CB aday gösterme sorusu bence iptal olacak bütün şıklar doğru givime geldi çünkü yeni düzenlemeyle yüzde 5 i geçenlerde aday gösteriyor cevap ne olacak ?
-
@kors teknik takipli bir sık vardi onu yaptim ben ama dogrumum emin degilim kardesim
-
Poliçede sadece Lehtar kabule arz için yetkilidir ifadesi yanlış olacak.
-
@muhsinyazıcıoğlu Yuzde 6 olan cevap dogru degil mi
-
@muhsinyazıcıoğlu Tuzağı görmedin mi orada sadece tek siyasi parti vardı.Birleşince %5
-
Disiplin hapsinde erteleme olmaz demiş. O da yanlış bir ifade.
-
@lion teknik arac yuzde yuz dogru ️
-
@gmsmustafa en az %5 olacagi icin 6 da aday gosterebilir.cevap o sk degil bence
-
Kamu tüzel kişilik kanunla olur,yönetmelik olmaz peki CB kararnamesiyle oluyor mu net bilgisi olan?
-
@fernando-reges cb kararnamesi ve kanun
-
@fernando-reges yeni anatasata gore cb karanamesinde var
-
Yanlış bilmiyorsam 20 mv artık seçemiyor cb nını
-
@fernando-reges oluyor hocam cevap 1 ve 3
-
@fernando-reges cb kararnamesiyle yeni duzenlemeye gore oluyor diye biliyorum ben kardesim