2018 KPSS Hukuk Soruları ve Cevapları
-
@casanova bu sene bence de herkes yapmış gibi geldi bana puanlar yükselecek gibi muhasebe belirleyici olacak gibi
-
@pawnex boyle dusunuyorsaniz beni mutlu ettiniz ama ben de puanlarin enflasyonist olacagini dusunuyorum. Zorluk kolaylik gorecelidir elbette. Bu sene hukuk puan getirmeyecek diye dusunuyorum. Belirleyici maliye ve muhasebe olacak sanirim. Iktisatta insanlarin cogu birbirine yakin yaptigi icin standar sapma bu iki dersten gelecek diye dusunuyorum
-
@casanova ortalama 120 nete sizce?
-
@secret hocam sınav psikolojisi çok değişik bir durum hele ki ösym yapıyorsa o sınavı daha bir zor oluyor ve ne kadar çalışsak da didinsekde nasipten öte köy yok heyecanına yenik düştüğün an bilsen de yapamıyorsun soruyu
-
@no33 hocam hiç tahminim yok ben sana yaptığımı söyleyivereyim bak.
39 hukuk
38 iktisat
37maliye
33 muhasebe
147 soru işaretlemişim. 13 boşum var. 28 yanlışım çıksa en iyi ihtimalle (oda 4 e bölünmesi kolay olsun diye yazdım ) 112 net gelir tabi bu uçuk bir ihtimal illaki yanlış artar. Ben ortalama 100-105 arasında kalıp puanı dediğim gibi 81 olur 84 olur farketmez ama sıralamada 5000-4500 falan kalacağımı düşünüyorum çünkü geçen sene 105 net yapan kişi sayısı 250 anca ya var ya yok. Bu sene bu sayı artabilir 120 nete ise hocam 88 gibi bir puan öngörüp 1250-2000 arası bir sıralama görürüm, daha iyisi sizin olsun inşallah. (kızmayın sadece tahmindir), hiçbir bağlayıcılığı yoktur) -
@casanova pardon 1250-2000 yazmışım 750-1250 olacaktı sıralama.
-
@hakperest46 hayırlısı olsun hakkımızda
-
@casanova valla hocam ben dahil herkes beklediğinin çok daha altında bir sonuçla karşılaşabilir birkaç kişi 110-120 bekliyorum dedi diye koca kpss'de herkes yaptı düşüncesiyle genellemek bence yanlış 100-110 neti geçen o kadar çok adam çıkmayacak sonuçlar geldiğinde.
-
@maxmin doğrudur hocam, yazdığımı ego tatmini falan olarak algılamayın bilakis benim derdimin elalemin akıllısının bitek ben olmadığımı ve ortalamanın fazlasıyla üstünde kişinin çoksa soru işaretleyip maksimum 1/5 ini yanlış kabul etmesidir 100 soru işaretleyin bile 50 si yanlış olsa Allah bereket versin diyor. Çok denk geldim 140 yaptım 30 yanlışım çıksa 150 yaptım 40 yanlışım çıksa 100 net diyeni gördüm hocam insanda ister istemez o furyaya katılıyor. Ve bu sallama hesabı değil gerçekten çözmek için çözmüşler yanlışta olsa okumuşlar yorumlamışlar insanlar yani 2017 de en az 30 soruya sıralaması ilk 100 de dahil olmak üzere kalem kıpırdatılmamış hocam kalem boş bırakılmış okunmamış geçilmiş süre yetmemiş muhasebede mesela. Bu sene durum biraz farklı hocam, boşa konuşuyoruz aslında bakalım bir avuç insan şurdaki tartışma ortamında olanlar ki bu insanların gecesi gündüzü dersle çalışmakla geçen insanlar iyi yapmaları normaldir fakat 15 kişi derse anlarım, 80 kişi derse de anlarım da hocam aynı şeyi 150 kişi derse bir sıkıntı var demekki.
-
20 Mv doğruymuş arkadaşlar güncellere baktım yapanları tebrik ederim
-
O kadar seçim kanunundan soru gelecek diye kendimi yırttım ama şu detayı kaçırmışım.Neyse sağlık olsun:)
-
@fernando-reges yani simdi cevap ne olacak
-
@teklif-eğrisi 20 mv hocam
-
@fernando-reges yani 20 mv den siyasi parti grubu oluşur olayı yok mu artık.
-
@aroma İktidar,muhalefet kalktı.Birinci parti grubu,ikinci parti grubu gibi birşey olmuştu
-
@fernando-reges anladım sağolun