2018 Kpss Muhasebe
-
@david20 240bin yaptim. Emin degilim tabi
-
@dellafeu Baya uğraştım o soruyla ama yapamadım hatamı var dedim
-
@dellafeu toplam 400000 ama öyle büyük bir rakam çıkacağını pek kestiremedim. Ama yapamadım zaten
-
600000 bulan var mı hiç ?
-
Iki tane ozel maliyetler cevabi olan sik vardi. Basabas noktasi satis miktari 25 bin tl. Baska bi sorudada 20 bin kar etmesi icin 2000 adet satis yapmali.
-
@dellafeu ben de emin olmamakla birlikte 160.000 yaptım.
-
Yalniz dikkat ettiyseniz muhasebe basliginda bir hukuk bir maliye bir iktisat coskusu yok. Dun ne guzel herkes mutlu mutlu yaziyordu. Sanirim muhasebe genelimizi uzdu gibi.
-
@lion 27 soru işaretledim ama hiç birini hatırlamıyorum nerdeyse naptım kaç buldum vs uçtu hepsi 15 nete razıyım şu an nedense muhasebeden şu an
-
@sword00 malesef kardesim muhasebede sorulari animsamakta zor diger derslere gore. Yanlis yapmisim tuh dedigin soru dogru cikiyor oh be dogru yapmisim dedigin soru yanlis. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@lion gunun enzor sorularından bitanesi idi
-
@fatoss21 aslinda kardesim sakin kafayla eminim cok rahat cozulurdu. Misal evde deneme cozuyorsun farzet. Ama iste sinavda stres yorgunluk bu ne ya ohoo bunla ugrasirsam digerlerine zaman kalmaz panigi derken zorlasiyor.
-
@lion hukukta hangi kaynak bu yıl basarili oldu?30 ve üzrri netler icn
-
@zenginmemur valla kardesim bu sene genel itibari ile hukuk kolaydi diyorlar ki cocuk oncagiydi ya demesemde gercektende onceki senelere gore birkac tik kolaydi. Yeni degisikliklerden mayinli bolgelerden sorulmamis yuzeysel gecmisti osym. Dolayisi ile elinde normal bir hukuk kaynagi olan birkac kez söyle okumus etmisse 30 yapmistir. Yani nohutcular bilmem kimcilere felan bu sene icin cok cok gerek olmadigini gosterdi sinav.
-
@bcbc3434 dönem başından başlar evet hocam ama ayın 27 sinden önce de satış kaydı var. O satışların ilkinde dönem başı stoklardan kullanılıyor. İkinci satışta mal alım kaydından ve dönem başından kullanılıyor ve mal alım kaydından geriye 1200 birim kalıyor. O 1200 birimden 1000 birimi hesapladığımızda 11000 ediyor.
-
@sinek 12bin hocam 2bin değil
-
@lion 36 doğru 4 yanlışım var yanlış hesaplamadıysam
-
@zenginmemur konsessus ben 30 net bekliyorum
-
@bcbc3434 MasaALLAH kardesim umarim yanlis hesaplamamis ve dedigin gibidir. Eger oyleyse bu sana epey bjr avantaj saglar saglam bir sicrama yaparsin. Tabi dunki sinavdada iyi netler cikardiysan.
-
@zenginmemur Hocam yayınevlerinin değil de bu butik dershanelerin konu anlatım hukuk kitapları bence gayet verimli. Garanti, monopol, başkent kariyer gibi. Onların dışında fazla soru çözmeye bile gerek yoktu safi konu çalışılsa yeterdi.
-
@lion hukuktan yaptım bu neti ama diğerleride 24-25 civarında