2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil mülakat sonuçları erken açıklansa yığılma yavaş yavaş bitecek bu sayede hem puanlar düşer hem de aynı listelerde sürekli aynı adamlar sınava girmez. Kurumlar keşke bunları göz önünde bulundurup daha erken açıklasa sonuçları.
-
@rootofallevil böyle saçma sapan bir öneri mi olur yahu. adam çalışmış almış 90 üstü puan istediği sınava girer.
en mantıklı çözüm kurumların sonuçlarını daha hızlı açıklamaları sürecin kısalması en mantıklı çözümdür. en fazla 2 ay içinde herşey olmuş bitmiş olmalı. -
@paretowilfredo hocam sgk denetmenlik için seçim öncesinde alım olabilir mi yoksa seçim sonrası mı olur?
-
@james-buchanan Bu tip bir ayrimin olmayacagina baska faktörlere bagliligin daha oncelikli olduguna dair yorum yapmistim dostum. Saniyorum gozunden kacmis. Atamalar nerdeyse bitti. Yedek atamalari var akabinde. Secim tarihinden ziyade bunlar asli belirleyiciler. Tarih tespit edilirken secime gore konumu ancsk bu sureclerin durumuna gore rast gelebilir yani.
-
@paretowilfredo Hocam Mhuy ve milli saraylar uzman yardımcılığı hakkında gelişmeler var mı?
-
@marshallist Hayır henüz yok.
-
@plansız ayni duyumu ben de aldim.
-
Yok mu bir mhuy duyumu olan, inanayım ...
-
@paretowilfredo hocam bu sene kaç kişilik bi guy ilanı gelir fikirleriniz çok onemli bizim için
-
@paretowilfredo anladım hocam, sağolun.
-
@paretowilfredo Hocam merhaba.TMSF ve SPK ilanlarıyla ilgili bir duyumunuz var mı?
-
geçen sene aralık ayı en hareketli ay olmuş.
inşallah bu senede aralık ayı hareketli olur -
Aralık ayında yapılan birçok sınav oldu evet. Ama bunların ilanı eylül, ekim, kasım aylarında gelmişti. Bu ayda sınav olur mu bilmiyorum ama ilan gelmesine dair umudum az olsa da inşallah gelir. Her şeyiyle olağanüstü bir yıldı 2018.
-
@pareto_wilfredo hocam sgk denetmenlik de sinav asamasi gelebilir mi direk mulakat yerine
-
@paretowilfredo hocam sgk denetmenligin de. Direk mulakat yerine sinav asamasi gelebilir mi once yazili sonra mulakat gbi
-
P6 veya p9 dan içişleri uzmanlığı gelir mi peki
-
günlerdir dpb'deki ilanlara ulaşılamıyor. Ne güzel toplu görebiliyorduk oysaki.Siteyi mi yeniliyorlar, yoksa hatayı mı farketmediler anlayamadım. Sizler nerden bakıyorsunuz?
-
@marigold Bende de aynı sıkıntı var. Sanırım site düzenleme yapıyor.
-
Sitede öyle bir problem var direkt gözükmüyor. Kpss b ilan seçeneğini tıklayın geliyor ilanlar. Sonra kpss a' yı seçin.
-
Epey kuru gidiyor ilanlar Aralık ayına göre... Bu ay sonu2018 kadrolarının kullanımı bitecek.