2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar bu dpb nın sitesi bir süredir bozuk, KPSS A ilanları gözükmüyor, bu süreçte ilanları nereden takip ediyorsunuz?
-
@ankaragüçlü hocam bozuktan ziyade bilinçli olarak.dpb kapatılacak büyük ihtimalle.hoş bi işe yaramıyordu bizim açımızdan
-
@ankaragüçlü Aynen ilanları nereden takip edersek daha iyi olur, ben de bunu soracaktım. Resmi gazete'den de takip etmek zor oluyor.
-
@ankaragüçlü dpb kapanacak yakında.
-
Arkadaslar merhaba KOSGEB 60 ile 70 arasi bir sayida Uzman Yardimcisi alimina cikacakmis. Haberiniz olsun ne zaman ilana cikilir bilmiyorum ama 2 aydir konusulan bir mevzu ben kesin olmayinca yazmayayim dedim. O yuzden cok da uzun surecegini zannetmoyorum.
-
2018 kadrolarının kullanım hakkı 2 haftaya doluyor. Hala doğru düzgün ilan yok,olanların da süreci bitmiyor.
-
@hizmetli yine P24 ile alım olur herhalde.
-
Geçen yıl kaç ile kapatmıştı acaba kosgeb
-
kosgeb umarım gelir ama yüksek kapatacağa benziyor il göç bunu gösterdi
-
@kubrabaris kosgeb her il icin farkli oluyor taban puani ama 84 lu rakamlar oluyor genelde ama daha dusuk ve daha yuksek iller oluyor.
-
@hizmetli İşte bu be. Beklediğim ilan dan duyum geldi. Gözümüz yollarda kalmıştı. Eyvallah hocam inşallah duyum doğru çıkar.
-
Puan turu ne olur bilmiyorum yije bir seylwr ogrenirsem yazarim buraya. gecen puan turu p24 du. Buyuk ihtimal yine il il basvuru alirlar. Tek puan turu isterlerse cok yuksek kapatacagini dusunmuyoeumm 80-81 leri gorur. En son alimda 40 kisi aldilar 20 iibf idi. P24 de en dusuk 80 puanla van kapatti.
-
Tika geçen yıl 28 aralıkta ilana çıkmış.. Belki bir ihtimal yine yıl bitmeden ilana çıkarlar..
https://www.tika.gov.tr/tr/duyuru/tika_uzman_yardimciligi_giris_sinavi_duyurusu-40222
-
@paretowilfredo hocam 9. Dönem sgk denetmeb yardımcılarının atanma süreci bir hayli uzun ve stresli oldu. İnşallah 10. Dönem ilana çıktığında sizce bu dönemin atanma sürecide 9. dönem ile aynı mı olur?
-
En çok ilanın gelmesini beklediğimiz bu ayda neredeyse ilan gelmedi
-
@mülkye aralık son haftaya kadar umudu kesmeyin. geçen sene aralık son hafta çok fazla ilan gelmiş
-
@andelib Dostum malesef bu öngörülebilir bir durun değil. Ama Sgk her ulaştığı menzilin üzerine koydu bugüne dek. 64 gün. 72 gün. 106 gün. 6 ay. Mülakat açıklanma süreçleri. Inşallah bu kez daha da uzamaz ne diyelim.
-
Beklediğim ilanlar çok yüksek kapattığı için beklentiye girmiyorum artık. Akışına bıraktım, umarım şu dguy alımı bir an önce sağlıklı bir şekilde sonuçlandırılır.
-
@mülkye Maalesef öyle oldu...
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@andelib Dostum malesef bu öngörülebilir bir durun değil. Ama Sgk her ulaştığı menzilin üzerine koydu bugüne dek. 64 gün. 72 gün. 106 gün. 6 ay. Mülakat açıklanma süreçleri. Inşallah bu kez daha da uzamaz ne diyelim.
Mhuy ne zaman gelicek öngörünüz nedir.