2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@iamkaya Dostum kurumun kriterleri bildiğim kadarıyla oldukça katı. Özellikle murakıplık için. Buna o nedenle net bir şey demem zor dostum.
-
@paretowilfredo Sanırım şöyle şeyler
-
@paretowilfredo Guy mayıs 1500 duyumunu aldım size gelen bilgi de bu yönde mi?
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkür ederim. Gvs ne zaman biter sizce yani ne zaman açıklanır?
-
@takao 1500 kısmı için benim de haber aldığım rakam bu şekildeydi dostum. Mayıs diyemem, çünkü henüz Nisan'ı görmedik
-
@iamkaya Tamamen emniyete bağlı dostum. Umarım hızlı çalışıyorlardır. Çünkü onların sürati ikinci alımın da ahvalini belirleyebilir.
-
@paretowilfredo eywallah yine de teyite muhtaç tabi nisanı görelim
-
@paretowilfredo İlanlar öyle bir hal aldı ki günlük değil anlık durumlar değişiyor. Eskiden insanların duyum alanlara kızma lüksü vardı, şimdi duyum lüks oldu
-
@plansız Dostum bazen toparladığım tüm haber, duyum ve bilgileri derlerken kendi kendime girdiğim ruh hali biraz delirme eşiğinde olabiliyor. Özellikle verdiğim haber bir aksilik olup çıkmadığında, -haber veren dostlarımı, kardeşlerimi, büyüklerimi tenzih ederim- Kurumlar bana şöyle davranmış gibi hissediyorum.
Bi de tabi buraya haberleri paylaşırken ki ruh halim var. O da ektedir efenim :))
-
@plansız 2018-19 sezonu bu konuda en zorlu geçen yıldı açık ara. Bakalım, gelecek seneden çok daha umutluyum.
-
@paretowilfredo olan biz 2018'lilerin gelmeyen ilanlardan dolayı kaçan çalışma hevesi ve inancına oldu üstad, bunda 3-5 ay önce çok daha hevesli çalışırken 8 aydır tık yok 8 ay daha yorulduk; neyse inşallah hayırlı haberler bundan sonra peşisıra gelir elinize sağlık üstad, ışık oluyorsunuz
-
İçişleri uzmanlığı ile ilgili veya 2. dguy alımıyla ilgili bir gelişme var mı?
-
@takao nereden duydun?
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam. Umut çok güzel birşey. Sizde bize bu süreçte destek oluyorsunuz. Bende atanırsam elimden gelen her katkıyı sağlicam benden sonra gelen kardeşlerim için.
-
@paretowilfredo hocam bddk az sayıda kişiyi çağırdı mülakata. Alacagı personelden daha az kısı kaldı mesela bankacılık uzman yardımcılıgında. Yıne boyle yapar mı bddk, bende sınavına gırdım. Tekrar hazırlanıp hazırlanmamak konusunda kararsızım?
-
@paretowilfredo BDDK'nin 2017-2018 kpss puanları ile yapılan en yüklü alımlardan birisi olacağını düşündüğünüzü söylediniz. Bu alım "tahmininize" göre kaç kişi olabilir ? Elinizdeki bilgiler ile belli bir sayı aralığı tahmini mümkün mü ?
-
@paretowilfredo Hocam ek olarak son dönemdeki ekonomik dalgalanmalar bu planlanan alımları etkiler mi ? Hele ki son 1-2 haftadır seçim dolasıyla kurlar üzerindeki baskı herkesin malumu.
-
Bddk hayatımda gördüğüm en kıt puanlı kurum ve hak ettiğini verdiğini ben pek sanmıyorum müthiş bir kağıt vermeme rağmen 59 gibi bi barajda bırakıldım herkes demesine rağmen ben de bi Azimle çalışmıştım 30 kişilik alıma çıkıp da 23 kişi mülakata çağırdı geçen yollarda da böyle olmuş hep 23 ün de 10 ünü alırlar diyorlar ondan benim icin bddk çok üst seviye bi yer ilken düştü yabi umudunuzu tamamen bişeye bağlamayın öyle
-
@hacettepe sınavında ingilizce var demi bide
-
@tozkok var hocam 10 soru çeviri sordular so sınavda görece kolaydı