2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@emregular Malesef dostum. Direk iletişim kurabileceğim birisi şu an için yok maelsef.
-
@müşrif Dostum nispeten daha yüksek sayılı alımlar KPSS sonrasına sarkacak gibi görünüyor. Bu kurumların ve unvanların ihtiyaçları kadar alması normal. Daha yüksek ihtiyacı olan geniş tabanlı kurumların alımları için de tarih işaret etmek bugünden mümkün değil. KPSS malesef sıradaki hedef haline geldi açıkçası.
-
@ragnarnurkse Bunu kavga ederken çok söylerdim dostum eskiden. Gerçi kavga bitmiş değil, biçim değiştirdi yalnızca bizim için. Çok mırıldanırdım içimden bu duayı. Bu da bir kavga. Duygularımız farklı değil sanıyorum bu hususta. Bu hissiyatla, Allah kavganda yardımcın olsun dostum.
-
@fernando-reges Anladım, tüm personel ihtiyacını tamamlamış sayılmaz bu benim düşüncem tabi. Hâlâ özellikle taşrada ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Başka mesleklerden takviye yerine uzman yard. alımı yapılması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi önümüzdeki süreçte aslında personele ihtiyaç duyacağı yeni gelişmeler de olabilir. Burada önemli olan kurumun personel tercihini, kadro planını uzman yardımcılığı yönünde yapması , umarım süreç bu şekilde işler.
-
@paretowilfredo Hocam bir ara MHUY için bilki aldığınız biri vardı galiba, yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. Buna benzer birşey kalmış aklımda. Eğer varsa böyle bir duru tekrar MHUY hakkında bilgi edinebilir misiniz?
-
@paretowilfredo ustad ya il pilanlama , ic isleri uzmanligi ve milli egitim mufettisligi ile ilgili bir duyum var mi?
-
@paretowilfredo üstad sgk tamamen iptal mi yoksa askıda mı?
-
@sandviçyiyenadam Öncelikle afiyet olsun dostum
Şu an için erteleme daha yüksek ihtimal gibi görünüyor. Yeni bir bilgi yok bunu bozacak dostum. -
@paretowilfredo dostum sandviçini boğazına dizdin adamın nası yesin
-
@mrnobody Kurum bi bardak soğuk su ikram etti ya dostum hepimize
-
@ikiyüzonaltı Dostum İçişleri alımları ile alakalı olarak onay ya da red bilgisi gelmedi henüz. MEB teftiş ile alakalı durum da şöyle. 2017 de malumunuz teftiş kurulu tek çatı altına toplandı. Açıktan alımın da yolu açıldı. Ama ilk alımlar kurum içerisinden toparlandı diye duydum. Müfettiş Yardımcılığı için de KPSS sonrasında bir daha soralım diyorum. Keza benzer bilgi yani KPSS sonrasına planlama Sağlık Müfettiş Yardımcılığı için de var. Her ikisini de duydum ama henüz işaret etmek için çok erken.
-
@paretowilfredo bi bardak soğuk su içirse gene iyi , kurum bizi buz dolu küvete soktu soktu çıkardı
-
@mhd Dostum kendisinin konuştuğu yetkilinin işaret ettiği süreç şu şekilde; yapılanma tamamlanacak. Sonrasında baştan talep toplanacak ve muhtemelen yaz sonu sonbahar gibi alım yapılacak. Yani bu durumda kısa vade zor gibi görünüyor. Bilgiyi veren kişi Bakanlıkta görevli bir bürokrat büyüğümüz.
-
@mrnobody Dostum ilan gelse de keşke biz "-40 derece soğuk suda bile yüzeriz inan ki"
-
Koskoca 1 kpss senesi hiç oldu, secim geldi ortalıkta yine bir şey yok. 2019 kpss'ye girsek ne yazar 70 veya 80 yds ve 95+ kpss puanı alamadiktan sonra anlamı yok.
-
@paretowilfredo Amin güzel insan Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kavga hep var her zamanda olucak bundan şüphem yok ama kavgaya basladığımız enerjiyle ilk baştaki gücümüzle devam edemiyoruz süreç uzadıkça enerjimiz giderek azalıyor.Şöylede bi söz var buraya uygun ‘Allah kimseye kaldıramayacagı yükü vermezmis’ buna tutunup enerjimizi toplayip devam edicez kolay degil yolumuz hakk’ın yolu,ilk basta dedigim gibi Allah emek veren herkesin yardimcisi olsun.
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo hocam mhuy ıcın soruyorum. Kpss acıklanmadan once gelebılme ihtimali var mı. Cunku 29 agustosta acıklanacak yanlıs hatırlamıyorsam 2019 kpss
-
@tükendikagrubu Bunu o dönem yanıtlayabilirim dostum. Şu an sadece afaki bir söylem olur başlamamış süreç hakkında öngörüde bulunmak.
-
@paretowilfredo eyvallah sagol hocam.