2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
İnşallah Umarım mülakatlar açıklanır o zamana kadar da önümüz açılır
-
YDS isteyeceğini düşünmüyorum dostlar. Puan olarak da Kamu ağırlıklı KPSS P30 KPSS P31 puan türleri bu alımlara yakın görünüyor açıkçası.
-
P9 ihtimali yok mu hocam @paretowilfredo
-
@ceteris Olabilir dostum lakin tahminen söylüyorum.
-
@ceteris inş p9 olur p30 31 sıralamam çok gerilerde kamu netleri yüzünden
-
@paretowilfredo eski aldığı puan türüne en yakın p9 ve p33 hocam. Tabi kurum sürpriz birşeyde yapabilir
-
@beveridge-eğrisi içişleri uzmanlığı p73 ile almış en son
-
@beveridge-eğrisi KGK'dan beri mantık aramayı bıraktım dostum. Bakalım en net ilanda göreceğiz. İnşallah azami sayıda insana yarayacak bir puan şekli olur.
-
@paretowilfredo Hocam siz sessiz olunca biz umutsuz oluyoruz. Yine teşekkür ederiz. Tanımadığınız insanların duasını alıyorsunuz.
Hocam,bu kurumlar yazılı sınav yapıyor mu, direkt sözlü mülakat mi yapıyor? -
@mhd Son alımda ikisi de yalnızca mülakat yaptı dostum. Var olun ben de sizlere duacıyım
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam,siz de var olun.
-
İçişleri uzmanlığı mı 200 kişi? 20 olmasın 200 ise yaşadık valla :))
-
200 kişilik sayı eğer olursa çok ama çok iyi. Bekleyen arkadaşlarım vardı. Özellikle kaymakamlığa hazırlanıp sınavda elenen ve içişlerinde çalışma arzusu olanlar. Eğer direk mülakat olursa 4 katı çağırır arkadaşlar. Dua edin eleme sınavı uygulansın o durumda 10 veya 20 katı davet edilir, sınavda iyi olan kazanır hem daha adil bir süreç işlemiş olur.
-
İçişleri alımı muhtemelen stajyer kontrolör ve ab uzman yardımcılığı alımları sonuclandıktan sonra gelecektir. Ki en güzeli olur. Mükerrer isimler görmeyelim.
-
üstad en güvendiğim puan türlerim idi Allah razı olsun senden @paretowilfredo
-
@paretowilfredo kaç kati çağrılıyor hocam
-
@paretowilfredo üstad sayılardan emin misin hep 5-10 kişilik ilanlara alıştığımız için bir bakanlığın bu kadar uzman yardımcısı alacağına insanın inanası gelmiyor. İlanın ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir tarih yok sanırım ? Bu güzel duyumun için de ayrıca teşekkür ederim.
-
Üstad seçimden önce gelir mi sizce @paretowilfredo
-
200 sayısında bi yanlışlık olmasın hocam. arkadaşım masa yok diyordu bakanlıkta. @paretowilfredo
-
200 kişi mi..bu başlıkta popülizm devam ediyor.bu başlığın 3.sayfasında yazdığım bi mesaja bakın yaklaşık 7 ay geçmiş