2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hoyuelo nisan dan önce gelmez diye tahmin ediyorum
-
Kutluay hoca twitterda BDDK yakında 150 kişi uzman yardımcısı alacak yazmış.
-
@okahraman07 kendisini dersane döneminden tanırım, verdiği, söylediği duyumlar genel itibariyle tutuyordu, umarım yanılmaz benim şu aşamada en çok beklediğim ilan inşallah çok uzamadan gelir.
-
@sofuoglu Yeni okudum hocam. İnşallah en kısa sürede gelir.
-
@keynesinabv, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Buraya 40 kişilik spk ve 60 kişilik bddk da yazalım.
Gelişme var mı hocam ?
-
@byteks1 BDDK'nin koşulları nelerdir YDS istiyor mu kurum
-
@gresham-t
Yok hocam istemiyor. Kendi ingilizce sınavını yapıyor. Bu da geçen seneki ilan :http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?dad9cc2f-0bfa-44a4-ae60-b595877be1d7
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@gresham-t
Yok hocam istemiyor. Kendi ingilizce sınavını yapıyor. Bu da geçen seneki ilan :http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?dad9cc2f-0bfa-44a4-ae60-b595877be1d7
P20 85.2 benim puana gelmesi imkansız sanırım
-
@muhalba gecen sene murakiplik icin yeterli basvuru olmamisti. 75le murakipliga girdiler yaziliya . Gelmez demeyin calisin
-
@okahraman07, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kutluay hoca twitterda BDDK yakında 150 kişi uzman yardımcısı alacak yazmış.
-
@richie-rich kamu yönetimi mezunları p20 puanını kullanabiliyor mu?
-
@muhalba ingilizce çeviri varmis ya o kotu .(( bu ingilizceyi napcaz hep puanlar çöp oluyor
-
@olursaolur hocam benim yds 50, bddk uzman yrd. dan 78.5 almistim 10 cumle vardi ceviri yapmistik biraz mesleki kelime bilmek yararli olabilir. Hocam sinavdaki gozetmenler kendi personeli cok ilgililer oglen kumanya falan da vermislerdi ama mulakata kalan az oluyor malesef. Gecen sene istanbul olunca pek sallamamistim ama bence iyi bir kurum.
-
geçen yıl da girmedim bu yıl da girmeyeceğim. neden bu kurumu istanbul'a taşıdınız ki be oğlum finans merkezi falan show işler hep. :)) neyse gireceklere hayırlı olsun.
-
@sbf1983 hocam cümleler paragraf halinde birbiriyle bağlantılı mı ayrımı ve banka ile ilgili mi cümleler
-
@mrtvrt hocam ben bddk uzman yrd.( insan kaynaklari vs olan ) icin girmistim hatta ilginc bir sekilde en yuksek bu grup kapatmisti yanlis hatirlamiyorsam az alim oldugu icin galiba. Murakiplik icin belki daha zordur bilemiyorum.Cumleler birbirinden bagimsizdi hocam. Ama cok da kisa cumle degildi. Sinava girmeden bankacilikla ilgili mesleki kelimelere bakmistim soyle 7-8 sayfa civari isimi gordu diyebilirim.
-
@sbf1983 sağolun hocam bende uzman yardımcılığına başvururum muhtemelen.bu puan türü daha iyi. peki alan sınavı zormuydu?alan test değil mi?
-
@mrtvrt bddk sinavlari klasik olur
-
@ceks74 seneye girersin belki. zaten kurum mevcut ilani döndürüp duruyor. Adam begenmedigi icin olsa gerek
-
@mrtvrt hocam aslinda zor degildi. Bizim grup icin muhasebede gelir tablosu. Iki yevmiye kaydi ve iki tane de cari oran tarzi kavram ve bu oranlarin yorumu vardi. Hukuk normaldi isletme de stratejik yonetimle ilgili sorular biraz tuhafti. Ama hukukta puanlar kit sanki. Ben pek hazirlamamistim ingilizce haric barajalti kalmistim:) Dedigim gibi diyelimki 8 kisi alinacak sinava 160 kisi girdi diyelim mulakata kalan 15 kisi bile olmuyor. Puanlama biraz kit sanirim.