2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@872 O vakitler bi duyuldu dostum lakin net bir duyumum yok bu konuda malesef. Tam anlamıyla teşkilatlanması, faaliyet düzeni netleştikten sonra geleceğini düşünüyorum ama KPSS öncesi süreçte mi olur bu yoksa daha sonraki bir süreçte mi bilmiyorum.
-
Valla yazik billa yazik kpss ye o kadar calis emek ver ilan gelmesin cok uzucu, iibf pismanliktir
-
Gram ilan yok ya, ilanı bırakın ilan duyumu bile yok o kadar bitik bir durum
-
Valla Ankara etkinliğinde ne yaptık yaptık yoksa halimiz kesat, açık - net bu sektör biter.
-
@paretowilfredo tamamdır üstad teşekkürler.
-
Ptt bekliyorum guy filân bitti.
-
@modigliani-0 Kamu kadrolarında küçülmeye gidilmesi politik bir karardır. Siyaseten bunun tartışması yıllardır yapılır, özellikle son 2-3 yıldır da ciddi ciddi uygulandığını düşünüyorum. Ne yazık ki ilk gözden çıkarılan da a grubu kadrolar oldu. Bunun tahmin ettiğim birçok sebebi var. Örneğin bir tanesini yüzeysel olarak açıklamak gerekirse, yetkiyi belli merkezde toplayıp az sayıda personelle iş yürütme, taşra ayağını ise mümkün olduğunca sınırlı sayıda personelle ve masrafsız (mesela a kadro yerine b kadro gibi) şekilde çözmek şeklinde özetlenebilecek hakim bakış açısıdır.
-
@paretowilfredo üstat mhuy hakkında var mı bir gelişme 2019 kpss sonrasına kalacak sanki..
-
@uzmanyrdd Yapılanma diyeceğim, kimse inanmayacak dostum. O nedenle ben bilmez
-
@plansız sade ve net. Herkesin bildiği ama söylemediğini söylediniz.
-
bu daralma sadece bize vurdu herhalde başka fakülte mezunları etkilenmedi nedense, küçümsediğimden söylemiyorum da ulan ön lisans mezunlarının bile kamuda işe yerleşme şansı bizden daha yüksek ya ne saçma dönemden geçiyoruz
-
geçelim bu kamuda daralmaya gidiliyor masallarını belli ki birtakım güçler düğmeye bastı ve biz iibf-sbf mezunlarının kendi alanlarında a grubu kadrolara yerleşmesini istemiyor. öğretmene 40.000 kadro, sağlıkçaya 20.000 kadro, polise 10.000 kadro hakime savcıya 2.000 kadro ama iibfliye kadro yok hadi be ordan!
-
@rootofallevil Üstad aman diyim, geçenlerde bende bu doğruları öne çıkardım, lakin çok tuhaf ithamlarla karşılaştım. Örneğin karşılık olarak bu yıl bizden ne kadar çok kişi alındığından bahsettiler mesela, hatta tablolarla falan ispatlama arayışına girdiler
-
Şubat oldu ne sınava girebilen var ne mülakata girebilen oldu. Ağbal'ı arar olduk. Bir topluluk bu kadar da görmezden gelinmemeli
-
@aristotales Millet memnunsa bunu hakediyoruz o zaman. Arada olan bizlere oluyor.
-
@aristotales başımıza ne geliyorsa bu yarabbi şükürcü zihniyetten geliyor. neden daha fazlasını almak varken azıyla yetinelim ki
-
çok merak ediyorum süreçler niye böyle tıkandı.ohal geçti darbeye teşebbüs süreçleri geçti.
ne yani 2000 tane maliyeye eleman mı sıkıntı yaratacak devlete -
Arkadaşlar öyle meraktan soruyorum yardımcılıktan uzmanlığa geçince maaş ne kadar oluyo
-
@hacettepe 900 tl civarında bir artışla 6.400 TL civarında 2019 ocak uzman maaşı.
-
@paretowilfredo ben inanırım hocam. Insallah yapılanma çabuk biter de birkaç ilan gelir. Bu sene için 2019-20 sezonunda hazine ilan Acar inşallah :))