2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli sgk denetmenlik gelir mi? duyum var mı içerden?
-
@james-buchanan içerde değilim ki ayrıca 9.pronun çoğu daha başlamadı, yedekler tercih yapmadı.
-
milli emlak'ın çevre ve şehirciliğe bağlanmasından sonra acaba milli emlak denetmenliği, uzmanlığı veya kontrolörlüğü alımları gelir mi?
-
@genclerbirlikli @Antimülakat @paretowilfredo iş teftiş ilanı gelir mi? kaç kişi olur? duyum var mı?
-
@james-buchanan daha geçen seneki alım sonuçlanmadı
-
@genclerbirlikli hocam 1 sene oldu nerdeyse.
-
@genclerbirlikli yine de hiç mi ihtimal yok
-
@gresham-t bilgim yok hocam
-
@genclerbirlikli sağolun hocam. P42yi daha kullanmak nasip olmadı bakalım ne zaman gelir
-
Is teftis zor, olursa da teknik icin alima cikar buyuk ihtimal. Ama belli de olmaz. Iskur istihdam uzman yrd olma ihtimali var benim de p42 yuksek bu sene gecen sene is teftise yetmemisti.
-
Arkadaslar bu sene rtuk ve Meclis'in tekrar gelme Şansı var mı sizce?
-
@sbf1983 iskur istihdam uzman yardımcılığını ben de bekliyorum yakın zamana. 60 kişi deniyor ama inşallah daha az olmaz.
-
Ben kurum personeliyim. Mart gibi dusunulmus ama malum secim vs araya girince otelendi. Ama soyle bir durum var 60 kisilik kadro olursa iibf ye 45 civari ayrilir. Kurumum daha onceki ilanlarina bakarsaniz farkli fakultelerden de alma durumu oluyor belli bir sayida. Benim icin 2019 a sarkarsa giremiyorum zaten. Yds bastan ister mi o da belirsiz.
-
@sbf1983 son alimda kaç kişi olarak ilana çıkılmış ve yds durumu nasıldı?
-
@gresham-t en son alim 20 kisiydi sanirim. En son alim yaptiginda yanlis hatirlamiyorsam puan turleri 120 puanli sistemdeydi ve dilin etkisi vardi o puan turlerinde.malum yeni sistemde dil etkili puan yok.
-
@sbf1983 o zaman kurumdaki mevzuatsal ve pratik olarak yabancı dile egilimi bilmemekle birlikte içimden gecen ilk aşamada dil istemeyeceği yönünde ama belli de olmaz tabi bakalım ilan gelsin de inşallah
-
@gresham-t istihdam uzmanligi yonetmeliginde bildigim kadariyla yeterlilik donemi - sonrasi icin yds 70 ongoruluyor. tasra da calistigim icin cok da emin degilim ama. Yonetmelik degisikligi de yapabilir kurum alim oncesi.
-
@sbf1983 ben Ankara'dayım hocam ilk fırsatta durumu öğrenmeye çalışacağım. P42'nin hakkini verecek nadide alimlardan olması dolayısıyla ayrıca sempatim oldu kendilerine zira
-
@gresham-t hayirlisi hocam:)
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@genclerbirlikli sgk denetmenlik gelir mi? duyum var mı içerden?
Bu sene içinde bir alım beklemiyorum . Ama muhakkak bu 2 yıllık süreçte bir alım yaparlar.