2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bddk önümüzdeki yıl gelir mi dersiniz, son 2 yıldır bilfiil alım yapıyor inşallah önümüzdeki dönemi de es geçmezler
-
@james-buchanan Ne zaman puan yetersiz olsa Sgk ilanı karşımda olur.Şimdi benim puan iyi ya kolay kolay gelmez o
-
kik uzmanlık gelir mi? @genclerbirlikli @paretowilfredo @Antimülakat
-
Gönlümün sultanları kamu denetçiliği ve insan hakları ilanı gelir mi
-
@james-buchanan @paretowilfredo hocam bi bahsetmişti ama sonra ses gelmedi
-
@james-buchanan gelir diye düşünüyorum. Epey zamandır sessiz, gelirse de normalden yüksek gelir.
-
@antimülakat insan hakları kurumu ve kdk kamu yönetimi soruyormuş gelirse bi de onla mı uğraşıcaz.
-
adam akıllı alım yapan bi maliye bi de sgk var o da bozdu son zamanlarda.
-
ilgöç ve göç bu yıl alıma cıkarmı ki
-
@genclerbirlikli @Antimülakat @paretowilfredo hocalarım bugünkü başkanın kamu personeli alımı açıklamasıyla ilgili olarak beklenen veya hala devam etmekte olan alımları ne şekilde etkileyecektir ?
-
Artık sadece emekli olan kadar alım olacakmış hala bu başlıktaki iyimser tablo geçerli mi umudu kalan var mı
-
@mülakatzedee Benim kalmadı.Zaten çok az alım gerçekleşiyordu şimdi hiç ilana çıkılmayacak.Tek umudum yerel seçimler.
-
@mülakatzedee 2014'ten beri neredeyse her yıl özellikle sonbahar aylarında maliye bakanları çıkıp kamuya alımı azaltacaz, kemer sıkacaz vs. vs. açıklamalar yapar ancak alımlar yine olduğu gibi devam eder. Forumda da her bu tarz açıklamadan sonra ufak bir panik havası oluşur. Sonradan ilanlar gelmeye başlayınca dağılır. Eminim bu alanda deneyimli herkesin dilinde tuy bitmiştir. Bu tip açıklamalar b grubu memurluklar içindir. A grubunda fen edebiyatların alındığı istisnai 2013 yılı hariç hiçbir zaman aşırı bir alım olmamıştır. Hep ohtiyac kadar alınmıştır zaten. O yüzden musterih olup çalışmalarınıza devam edin ki bir ilan geldiğinde hazır olun. Mesela 2016'da hiç hesapta yokken 5 kişilik MKE Müfettiş yrd sınavı geldi ve test oldu. Yine yıllardır açılmayan vakiflar genel müdürlüğü müfettiş yrd sinavı açıldı. Demem o ki, sınavların ne zaman ne kadar açılacağı belli olmaz ve kpss a adayı her daim hazır olmak zorundadır.
-
@odtüsbky dosttum yillardirnhazirlanirim dediklerinde haklı olabilirsin ama ilk kez şöyle.bir açıklama gördüm emekli olan kadar alım yapılacak bu malesefnbazi şeyleri özetliyor
-
@bydaler emekli olan kadar alım yapacaklarsa ziraatin 3 kre üst üste sınav yapması gerekir.ben anlamıyorum ki ne yapmaya çalışıyorlar
-
O zaman emekliliğe zorlasınlar bu yonde bir calisma yapsınlar hala kamuda çok ileri yaşlarda gizli issiz olarak niteleyebilecegimiz verimsiz yaşlılar mevcut.madem 4 5 kişinin isini 1 kişiye yaptırmaya çalışıyolar bu tasarruf politikasıyla onlar da genç dinamik bizim gibi 80 90 puanlarla alim bekleyen taze kan olsun
-
3 yıldır Mhuy,Duy adını unuttuğum kurumlardan ilan yok.Emekli yerine alım olsa iyi ben onun yerine de alım olacağına inanmıyorum.Ancak işler çok sıkışırsa alım yapılır
-
Ben bişe sormak istiyorum arkadaşlar ya bu emlak Bankası açıldı dediler nezman şube açılacak acaba personel alımı olacak?
-
@odtüsbky inşallah dediğiniz gibi olur
-
Milletin emekli olduğu yokki. Adam gelmiş 60 yaşına unvanı vhki aldığı maaş max 3800-4000 TL hala çalışacağım diyor. Emekli olsana be amca maaş kaybın çok olmayacak zaten gelir uzmanı olsan anlarım hadi