2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli ay pardon efendim hazine ve maliye bakanlığı doğrusunu yazalım dimi:)
-
@paretowilfredo hocam sonuclardan sonra şöyle bi puan türlerini ve detaylarını inceledim. Yani SGK teftisin Cekolu herhangi bir puan türünden almaması cidden skandal boyutunda abartmiyorum. Yani en azından o iki puan türünün yanına bir tane de Cekolu herhangi bir puan türünün konulması bence elzem bir durum. Başkanın mufettisin muhasebe bilmesi gerekli sözü bence talihsiz bı açıklama ve aceleye gelmiş. Yeni alımlardan önce özellikle bu talep çok güçlü şekilde dile getirilmeli. Eğer başkan ikna olursa gerisi kolay bence
-
İlgöçün son alımında 80 puan istiyodu en az. 200-250 kişilik ilan gelse yine 80 mi olur acaba? Şayet 250 kişilik ilan gelse 5000 kişi çağıracak sınava. 80 barajı olursa 2000 kişi başvurabilir en fazla
-
@duyumcu il göç neyine 80 istiyosa allahim
-
@paretowilfredo hocam @genclerbirlikli adminimiz de paylaşmıştı 9 temmuzda ysk seçim uzmanlığı yönetmeliği yayımlandı rg'de. ysk bu sene alım yapar mı sizce. yönetmelik yayınladığına göre personele ihtiyaç vardır bence.
-
@richie-rich son alımda 87 ile kapattı adamlar bsy biliyorda istıyor demekki
-
@fc-real-gdp Evet hocam onu unuttuk. P4 puanından alım olabilir ilana çıkarlarsa
-
@kilici hocam yönetmeliğe baktım ben. hukuk ve iibf için muhtemelen p9'u isterler.
-
@heredotolga alim sayisi az oldugu icin o, bi sey bildigi icin degil
-
@1umut 80 100 kişilik alımda 70 istiyordu dostum 20 kişilik alımda 80 istedi. 80 ve üstü alım yaparsa 70 ister gene artık öngörüde mi bulundular yüksek puanlılar mı girsin istediler bilemiyorum ama 87 ile kapattına göre yoklukta gideri varmış demkki
-
@fc-real-gdp P9 da olabilir evet. İki puan türünde de 3 bin küsürdeyim zaten gelmez gibi. İlk bin kişinin şansı olur büyük ihtimal.
-
@kilici yds ister mi
-
@hickskaldor hocam yönetmeliği göre girişte istemiyor ama uzmanlığa atanmak için sonradan istiyor.
-
@fc-real-gdp teşekkürler hocam
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@heredotolga alim sayisi az oldugu icin o, bi sey bildigi icin degil
Bence de pek bi sey bilmiyolar . @1umut hakli
-
@genclerbirlikli merhaba, sizce hazine kontrolörlüğü sınavı gelir mi bu yıl ?
-
@roadrunner hocam merhaba, 3 4 ay önce ihtimal daha yüksekti ama son gelişmeler sonrasında ihtimal düştü maalesef.
-
@genclerbirlikli hocam uzman yardimciligi hakkında yorumunuz var mı? Gelir mi bu yıl tekrar ?
-
@ceks74 pek duyum yok hocam bu sene alınanlar dairelerine yeni başladı. genel müdürlüklerin durumu da belirsiz halen. tabelaları bile takamadılar binaya düşün umarım gelir, gelirse en erken yine yıl sonu olur;hiç bir hareket yok.
-
Geçmişte bir kez alım yapan kurumlar bir daha alım yapmayacak mı? Hiç elemana ihtiyacı yok mu bu kurumların ya! Kamu denetçiliği, insan hakları, aym raportörlük... bir kere alım yaptılar daha da yapmadılar.