2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gannicus hocam o bilgi de tarih oldu biliyorum. Söyleşilmis sanki ilana cikmamaya yada pozisyonlar kaldırıldı haberimz mi yok .Ama çok istiyorum yaa inş mhuy duy gelir
-
Kimse sormamiş ben soruyum. Bu sene KOSGEB gelirmi a dostlar ?
-
Yahu arkadaşlar yds istemeyen veya sınavında ingilizce sormayan en azından mesleğe girişte ingilizcenin karşımıza çıkmayacağı bir ilan var mı ya da böyle bir kadro?
-
@circassian maliye kadroları var. Guy mhuy vmy muy duy
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Şu forumda Mhuy olan Defterdar olan yok mu? 2015'ten beri hiç mi emekli olan yok bu kurumlarda? Hiç mi kadro açığı oluşmuyor? Zaten alacakları hepi topu 50-100 kişi o da 3 yıldır yok..Üstadlar bu konuda bir soruşturma yapamaz mısınız?
ben artık duy değilim , milli emlak uzmanı olarak kararname ile çevre şehirciliğe bağlandık.. hem duy hem de milli emlak uzmanlığında çok açık var
-
@can-mavi Hocam hem 2015'ten beri alım yok hem de siz açık var dediniz.Peki niye bir hareketlilik olmuyor bir fikriniz var mı?
-
@can-mavi hocam bu ihtiyaca bağlı olarak bi alım söz konusu olur mu yada kurumda bi hareketlilik var mı?
-
@can-mavi hocam bi de duy larin hepsi milli emlak uzmanı mi olarak gtti .
-
@can-mavi hocam milli emlak ve duy ile ilgili bir öngörünüz var mıdır veya duyumunuz? bilgilerinizi paylaşır mısınız?
-
Ufukta KGK alımı var mı arkadaşlar. Geçen sene ilk alıma çıkan kurum olmuştu. Var mı duyum ?
-
@aroma yok hepsi milli emlak uzmanı olmadı muhasebe kısmı ile ilgilenenler maliye bakanlıgında bildiğim kadarı ile milli emlak ile ilgilenenler cevre bakanlıgında
-
@kurumsinavi anladım hocam sağolun. Bi alım olsa keşke ihtiyaç varken ama hep istek olarak kalıyor
-
Yeni guy alımının mülakatı 2 ay sonra yapılıcak diyolar
Çok uzun bi süre bu . Onun açıklanması ataması soruşturması derken kim bilir ne kadar sürücek
Benim derdim yeni ilan
Bu şartlar altında bu sene hiç alım yapılmaması mümkün mü ya -
@paretowilfredo hocam tüik uzman yardımcısı alır mı bu sene sizce? herhangi bir bilginiz var mı bu konuda? en son alım aralık 2015te olmuş önümüzdeki aralıkta 3 yıl doluyor yani bu sene alım olma ihtimali var mıdır sizce
-
BTK önceki alımda alınan herkesin soruşturmalarını bitip işe başlatınca yeni alıma çıkılacakmış. Bakalım nasıl rakamlar gelecek
-
@paretowilfredo Hocam, TRT, BOTAŞ, YTB, TİKA ilanları var mı ufukta, teşekkürler.
-
@gmzankr066 bende aynı dertteyim
-
@islimbot ise başlamalar tam olarak ne zaman tamamlanır peki biliyor musunuz? Birde bu duyum nerden hocam
-
@islimbot sağlam bilgiyse dört gözle bekliyoruz
-
Arkadaslar konu disi ama 2019 kpss ne zaman olur acaba