2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@yamtar vallahi ben onu yapamıyorum yapanlara da ayrı hayran kalıyorum hocam. Tam radikal karar alıcam bi gülme geliyor hesabı bendeki
-
@mbguy ben çok denedim. her defasında ya ilan geldi ya mülakata kaldım. o kararı erteyince kaybeden ben oldum
-
@maliyeciniss radikal kararı geçen sene peş peşe mülakatlardan elenince aldım. tecil bozdurup askere gittim. özel sektörde iş arıyorum şuan. guy mülakatı da olursa olur olmazsa ekmek parası bir yerde
-
Kabullenemiyorum puanim belki yüksek degil ama yüklu alimlara yeter mhuy duy guy vmy bunlar gelse en azından dersin basina otururz yeter artik yeter
-
@paretowilfredo sgk gözüküyor mu ufaktan? olumlu-olumsuz söylenti, dedikodu var mı?
-
@yamtar olumsuz düşünmeyin inanin okul döneminden beri takip ederim hep grupları 5.senesinde 10 üstü mülakattan elenip pes etmeyip atanan o kadar insan gördüm ki
-
@zenginmemur Hocam sen zaten guy mülakatına kalmadın mı? Yeniden neden ilan bekliyorsun onu anlamadım. Hele senin mülakatın bitsin ilan öyle ya da böyle gelir.
-
@paca08 dogru hocam mülakattayim ama elenme ihtimalini dusunuyorum.Birde ders calislmiyo.
-
@paretowilfredo SGK ile ilgili bir şeyler duyabildiniz mi ? Uzun zamandır ses yok bekliyoruz üstad
-
İlgöç,Sgk,Vmy bunlarla ilgili gelişme var mı..2018 sonuna kadar ilan gelir mi?
-
Vmynin sınavının dahi henüz yapılmamış olması, sgk denetmenliğini kazanan arkadaşların henüz göreve başlayamaması, guy/dguy gibi alımların mülakat aşamasında oldugunu gz önüne alırsak. Ne kadar karamsar olmamak istesem de yakın bir vakitte toplu alım olacağını düşünmüyorum. Ydssi olmayanlar ydsye çalışmalı bu arada tek kpss puanıyla gemi yürümez.
-
En erken ilanların seçim arifesinde geleceğini düşünüyorum yani Şubat-Mart gibi.Özellikle Maliye Bakanlığı mevcut alımlar tamamlanmadan başka bir ilana çıkmaz.
-
-
Hiç yok mu yeni ilan haberleri?
-
en kötü dönem 2018 kpss ye girenler olacak galiba
-
@jakuppp böyle felaket tellallığı yapıp insanları umutsuzluğa sevk etmeyin. bakın geçen sene hangi aylar ilanlar çoğalmış? ekim ayının ilk haftasından sonra. yani ekim ayı bitmeden umut kesilmez. aralık ayının ortasından yıl başına kadar da çok ilan gelmiş.
bence ekimde ilan yoğunluğu gelmezse en geç aralık ayı bitmeden öyle yoğun bir ilan bombardımanı gelecek ki sınav çakışmaları olacak. ahanda buraya yazıyorum
-
@islimbot İnşaallah hocam. Zaten ben bu konuda olumsuz değilim, sabırsızım sadece. Ben de ilanlar hızlanacak diye düşünüyorum, buradaki arkadaşlar genelde duyum alıyorlar o yüzden bir sorayım demiştim.
-
@james-buchanan, Duyum denilince içerden bir yerlerden direk alınan bir bilgi değil ama söylentiler çoğaldı, ben etrafımda çoğu yerde duymaya başladım pareto’nunda dediği gibi geçen sene talep toplanmış Isparta’da çalışan bir uzman arkadaşım bizden talep geçen sene aldılar diye söylemişti , üstüne bu sene 20 -30 küsür üniversite 2’ye bölündü bunların hepsinin uzmana ihtiyacı var, birşey çok dillendiyse çıkar umuduyla ben gelecek diye umut ediyorum ama dediğim gibi kesin bir bilgi değil, sadece söylentilerle kuvvetlendirilmiş bir umut diyelim
-
@mascott 375-425 arası bi alım diyorlar inşallah doğru çıkar önümüzde yeni bir kapı daha aralanmış olur .
-
@islimbot tellallikla işim olmaz olağan durumu söyledim insallah gelir ilanlar