2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rootofallevil
Ahhh ahh -
@rootofallevil Allah bize de nasip etsin inşallah hocam. Umarım siz de çok daha iyi yerlere gelirsiniz.
-
Merhaba dostlar.
Suskunluğumun bir çok sebebi var, bunların bir kısmı benimle ilgili ancak çoğu forumla alakalı. Bunlara daha sonra değineceğim ancak şimdi kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum.Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bir hareketlilik olduğundan söz etmiştim. Bu hareketliliğin VDK kanadı için olduğuna dair de gerek şahsımın gerekse dostlarımın aldığı bilgileri birleştirerek, hazırlığı yapılan ilanın VMY olduğu kanaatine vardım. 1000 kişilik bir planlama ve 500 + 500 şeklinde bir alım programı söz konusu. Ancak bu ilan ne vakte yetişir bunu bilmiyorum. İlana dair çoğu şeyin hazır olduğunu duydum. Ancak bu hazırlık herhangi bir safhada takılır da sarkar mı bunu hiçbirimizin bilme şansı yok şu an için.
Diğer bir konu MHUY ilanı. Tekrar tekrar soran arkadaşlar için tekrar bilgilendirme yapayım bu konuda. MHUY ilanına dair şu an için benim kulağıma gelen bir hazırlık yok. Yani kısa vadeli bir hazırlık yok. Şöyle ki, Bakanlık bu yıl yani 2019 yılında bir MHUY alımı yapacak ve buna dair bir talep toplama işlemi yapacak yeniden demiştim. Şahsi düşüncem bunun sonbaharda olması yönündeydi. Çünkü buna dair de bana bilgi veren dostlarım olmuştu. Bugün geldiğimiz noktada bana gelen haberlerde açıkçası bir değişiklik yok. Tabi illa ki tek kaynak benim konuştuğum insanlar değil Bakanlıkta. Başka arkadaşlar benim işitmediğim bir hazırlığı işitmiş olabilirler, buna elbette bir şey diyemem. Zaman gösterir muhakkak. Ama KPSS öncesine yetişmese bile sonrasına bir alım yapılacak planlamaya göre.
Yeni GUY alımı için de yine benzer bir seyir var. Talep var bunu ben defalarca ve çok önce söyledim dostlar. Bunun şu an için DPB'ye gitmiş olmasına açıkçası aklım yatmıyor. Çünkü bir ilan DPB'ye giderse yayımlanma aşamasına gelmiş demektir. Lakin henüz mevcut alım tamamlanmamışken, bu kadar hızlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı izninin halledilerek DPB'ye ilan gönderilmiş ise Kuruma ancak helal olsun derim. İşittiğim yeni bir müspet bilgi yok, bu yönden yine MHUY için söylediklerim GUY için de geçerlidir, başka arkadaşlar duymuş olabilirler elbet. Yine bunu da zaman gösterecek dostlar.
Benim en öncelikli beklentim VMY, inşallah yetişirse bu ilanın KPSS öncesinde gelme ihtimali bence daha yüksek diğer ikisine kıyasen.
Tabi ki ilan süreçlerine müdahil olma imkanınız vaki. Etkinlikler bunda önemli. Burada da işin çoğu size düşüyor. Biz vaktimiz gereği 2 twit atıyoruz dostlar ama bu iki twitin aldığı etkileşimi de rt oranını da göz önüne alarak değerlendirme yapmak gerek Nihayetinde iki adet Kurumsal nitelikte, yani yalnızca iş gayeli kullandığımız hesabımız var. Atılan iki twitin etkisini artıracak olanlar da hesapları takip ederek sizlersiniz. Bu işin temel mantığında bu var. Bunun dışında da elimden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyorum. Yine aynı seyrimiz devam edecek.
Tavrım yok aslında ama tavır olarak nitelendirilen davranışımın ardında olan şeyleri bizatihi bir yazı ile izah edeceğim.
Bu yazıda rahatsız olduğum hususları, beni bir nebze forumdan "soğutan" durumları ve yeni kural - kaidelerimizi belirteceğim. Biraz daha katı bir dönem olacak bu yönden dostlar. Tabi ki dostlarımızla dostluğumuz bakidir ancak çok yanlış gördüğüm bazı davranışlara dair daha katı tedbirler alacağız artık.Hepinizi sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum.
-
@paretowilfredo üstad içişleri için hiç mi bilgi yok.
-
@blueberry Bilgi var dostum ancak netlik yok takvim hakkında. Planlamalar belli ancak ne zaman alacağı meçhul malesef. Olduğu zaman duyarsam paylaşacağım merak etmeyin.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
r dostum ancak
Allah razı olsun üstat. Son dönemde çok bilgi yoğunluğu olmuştu. Sizden bir şeyler duymak daha güvenilir ve sağlıklı oluyor.
-
Tweet atma zamanı dostlar(!)
-
@paretowilfredo içişleri uzmanlığı kadrosumu net olmasa da duyum
-
@muzgor Daha evvel bu başlıkta bahsettim dostum hangi kadrolar için talepte bulunulduğundan. İçişleri Uzman Yardımcılığı da dahil evet.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar Twitter da etkinlik var. Destek verelim lütfen.
İİBFliGuy İlanıBekliyor
-
Ibfliler malesef etkinliğin ve sosyal medyanın gücünü idrak edemiyorlar arkadaşlar inanın geçen sene bu etkinliklerin neticesinde guy dguy ve vmy ilanları peşpeşe geldi ve bunun olağan-üstü talimatla geldiğini söyleyen çok kişi var. Öğretmenler ve sağlıkçılar tuttuğunu koparıyor biraz destek olalım herkes en az 5 tivit atsın kendi geleceğiniz için yapın bunu zor bir şey değil ha tivit artık bizi almazlar eleniriz gibi saçma bir düşünceniz de olmasın etkinliklerden tanıdığın çoğu kişi şuan evrak teslim ediyor
-
İyiyiz iyi bugünler de
-
@paretowilfredo üstad bayramla yıllık izini mi birleştirdin nerelerdeydin
-
@paretowilfredo Üstadım BDDK ile ilgili gelişme var mı? Kpss öncesi yetişmesi için sürecin sonlanması gerekiyor, yüklü bir alım olacak demiştin, süreç sonlandı.
-
2019 gtb alimi ile ilgili bir duyumu/bilgisi olan var mi arkadaslar?
-
Ziraat uzman yard. Gelir mi sizce yine
-
@paretowilfredo Üstadım BDDK ile ilgili gelişme var mı? Kpss öncesi yetişmesi için sürecin sonlanması gerekiyor, yüklü bir alım olacak demiştin, süreç sonlandı.
-
@paretowilfredo hocam tesekkur ederız acıklama yaptiginız ıcın. Vmy gelırse test mı olur?
-
Koskoca yılda gelen tek ilan SGK
Bomboş geçen koskoca bir yıl...