2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@mülakatzedee onun altında bi arkadaşımızın yorumunu gördüm az önce resmen hepimizin duygularına tercüman olmuş hocaya da birinin söylemesi gerekenleri söylemiş. Zeynep arkadaşım eğer burdan biriysen tebrik ediyorum seni
Yok ben değilmişim
-
@iamkaya Dostum durum söylediğimiz gibi lakin ilan KPSS öncesi mi sonrası mı olacak halen belirsizlik sürüyor bu konuda. Ama ilan hazirligi ve planlama aynen duruyor. Yalnizca ne zaman cikilacagina henüz karar verilmedi.
-
Göç uzman alımından dönem içinde baya bahsedildi sahi sonradan ne oldu bi umut var mıdır buna dair @paretowilfredo dostum .
-
@aroma Soruşturmak gerekli dostum yeniden. O dönem de bir plan oldugunu ancak bakanlik icinde iki ayri kanattan birisinin alimi istedigini digerinin karsi ciktigini soylemistim. Bu noktada hangisi baskin gelecek ya da geldi bi daha bi bakalim.
-
@paretowilfredo sağolun dostum umarım ilanı isteyen taraf baskın gelir Haberleri bekleyelim sizden
-
@paretowilfredo üstad içişleri uzmn yard. kpss sonrasına mı kaldı veya öncesi için bir umut var mı?
-
@paretowilfredo üstad niye bize bunu yaptılar gerçekten yazık oldu 2018 puanlarına her sene gelen Guy bile gelmedi
-
@paretowilfredo üstad il göç gelecek deniliyor, keşke içişleri gelseydi.
-
Arkadaşlar ne olacak bu halimiz? Çok kötü durumdayım artık.
-
Geçen yılki heycan azim bu seneli twitter etkinliklerinde yok malesef herkes kendi derdine düşmüş çok yazık face deki gruplarda bir sürü kişi var ama etkinliğe katılanlar hep aynı sadece bgn brz daha iyiydik diyebilirim onladar inşallah puanlarımız boşa gitmez yoksa çok kişiye yazık olacak bu süreçte
-
Neden ilan gelmediğini veya gelecek olan ilanların neden askıya alındığını aşağıdaki iletiye yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz ...
https://mobile.twitter.com/murat_kurum/status/1141370529280077826
-
@can-mavi ben bunlara baktıkça kötü oluyorum en iyisi bakmamak takip etmemek,her zaman hakkımız yenecek ve biz bunu nasıl sağlayacağınız hiçbir fikrim yok.2,5 senedir koşturuyorum valla bıktım hayattan, birçok arkadaşda benim durumdadır farkımız yok.
-
Dostlarım az önce bugünkü Resmî Gazete’de dolanırken Maden ve Petrol Uzman Yardımcıları yönetmenliğine denk geldim. Belki ileride bir alım yapılabilir.
Hemen elimdeki linki yere bırakıyorum:
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/06/20190620-3.htm -
@can-mavi Allah gözlerini doyursun diyeceğim bu kurum içi sınavcıların ama doymaz ki artık birileri kabul ettirdi ya herkesten beklenecek ve muhtemelen amaçlarına da ulaşırlar. Biz birlik olmadıkça hakkımız yenmeye devam edecek.
-
@smithayran kutluay kararlının dediğine göre iç işlerine 2019 için 150 kadar kadro ayrılmış. 100 tanesi kaymakamlık olarak gelse kalan 50 kişilik ilan il goc mu merkez göç mü iç işleri uzmanlık mı il planlama mı hangisi olacak ki? Umarım başka bir seydir bahsettigi
-
@adolf-stalin büyük oranda mühendis ve kimyager alırlar bence
-
@paretowilfredo üstadım kpss öncesi bir bddk ilanı daha gelme ihtimali var mı hala?
-
Naci Ağbal'ı bile arayacağımız günler varmış inşallah yarınki seçimden sonra kabine önemli ölçüde yenilenir de başta maliye bakanı olmak üzere içişleri çalışma ticaret ve tarım bakanları değişir
-
Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Forumda değerli üstadlarımız varken benim haddime değil duyum paylaşmak. çok önemli bir mahiyeti olmasada söyleyeceklerimin hatta yazarken siz değerli yol arkadaşlarımı umutlandırmaktan korksamda yazmak istiyorum. Arkadaşım vasıtasıyla bir hemşeriler toplantısında Bakan Yardımcısı değerli Nurettin Nebati beyefendiye ilanlar akıbeti hakkında bilgi alması için arkadaşıma rica ettim sağolsun oda bizi kırmayıp sormuş bakan yardımcısı şuan seçimlerden dolayı ilgilenemedikleri seçimden sonra gerekli çalışmaları yapacaklarını bildirmişler.
-
@urfaspor63 Hocam paylaştığınız için ve çabanız için de çok teşekkür ediyorum çok iyi geldi bunu duymak sağ olun inşallah seçim sonrası ilanlar seri bi şekilde gelir de yüzümüz güler