2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Buna rağmen insanlarda bir polyanalık almış başını gidiyor.Garibim yeni mezuna dershane hocası 70 üstü alsan atanirsin diyor oda inanıyor.87 puanla kardeşim il göçü kusaratla kaçırdı 82 puanla ben bir sınav bir mülakat göremedim ya bu hocalar bu dünyadan değil yada ben !
-
Arkadaşlar biraz uzak kaldım sürece ama yanlışsam düzeltin ilanlar artık CB tarafından onaylanacaktı değil mi? Bu durum ilanları olumsuz etkiler diye düşünüyorum sizin görüşünüz nedir? Her gelen kadro talebine onay vermeyebilir zaten kamuda safları sıklaştıralım anlayışı iyice yaygınlaştı.
-
@ücüncütekil dostum yoğun ve baskı altında çalışırım eve kaçta gittiğim önemli değil, insanları idare edebilirim, her işi yaparım diyorsan tamam. Ama tavsiyem başka kurumlar için puanın varsa, mecbur kalmadıysn hiç başlama bırakmak daha zor.
-
Burda günlerce kpss öncesi guy mhuy vmy ilanlarının getirtilmesi için etkinlikler yapalım katılım gösterelim diyoruz milletin umrunda değil katılan kişi sayısı oldukça az.
-
@rootofallevil ılk defa boyle birşey görüyorum. Kac senedir şu süreçteyım. Bende umudumu kesiyorum yavas yavas.
-
@rootofallevil Hocam tüm etkinliklere katılıyorum elimden ne geliyorsa yapıyorum ama bu 3 5 kişiyle olacak şey değil herkes taşın altına elini koyucak. Son 1 ay kaldı inşallah Guy mhuy gelirde 2018 puanlilarin hakkı yenmez. Şunu gördüm ki malesef herkes kendi çıkarını düşünüyor puanı olmayan kişi ilan gelmesin derdinde bırak etkinliği oturup dua ediyor gelmesin diye ama bu yiğilmanin en çok da ona zararı olacağını bilmiyor.O yüzden puanı olan herkes elinden ne geliyorsa yapsın.Guy platformunda paylaşıldı . Guy ilanı için çıkan gazete ilanını memurlar nete msj olarak atıp haber yapılmasını talep ettik.Ne kadar fazla kişi o kadar fazla etki.Goren herkes yapsın ne çıkar bundan diyeceğine ne olur yapsan 3 dk ni almaz.
-
@tükendikagrubu ben kestim bile.umudum da kalmadı ilan için artık.yapacak bişey yok ne diyeyim ️
-
@andelib ziraat uzmanlık için mi bu yorumlar? Haklısınız devlet için uğraşıyorum puanım düşük bu sene yükseltemeye çalışıyorum.. sadece bankaların süreçleri kısa olduğu için bir alternatif olarak görüyorum ..
-
@ücüncütekil evet. Biliyorum süreç çok uzun. En azından puanını al Kpss den. Sana tavsiyem eğer geçindirmen gereken kimse yoksa, maddi durumunda varsa bu kpss ye iyi çalış kamuya uğraş bankadan uzak dur. Kpss puanını aldıktan sonra ihtiyacın varsa gir.
-
@andelib sanırım anladım çok teşekkürler yorumlar im inşallah hayırlısı ile emeklerimizin karşılığını alırız .
siz halihazırda Bankada uzmanısınız sanırım ama bir çok tanıdığım var geçen sene başlayan böylesi bi yorum duymadım . Siz baya sevmemişssiniz -
Neden ilan gelmiyor ya artik zamani degil mi biz neden girdik bu kpssye Allahim sen sabir ver
-
@ücüncütekil kardeşim açık konuşmak gerekirse maaşı sağlık sigortası kariyer vs birçok a grubundan daha iyi. Ancak inan para için bu strese girmeye değmez.
-
@ücüncütekil hocam geçen seneki alımda giren bi arkadaşım söylemişti eğitimde söylemişler onada ziraat uzman yardımcısı alımı yapacakmış yine
-
Biri bana kutluay hocanın neyin kafasını yaşayıp tweet attıdığını anlatabilir mi?
2018 KPSS ile tek ilan gelmemişken neyin umudunu dağıtıyor gerçekten meraktan soruyorum -
@mülakatzedee o yazı yazılmazsa nasıl öğrenci gelsin
-
@mülakatzedee her zamanki halleri değerli hocamızın.
-
@mülakatzedee onun altında bi arkadaşımızın yorumunu gördüm az önce resmen hepimizin duygularına tercüman olmuş hocaya da birinin söylemesi gerekenleri söylemiş. Zeynep arkadaşım eğer burdan biriysen tebrik ediyorum seni
-
Şimdi de göç il göç alımları olacak sayı beklenenden az olabilir yazmış. Hayır anlamadığım kaç sayı bekleniyor da beklenenden az geliyor
-
@rootofallevil yanlış anlamadıysam 275 kişi talep edilmiş 75 kişiye onay çıkmış
-
@gmzankr066 muhtemelen o da benim tahammülüm bitti de her yerden yazdım