2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar sayın maliye bakanımız Berat Albayrak sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor en son aile fotosu falan atmış bi umut etkinliklerin yanında bi de paylaşımlarının altına cevap olarak durumumuzu izah etmeliyiz sayı çok olursa belki sesimizi duyurabilirsek etkili olabilir, ben en son paylaşımımda olabildiğince bir şeyler yazdım. Kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Aşağıda. (UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR)
-
@gmzankr066 umarım o an söylenmiş bir şey değildir. İnşallah seçimden sonra ilgilenirler. Aslında yazmayacaktım ama herkesin böyle haberlere ihtiyacı var diye düşündüm önemli bir bilgi olmasada inşallah bizlere umut olur.
-
Sayın bakanım @BeratAlbayrak 2018 Kpss-A sınavına girdik ve başarılı puanlar aldık şükür. Her yıl gelen ort 1.500 Gelir Uzm.Yrd, 500 vergi müfettişi v.d Maliye Bakanlığımızın açtığı sınav ilanlarının henüz hiç biri açılmadı. 2019 kpss sınavına ise 23 gün kaldı. Emeklerimizin heba olmaması için, bir umutla bizlerden güzel haberler bekleyen AİLEMİZE hayırlı haberler verebilmemiz için, aldığımız puanların karşılığını alabilmek için yaklaşık 1 yıldır beklediğimiz GELİR UZM. YRD, VERGİ MÜFETTİŞ YRD, DEVLET GELİR UZMAN YRD, VE DİĞER BAKANLIK UZMANLIK, DENETÇİLİK KADROLARI için sınav ilanların gelmesini talep ediyoruz. Devletine, Milletine sadık olan bu gençlerinize hak ettiği bu kadrolara girebilmeleri için bin bir zorluklarla herşeyden kendini soyutlayıp, 4-5 sene lisans eğitiminin ardından yaklaşık 1-2 sene boyunca azimle çalışmalarının başarılı olmalarının karşılığı olarak YOLLARININ AÇILMASINI sizlerden ve devletimizin diğer kurumlarından bekliyor ve talep ediyoruz.
-
@urfaspor63 Teşekkür ediyoruz paylaşımınız için ve beklentilerimizin iletilmesi noktasında verdiğiniz çaba dolayısıyla. Hem siz hem @Aknc arkadaşımız hem de burada ve diğer platformlarda İİBF/SBF mezunlarının derdini anlatmak için bu şekilde imkanları zorlayan tüm dostlarımızın emeğine sağlık. Bu saatten sonra ihtiyacımız olan şey istihdam meselemiz başta olmak üzere her problemimiz için kamuoyu oluşturmak ve insanları haberdar etmektir. Küçük adımlarla başlayan gayretimiz zamanla sonuç verecektir.
-
@hayırlısıı HERYERE KOPYALA YAPIŞTIRIN. DURUMUN ÖZETİ BU. OLABİLDİĞİNCE HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI. ŞUAN MALUM KRİZ AŞAMASINDA PERSONEL HARCAMALARINI KISMIŞ DURUMDALAR. SESİMİZ TOPLU Bİ ŞEKİLDE ÇIKMALI AKSİ HALDE HİÇ GELMEYEN İLANDAN ETKİNLİKLERE KATILANDA KATILMAYAN DA HERKES ÇOK KÖTÜ ETKİLENECEK. BEKLEMEKTEN GINA GELDİYSE HAYDİ SENDE HAREKETE GEÇ HOCAM YOKSA BÖYLE BAKAR BAKAR DURURSUN.
-
@plansız güzel Yorumlarıniz teşekkürler hocam. Elimizden geldikçe hem şahsımız için hem burdaki kardeşlerimiz bacılarımız için biraz iş takibi yapmaya çalışıyoruz. Seçimlerden her zaman bir belirsizliği beraberinde getirir umarım seçim sonrası bürokratik süreç lehimize işler.
-
@urfaspor63 var vallahi hocam böyle haberlere ihtiyacımız umudu kesmek üzereyiz çünkü
-
Bende hiç heyecan kalmadı. Sınav öncesi vmy gelir dediler ilan hazırlığı bile yok içişleri uzmanlığı onaya gitti dediler ondan da ses çıkmıyor koca bir kpss yılını ortalama 10 kişi alan kurumlarla 400 kişilik sgk ilanıyla geçirdik
-
Bence ekim ayına kadar göreceğimiz tek sınav kpss hatta belki de kasım. O da kaymakamlık yani guy gibi çoğunluğa hitap edecek bir sınav değil. Ona göre vaziyet almak lazım. Bu sistemin en büyük kurbanı maalesef 2018 tayfası oldu yani yazık oldu!
-
Arkadaşlar vergi hukuku ve Tvs yeni Notlar PDF olan var mı ?
-
@blacklist Hala vakit var dostum. Planlamanın Eylül dolayları için olduğunu işittim. Eğer Eylül'de sınav yapılması planlanıyorsa, KPSS sonuçları açıklanmadan ilanın gelmesi hala muhtemel.
-
@müşrif Dostum malesef bunun niyesi yok. Sistemin serkeşliği, düzensizliği, bir türlü özellikle Maliye için taşların yerine oturmayışı, kriz, siyasi belirsizlikler vs. derken olan 2018 KPSS'ye girenlere oldu.
-
@smithayran @Blueberry Süleyman Bey'in artık seçim odağından çıkıp Bakanlığa dair konulara daha fazla alaka göstereceği aşikar dostlar. Kim bilir belki planlamaların hayata geçirilmesi de düşünülür bu arada. Bakalım hem soruşturacağız hem de izleyip göreceğiz süreci.
-
@paretowilfredo hocam ztn bakanlığın durum kpss açıklansın öyle ilan verelim diye bir düşünce tarzı yoktur heralde değil mi
-
Ptt'nin ilana çıkacağı söyleniyordu ama alakalı bir başlık göremedim forumda. Bilgisi olan var mı acaba ?
-
https://twitter.com/ankarakulisi06/status/1143045278464925697?s=21
Arkadaşlar bu tweetin altında taleplerimizi iletelim
-
Guyla ilgili bi gelisme varmi @paretowilfredo
-
@gmzankr066 merkezmi tasra mi hocam
-
@paretowilfredo hocam Twitter da Murat Güzelli hocanın paylaştığı twite göre yapılan etkinliklerden sonra geçen hafta perşembe maliyede hareketlilik olduğu yazılmış sizin de konuyla ilgili bir duyumunuz var mı?
Twit şu şekilde hocam tam olarak
(Maliye de geçtiğimiz persembe, yapılan hastag etkinliklerinden dolayı bir hareketlenme olduğu söyleniyor. Bugün de öyle bir duyum yazılmış. Etkinliklerin ise yaradığını az çok söyleyebiliriz. Gerekli maddi desteği nasıl bulabiliriz o konuda benim pek fikrim yok.)
-
Pareto üstad Eylül ayında guy sınavı olacağından bahsetmiş arkadaşlar bir sıkıntı olmazsa,hadi hayırlısı