2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Dikkat: bu akşam (30 haziran) Twitter da bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarının kurum ici uzmanlık sınavı ile peşkeş çekilmesine karşı çıkmak için tepkimizi koyuyoruz.. hayatında kpss a grubuna girmemiş kişilerin bizim hakkımız olan kadrolara girmesi bizim için gelecek olan ilanları etkilemektedir. Hazine ve maliye bakanligin8n kapısını araladığı kurum ici uzmanlık sınavı bütün bakanlıklarda görüşülme aşamasındadır, buna engel olmalı ve bizim hakkımızın verilmesini istemek gereklidir. Ilgili hastag bu akşam saat 19.30 da paylaşılacaktır. Bu iletiyi Forum sayfalarında, twitterda ve facebookda yayalım. Zaten gelmeyen ilanların önünü bir de kurum ici uzmanlık ile kapatmayalım.
-
Adalet Bakanlığı binlerce kişilik ilanları anında çıkartıyor ama bizim 100 kişilik beklentimiz olan içişleri vs. ilanların gelmemesi üzüntü verici gerçekten.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dikkat: bu akşam (30 haziran) Twitter da bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarının kurum ici uzmanlık sınavı ile peşkeş çekilmesine karşı çıkmak için tepkimizi koyuyoruz.. hayatında kpss a grubuna girmemiş kişilerin bizim hakkımız olan kadrolara girmesi bizim için gelecek olan ilanları etkilemektedir. Hazine ve maliye bakanligin8n kapısını araladığı kurum ici uzmanlık sınavı bütün bakanlıklarda görüşülme aşamasındadır, buna engel olmalı ve bizim hakkımızın verilmesini istemek gereklidir. Ilgili hastag bu akşam saat 19.30 da paylaşılacaktır. Bu iletiyi Forum sayfalarında, twitterda ve facebookda yayalım. Zaten gelmeyen ilanların önünü bir de kurum ici uzmanlık ile kapatmayalım.
-
Hocam tagı sadece guy dan oluşturalım bence süre çok az kaldı. kurum içi sınavı için geç kaldık çoktan belirlenmiş herşey
-
@adam-keeynes bütün kurumlarda kurum ici için görüşülme yapıyor, o yüzden kurum ici ile ilgili tag a guy duy dguy taleplerimizi de yazabiliriz
-
@refik-soydam yağsında kavrulma olayı, bütün kurumlara sirayet etmek üzere imiş. Ne diyorsun?
-
Başlığın adını “Kpss öncesi” diye değiştirsek mi?
-
@cevatcobanli444 kpss sonrası bir şey gelmiyor, öncesi yapsak belki bir şeyler olur deneyelim mi?
-
1.Guy ve duy için yasalaşmış olabilir ancak hiç olmazsa sayısını az tutup bizim hakkımız olan uzmanlık kadrolarına bizim girmemiz için
2.Başta milli emlak uzmanlığı için görüşülen kurum ici uzmanlık tasarısına karşı çıkmak için
3.Diğer bakanlıklarda hem merkez hem de taşra uzmanlıkları için görüşülen kurum ici uzmanlığa karşı çıkmak için
4.Uzmanlık kadrolarının kpss a grubuna girmiş iibf'linin hakkı olduğunu hatırlatmak için
5.Her kurumda kurum ici uzmanlık sınavı açılmadı için yapılan twitter etkinliklerine karşı durmak içinAkşam twitterdayiz. Bununla ilgili hastag akşam 19.30 da paylaşılacaktır.
Yayalım ve katilim gösterelim... -
@strtmn Bu siyasi bir karar, varlığı ya da uygulamasına söz söylemek bana düşmez hocam. Hayırlı olsun demekten öte sözüm de bilgim de yoktur.
-
Hakkımızı elimizden alamayacaksınız
https://hizliresim.com/od97pX -
@can-mavi Eşit işe eşit ücret öyle mi ? Ben gecemi gündüzüme katıp onca dersten artı kurum sınavı ve mülakattan geçim sen p3 le tek sınavla gir sonra eşit işe eşit ücret pes!!!
-
@müşrif işte bu yüzden akşamki etkinliğe katılım gerekli.. akşam saat 19.30 da ilgili hastag paylaşılacaktır.. Yayalım ve katılalım lütfen
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hakkımızı elimizden alamayacaksınız
https://hizliresim.com/od97pXBizler kpss a grubuna girmiş elimizde kalan puanlara üzülürken hayatında kpss a grubuna girmemiş kişiler hak iddia ediyor , yazık .. akşam 19.30 da paylaşılacak hastag a gerekli ilginin duyulmasını rica ederim
-
@can-mavi Hocam siz söylüyorsunuz diye son kez bugün katilicam etkinliğe. Ama artık insanların vurdumduymazliği benimde mücadelemi ôrseledi.Kendi kendimize 3 5 kişi uğraşıyoruz gelen ilandan herkes nasipleniyor. 3 tweetter hesabından yazıyorum. 11 yaşındaki kardeşime tweet attiriyorum adam gelmiş böyle ilan gelmez diyor. Bekleyin kardeşim bekleyin okuyun bu yazdığımı bekleyin !
-
@müşrif sonuna kadar haklisin kardeşim ancak vazgeçmemeliyiz.. özellikle bu akşam...
-
@can-mavi hocam guy alımının akıbeti ile ilgili ne düşünüyorsun?
-
@intermilan şuan için bildiğim 2019 sonuna kadar vmy geleccegi ... Guy icin şuan bir şey bilmiyorum ama inşallah kurum ici sınavına kurban gitmemiştir
-
Adamlar misillemeye hazırlanıyorlar dikkat...
-
Arkadaşlar hastag i paylaşıyorum
Uzmanlık kadrolarına girmenin şartı bellidir.
Uzmanlık kadroları kpss a grubuna giren iibf'linin hakkıdır.
Hakkımızı yemeyin ...#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır