2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Gerçekten bu haberler çok üzücü arkadaşlar ama ben bizden haberleri olmadiklarini düşünmüyorum sonuçta bu kadar işsiz insan günlerdir twitterda gündemdeydik illaki durumun farkındalar ama tercihleri yine de kurumiçindense çok yazık...
-
Arkadaşlar bugün de Twitter’da Akif hamzaçebiyi mi rahatsız etsek acaba??!!! Ben şu an uzunca bir twit attım kendisine! Oldukça da zehir zemberek halimizi anlatan bir dille! Bence siz de twit atın.
-
bir kurumun içinde çalışıyorum (guy) ancak kurum içi uzmanlığa dguy a karşıyım ,çünkü ortada ciddi bir emek var .umarım biraz da olsa bizi görürler
-
@mbguy, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar bugün de Twitter’da Akif hamzaçebiyi mi rahatsız etsek acaba??!!! Ben şu an uzunca bir twit attım kendisine! Oldukça da zehir zemberek halimizi anlatan bir dille! Bence siz de twit atın.
Olabilir cunku onerge verecek bugun
-
@can-mavi sayın vekilimizin makamını aradım.durumu ilettim oradaki hanımefendiye.Mutlaka gorusturecegini söyledi.bugun haber verecek.
-
Haftasonu başladığım etkinliğe devam ediyoruz
#KurumiciUzmanlıkHaksızlıktır
-
@erhankestevur, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi sayın vekilimizin makamını aradım.durumu ilettim oradaki hanımefendiye.Mutlaka gorusturecegini söyledi.bugun haber verecek.
Bence gizel ve faydali bir sey yapmissin kardesim , eline yuregine saglik , bence yularida paylastigim hastag e de yuklenelim, vekillerin son paylastigi iletilerin altına yorum yandıralım, inanın telefonlarından bile sürekli bakıyorlar
-
Bu kurum içi uzmanlığın bizlere haksızlık olduğuna dair dava acsak bi sonuç alamazmıyız
-
@frank hocam dayanacağınız gerekçe ne olacak? Kurum içi sınava karşıyım yanlış anlaşılma olmasın.
-
Gelir uzmanlığından,defterdarlik uzmanlığından ve milli emlak uzmanlığından sonra işkur personeli de kurum ici uzmanlık için etkinliklere başlamış.KpssA grubunun hakkı yeniliyor
#kurumiçiuzmanlıkhaksızlıktır
-
Yazsan olmuyor. Yazmasan hiç olmuyor. O kadar cok sey yazip yazip sildim ki.. Sonra 'Neye yarayacak ? ' diye düşündüm. Istanbul seçimleri ile bir şeyler degisir diye dusunmustum ama demek ki degismemis. Demek ki genclere kulak verilmiyor hala. Ama bu gencler zamani gelince cevap verirler. Allah sonumuzu hayir etsin.
-
@evandro hocam tamamda hakkimiz yeniliyor diyorsanız hakkın hukukun arandığı yer mahkemedir
-
@frank hakkı koruyan bir mevzuat hükmü mevcut değilse mahkeme de bir şey yapamaz ki.
-
@evandro hüküm olmasa bile hakim takdirine göre hakkaniyete göre karar verecektir. Belki tamam kurum içi uzmanlığın yasak olduğuna dair bir hüküm yok ama kurum içi nin serbest olduğuna dair de bir hüküm var mı bilmiyorum
-
Şuan için bizim yapabilecegimiz bir şey yok çünkü anayasaya aykırılık iddiasıyla başvuru yapacak kişiler belli, ancak bu yasayla birlikte bakanlıklar kurum ici uzmanlık ilanı yayınlayınca bizi ilgilendirdiği için dava açabiliriz
-
@can-mavi kurum ici uzmanlik insallah tum kurumlar icin gelir. bir twitter etkinligi yapiyoruz. normalde minimum 10 bin kisinin katilmasi gerekirken bot haric 300 kisi bile katilmiyor. 2000 kisi istiyoruz. 10000kisi mulakata cagirilacak demektir bu. yani basvuru nereden baksaniz 14-15 bin olacak. nerede bu kisiler? ilana basvuracak kadar sosyal medyayi, ilanlari takip eden biri etkinlikleri gormuyor mu? internet uzerinden bir sinava basvurmak minimum yarim saatini aliyor insanin. belge toplama vs haric. bir tweet atmak 10 saniye. 10 saniyesini ayirmayan biri otursun saatlerce gelmeyecek ilan icin ders calissin.
-
@varetopilfredo 10bin kisi kurum sinavina*
-
Twitteri inletmemiz lazım şuan ama kimseden ses yok
-
Cimer e yazmaktan cekinen insanlar davayi gorunce baslarini kuma gomerler zaten. Daha twitter a kimse gelmiyor
-
Twitter''da aşağıda paylaşıma hastag e gelin bence
#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır