2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Arkadaşlar hastag i paylaşıyorum
Uzmanlık kadrolarına girmenin şartı bellidir.
Uzmanlık kadroları kpss a grubuna giren iibf'linin hakkıdır.
Hakkımızı yemeyin ...#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır
Yayalım ve katılalım
-
Çorbada tuzunuz olsun
O kadrolar bizim hakkımız
#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır -
Arkadaşlar bugüne kadar devlet,bakanlık taradından kişileri etiketledik her zaman , bir faydasını göremedik şahsi fikrim muhalefet kanadından kişilere sesimizi duyurursak onlar yardımcı olabilir.
-
Dostlar cumhurbaşkanı insan kaynakları ofisi başkanı salim atay'ı etiketleyin kendisi bu konularda ilgili kişi.
-
@can-mavi bugün kimse yok gibi buralardan.
-
Mhp mv.erkan akçay ve chp mv. Akif hamzaçebi nin çabalarıyla milli emlak uzmanlığı için de kurum ici sınav açılacak, önerge yarın saat 14.00 'daki genel kurulda çok büyük bir ihtimalle kabul edilecek. Bunu diğer taşra uzmanlıkları da takip eder. Kpss a grubu hukuken olmasa bile fiilen bitmiştir.
-
@can-mavi vah vah, ağacı kesen baltanin sapı yine ağaçtan misali.
-
@can-mavi Hamzaçebinin yaptığı konuşmayı dinlediniz mi hocam yaptıkları yanlışın farkında olarak buna destek oluyor bilerek kötülük yapıyorlar bize her şeyin farkındalar hepsi.
-
@müspetmenfi maalesef dinledim, bizim etkinliklerimiz de ses getirmiş ancak sadece açıklama olarak kalmış, bir de diyor ki sosu medyada tepki gosteren iibf lilerin önünü kesen bir şey değil
-
Sağlık olsun, ELBET BIRGUN HAKK, HAKEDENIN HAKKINI VERECEKTIR..
-
@can-mavi Kendilerini kandırıyorlar hocam kadrolar dolunca bizi alamayacaklarını çoçuklar bile neden sonuç ilişkisi ile çözebilir.
-
@müspetmenfi yaptıkları olmayan bir hak yaratarak hakkı olanın hakkını gasp etmek , başka bir şey değil
-
Cok yabanci kaliyoruz arkadaslar sinava hazirlanan insanlar bilmiyo suan kurumici ne nasil oluyor mecliste hangi asamada adam sormuyoda merakta etmiyo sisirmis dershane hocalari kutuphaneye git gel yapiyolar hayat onlara guzel saniyolar, bizim gibi bir avuc insan bagriyo ama kimse duymuyo kötü zamandayiz Allah yardimcimiz olsun
-
Ben her defasında yaklaşan tehlikeye dikkat çekmeye çalıştım, haftalardır yapılan etkinliklerde ben kurum ici derken herkes guy gelsin dedi , ben küçük resim yerine büyük resme dikkat çekmeye çalıştım ama yeterli olmadı, önümüzdeki günler kpss a grubu için maalesef zorlu geçecek
-
Yazıklar olsun , yazıklar olsun... O kadar çabala, gayret et. Guy için, yeni ilanlar için bas bas bağıralım. Esas bizim hakkımız olan uzmanlık için yıllarca dirsek çürüten biziz. Olanlara bak inanamıyorum ne hale geldik zaten kpss a kalksın bir işe yaradığı yok. İki üç tane üst kurul çağırıyor her sene 15 veya 20 kişi kendi sınavlarını yaparlar olur biter. Kaymakamlık da tamamen İibf nin elinden alınır. Ne olacak genç işsizlik oranı yüzde 80 leri bulur. Ah kafam ah neredendi iktisat fakültesinden bir bölümü tercih ettim. Mezuna kalmak çok büyük baskıydı benim yıllarımda. Bitti işte gözleri aydın olsun
-
Öncelikle, Şurayı sabah sabah okuyunca bütün moralim yerle yeksan oldu. Güne puanım 0.
Ben zamanında yasama bilgilendirme eğitimine katılmıştım mecliste 2015’ti yanlış hatırlamıyorsam. Gittiğim sıra meclis olağanüstü toplanmıştı ve haliyle bütün vekiller oradaydı. Bina giriş kartım olduğu için eğitimden arta kalan saatlerde vekilleri gezmiştim. Artık kim denk geldiyse.
Şimdi de bunun için uğraşacağım. Ama bu sefer binaya giriş için yine bir vekil tanımam gerekiyor -ki adımı giriş bankosuna versin ve içeri girebileyim- ama bilin bakalım ne eksik?
Ama uğraşacağım. Emin olun uğraşacağım. Hoş tatil var. Ama şansımı deneyeceğim. Eğer ki içeri girebilirsem bütün katlardaki vekillere parti farketmeksizin rahatsızlık vereceğim.
Artık bıçak kemiği kesiyor çünkü! -
@mbguy Allah razi olsun hocam
-
Cidden a grubu bitti. Yüklü alımları yapan bi Maliye Bakanlığı gelir uzman yardımcısı vardı kurum içiyle o da bitti.
Bi SGK denetçiliği kaldı bakalım artık ne olacak -
2019 da seçimlerde yok alım hiç olmaz artık️
-
@merasim34 merak etmeyin hocam ona da dguylar müfettiş yardımcıları kaymakamlar vs başvurur olan yine işsiz gençlere olur.
Kpss A bitti gitti, öyle 5-10 kişilik müfettişlik uzmanlık ilanlarıyla, ilanda verilen sayının 1/3 ü kadar sayıda bile eleman alınmayan üst kurul sınavlarıyla olacak işler değil bunlar