2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Twitter''da aşağıda paylaşıma hastag e gelin bence
#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır3 5 kişiyle twitter da uğraşıyoruz, vallahi bravo siz değerli sessiz çoğunluğa, sonra neden guy yok, neden ilan yok , bundan sonra dua edin kpss a olsun
-
Kpss a ya senelerimi verdim be bilsem böyle olacağını yeniden üniversite sınavına hazırlanıp hukuk veya pdr için uğraşırdım. Şaka maka 5 defa girmişim kpss a ya, ona o kadar gireceğime ygs ye 1 veya 2 defa girsem şimdiye mezun oluyordum.
-
Gecen seçimlerde bende elden mektup yazıp adımı soyadımı telimi bile açık açık yazarak c. Başkanına tüm iibf durumunu özetleyip yazdım verdim hemde kendi elimle. Okumussa durumdan haberdar zaten
-
Valla üç beş kişi Twitter’da kendimizi parçalıyoruz bizim en büyük problemimiz bu.
Valla haftasonu girdim staj başlatmaya tertemiz mali müşavir olurum. Artık kendim için bile olsa etkinlik diye uğraşmayacağım. Ben uğraşıyorum bir kaç kişi uğraşıyor başka kimse yok! Onlar elini taşın altına koymuyorsa ben niye koyuyum? Afedersiniz çok özür diliyorum ama elalemin salağı biz miyiz? -
GUY EYKİNLİKLERİ İÇİN
NOT : para toplama işlemi yalnızca 5 GÜN sürecektir.
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
Gazete ilanı için son kez para toplanıyor arkadaşlar sadece 5 gün sürecek
-
Para toplama olayı tekrar yapılmali diyenleri bu sefer piste davet ediyorum.
-
An itibariyle kurum ici milli emlak uzmanlık sınavı mecliste yasalaştı
-
@can-mavi memurlar makamlarının gücünü kullanarak eziyorlar da vekiller ne yüzle gelip oy isteyecekler o merak konusu
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
An itibariyle kurum ici milli emlak uzmanlık sınavı mecliste yasalaştı
Bu iş kar topu gibi büyür böyle devam eder. Kurum içi uzmanlık sınavları sizi etkilemez diyen arkadaşlar vardı bu aralar yoklar, acaba hala sizi etkilemez tezini savunuyorlar mi ? O kadar emek veriyoruz ilan yok birde bunlara üzülüyoruz. Derdimiz bitmeyecek sanırım bizim.
-
Biz bu kurum içi uzmanlık sınavına tepki gösterince kurumdaki vhki unvanlı memurların siz buraya girerken kimlerin torpiliyle girdiniz bakıyım şeklinde küstah açıklamaları oluyor. Ulan oturma organındaki kıllar ağarmış, çoluk çocuğun evlenme çağına gelmiş, varsa torunun okul çağına gelmiş; dünya görüşleri memuriyete girdikleri 30-35 yıl öncesiyle aynı gelmiş bize arkanızda kim var kimin torpiliyle geldiniz laga lugası yapıyorlar. Tüm kpss a ve kurum sınavları sürecini bilerek görmezden geliyorlar. Öyle sağlam torpilim olsa o tip kişilerle niye aynı ortamda çalışayım giderim az iş yapıp çok yatacağım bir yere girerim.
Hata bizde de var, hükümet üstünde baskı kuramıyoruz aman efendimle tamam efendimle kadro istenmez. 2 dk dersten vakit ayırıp twitter hesabı açmaktan aciz insanlar var aramızda yani iibf olarak, twitter hesabı olup etkinliklere katılmayanlar var. Hayır yapacağın şey gündemle ilgili konu neyse ilgili kişileri etiketleyerek mesaj yazmak, retweet yapmak. Zor değil ya 5-10 dk kafanı dersten kaldır hiçbir şey yapamasan bile gir twitterda karala bir şeyler rt falan yap. -
@can-mavi hala twitterda sadece ınvan değişecek sizin önünüzü tıkamayacak diyenler var...böyle diye diye tıkandı zaten tıkanacağı kadar
-
@mülakatzedee zaten bütün amaçları da bu ya .sizi önünüzü tıkamayacağına inandırmak ! adam 58 yaşında uzmanlığa çalışıyor emekli olmıcam ,yaşı beklicem diyor.nasıl tıkamayacakmış!bunu söyleyenlerin acaba bir beyni var mı?
bizim grubumuzda salak insan dolu .sadece devleti suçlamak da doğru değil.bir arkadaşım sırıtarak demişti ki zamanında ben o tartışmaları etkinlikleri gördüm ama hiç umursamadım demişti.çoğu da böyle zaten .çalışın arkadaşlar sadece çalışın .keşke şu zekanızı ilk işe girerken harcasaymışsınız .hele bi de taşra üniversitesinden mezunsan işe girmen çok zor .çünkü iyi üniversitelerden mezun adamların ingilizcesi var seni ezer geçer .senin neyin kafasını yaşıyorsun katılmayarak .
ve biliyorum araştırılma yapılsa ortaya da çıkacak taşra üniversiteleri mezunları sinsi sinsi ders çalışıyor ve hiç bir şeye katılmıyor . -
Bugün eksisozlukte sumeroloji okuyan çocuğun birine laf attim ''sen lys de 1 milyonuncu mu oldun da sumeroloji yazdın'' diye.oda hayır 40 bininci oldum işletme fakültesi mı sandın dedi.sumeroloji okuyan bile İİBF lilerle dalga geçiyor.
-
10 yil b kadro gorev yapip yaklasik 7 aydir denetmen yrd. kadrosunda calisan biri olarak diyebilirim ki; memur arkadaslarimin alim gucune gore maaslarinin dusuklugu, calisma sartlarinin olumsuzlugu vs. den sikayet edip daha iyisini istemeleri makul olabilir; fakat bunu a grubu mesleklere kurumici sinavla atanarak istemek, a grubuna emek vermis bizlerin hakkina girmek olur... bu uzun vadede a grubunu anlamsizlastirdigi gibi, calisma barisini daha da bozacaktir. nasil ki tüm liseler anadolu lisesi oldu, her yere universite acildi ama nitelik dustu ya da en azindan artmadi; o misal, bunun kamu yonetiminde hicbir artisi olmayacaktir. Gorevde yukselme sinavlarinda kurum personelinin önünü tikayip, disaridan idareci transferi de bu barisi bozmaktadir. Ben b kadro calisan memurun, a kadro istiyorsa esit sartlarda sinavlara hazirlanip kazanarak hak etmesinden yanayim. Kaldi ki yasal engel de yok. Yaptigim fedakarliklar aklima gelince, zorluk cekmeden hak etmeden olmaz, olmamali... Yoksa gerek b kadro memurlarin gerekse a grubu memurlarin, daha iyi sartlarda, daha iyi maaslarla calismalari hususuda herkes destek verir zaten...
-
@rassal hocam normaldir, İİBF'lerin çoğunluğu kapanmazsa itibar kazanabilmesi imkansız.
-
10 temmuzda maliye bakanlığı ile ilgili torba kanun çıkacakmış alımlardan falan bahsedermi bizimle alakalı acaba ustadlarin bir fikri varmı?
-
Cumhurbaşkanının twitter hesabında yeni kabineyi cuma günü açıklayacağız yazısı yazılmış ancak sonradan twit silinmiş
-
@rootofallevil cuma yani yarın mi
-
@can-mavi öyleymiş hocam yarın yani ama sonra silinmiş twit