KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle, alan toplamda yaklaşık 97 net ve gy gk da 74 net ile p48 sıralaması sizce kaç düzeyinde olur?
Teşekkürler.. -
Vallaha psikolojim bozuldu.gecen sene zor sınavda 92 nete 85 aldk 1200 sıralama.bu sene sınav kolay millet cosmus bende 106 net cok fena korkuyorum.Atansam da bari gerek kalmasa...
-
@byteks1 hocam umudunu kırmak istemem ama zor gibi
-
Valla 110 netim var gk gy 60 ben de çekindim hayvan gibi olmuş netler
-
2016dan daha yüksek olacak. Muhtemelen yine 80 puana 15000 sıralama falan görebiliriz
-
@rorschach159 hocam kaç kişi 90 alacak sence?
-
Hukuk:15 net
İktisat:28 net
Maliye:31 net
Muhasebe:23 netKaç puan gelir tahminen, yardımcı olur musunuz?
-
@casanova şuan gördüğüm twitter facebook ve forum 100 net aşağısı yok kaç kişi 90 alır bilemem ama bi aralıkta yığılma olacak. Hele hele hukuk 38e 2ler falan havada uçuyor. Benim emin olmadıklarım hariç 90~110 arası değişecek bana gelecek maksimum puanın 76 olacağını sıralamamın da 19000 ila 21000 arasında olacağını tahmin ediyorum
-
@herhangibiri sen yap hocam seni tutan yok. Ben burada yazılan gibi 110-120 yapamamış kişiler moralini bozmasın diyorum.
-
@rorschach159 işte o öyle olmaz. Yani inşallah öyle olmaz. Herkese 90 verirlerse geçen senenin 80 i bu senenin doksanı olur reel olarak. Nominal ölçüm yapılmaz inşallah da reel değişkenler üzerinden alınır yazık 3000. olan adam 90 puan alırsa birinci olup 100 puan alan adama bir farkı olması lazım illaki. Standardı düzgün belirlenir inşallah ne deyim...
-
Biri de bana söylesin ya durumumu alan 100-110 arası gy gk 88-90 arası
-
@casanova onu ösym belirlemiyor ki. Ösym bölüm bazlı sapma çıkartacak üstte kalan netlere ekleme yapıp geçecek onun önüne puanlar 1 yıl geçerli derlerse geçebilirler
-
100 altında kalanlar moral bozmasın arkadaşlar.Geçen sene 85 nete 80,7 puan.Amortisman oranını kafanıza göre hesaplayın işte 70'e düşecek haliniz yok idarelik bir puan gelir yine moralinizi bozmayın
-
Özellikle fb yorumlarında kendi doğrularının kesin doğru olduğunu kabul eden bir güruh var. Cevaplarını ve açıklamalarını takip ettim.Bugün büyük hayal kırıklığı yaşadıklarına eminim. Kolay sorular diye baktığımız sorularda çok çeldirici sıklar vardı. En dikkatimi çeken muhasebeki muhasebe ilkeleri sorusuydu. Eminim hemen parayla ölçmeyi işaretleyen bir sürü insan vardır. Sorular bunun gibi çeldiricilerle doluydu. 1 net yapma şartı vardı. Bundan dolayı da bir çok aday elenecek. Muhasebede her sınıfta en az 1-2 kişi gelmeyen olmuş. Yani hukuk,iktisat,maliye yapmış ama muhasebeye gelmemiş ya da 1 neti yakalayamamış çok kişi olacak. Bu yüzden gecen seneden farkı çok olmayabilir.
-
@circassian 72-73 alırsın hocam.
-
Bazı arkadaşlar şaka falan yapıyor olmalı. Totalde 200e yakın net yapana 72 73 puanlar veriliyor
-
@inflexible yok hocam hiç şaka olur mu?
-
Netlerime bakmadim ancak en kotü puan araliğı 80-85 arasıdır.Çunku merkez uzmanliklat ilk gelen ilanlar olur yds ve 90 ustuler basvurdugundan buralara düsmez.Maliye Bakanliğinda bir degisim oldu ilanlar özelliklede guy senede 2 kere ilana cıkarsa o zman degerlidir.
-
@obra p48 85-90 arası gelir. Alandan kastınız hukuk,maliye,iktisat, muhasebe değil mi?
www .unibilgi. net/ kpss/ buradan bir bakın puanınıza. -
@casanova hocam sıralama ve puanlar en yüksek net yapan 100 olmak üzere ona göre veriliyor bir nevi reel olarak algılayabilirsin bunu o yüzden her önüne gelen 90 diye birşey yok geçen sene 100 alan 128 net atıyorum bu sene 140 net ona göre dizayn edilecek puanlar