KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
şimdi kimse 90 alamıyor mu 100 net 75 mi alıyor noldu son sonuçlar arkadaşlar.D
-
@nopainnogain yok hocam 90+ puan için yaklaşık 158.5 net gerekiyomuş öyle diyorlar
-
Arkadaslar ben ilk defa hazirlandim 7 ay falan cok sıkı bir sekilde calistim vmy icin
Hukuk 17
Iktisat 16.5
Maliye 25
Muhasebe 22
Gy 35 gk 25 falan civari puan hesaplama yapiyorumda vmy icin sadece p47 82 falan oluyor 1 site ne kadar dogru hesaplar 2 bu puanla acaba girebilir miyim vergi muf yard sinavina -
gk/gy: 81
iktisat:29
maliye:29,25
muhasebe:27,25
hukuk:24
85 puan üstü gelir mi bu netlere arkadaşlar bu sene sınava ilk girişim -
@rorschach159 Vmy de 85 le kapattı 31 Ağustosu bekleyin neyin ne olacağını göreceğiz
-
@mfa6306 üstünü bilmem de 85 puan gelir rahat
-
Geçen sene hukuktan çok çalışıp 30 yapmıştım. Bu sene hiç çalışmadım 31 yapmışım. Unutulmasa rahat 37-38 yapılırmış. Bence şöyle net yaptım böyle net yaptım diye çokta şeyetmeyin. Asıl süreç şimdi başlıyor.. Alım olmadıktan sonra istersen 40 yap işe yaramıyor.
-
Hukuk 34
İktisat 24
Muhasebe 25
Maliye 35
Benden bu kadar guy bekliyoruz . Millet uçmuş valla -
Yine burada geçen seneyi görür gibiyim hukuk geçen seneye göre daha kolaydı digerlrin de çok fark yoktu bakalım 31 ağustos da neler olacak
-
@officialsecret
22 hocam ben de onu merak ediyorum p 25 26 falan için. -
Arkadaşlar geçen sene burayı takip etmedim hiç. Geçen sene de böyle miydi ortam ya da buna yakın mıydı? Geçen seneye göre elbette sıralamalar düşecektir ama kpss alan sınavında soruların yarısının üstünü yapan 80 üstü puan almış hep.
-
Arkadaşlar burası şampiyonlar ligi gibi ama unutmamak lazım ki sıralama işleri sadece bu forumdan ve buradaki iyi işler yapmış 100 küsur kişiden oluşmuyor. Rahat olalım biraz. Gidip kaymakam sayıştay ziraat kovalayalım birazda
-
@rintintin biraz Doğru biraz trol karışık . Geçen sene de bunun kadar olmasada böyleydi . Bence de puanlar düşecek ama öyle aman aman bişey beklemiyorum l 120 net e 80 gelir mi diyen var şaka gibi
-
"Anam coştu lan bunlar!!" netleri görünce tepkim
-
Aman aman nereye geldim ben bu net ler ne böyle götürün beni evime
-
@r-k hocam umarım bizim öngördüğümüz gibi çıkar:)
-
@rintintin umarım yoksa 105 nete 75 alamayacagiz
-
@Obra abartmayın be arkadaş.
Kesin verilerle yazıyorum.
2016 yılı 11500 puana sahip kişinin 30lu sistemdeki net sayısı 52.5 p3 70. 40lı sistemde 71 nete tekabül eder.
75 net üzerinde yer alan 10 binde yer bulur kendine.
75-85 net arası 8-10 bin
85-100 net arası 5-8bin
100 net üstü ilk beş binde yer alır. okey puanını bilmem isterse 30 versin sıralamaya bakın siz -
@jkeynes üstad bi analiz daha patlatda kendimize gelelim be
-
@hickskaldor yaptık ya reyiz veriler kesin 52.5 neti olan arkadaş 2016da 11500. 40lı sistemde ise 71 nete geliyor hesabınızı kendiniz yapın işte. bence 2016dan kolay bi sınav olmadı bana göre hukuk hariç, ayrıca işletme yerine geniş geniş muhasebe çözdüğümüz yıllar o yıllar onu da hesaba kat