KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@jkeynes geçen sene 110 net yapan ilk 100'deydi hocam hangi sınavda 5 bin kişi 100 neti geçmiş yapmayın
-
@özünönceliği en kötü dedim hocam en kötü hesap bu
-
gy34
gk40
hukuk 31
iktisat 27
maliye 30
muh 27
kaç puan alırım sizce arkadaşlar? 90 üstü olurmu -
@özünönceliği bence arkadaş doğru söylüyor, sen buna kpss a demişsin ama bu bildiğin 2003 guy kurum sınavı olmuş. İki sayfa geride çok değil Türkiye birincisinin puanını attım geçen sene. Bu sene çoğu kişi birincinin netleri kadar net yapmış, geçeni bile olmuş. Geçen sene 120 net yapan 50 kişi ya var ya yokken türkiyede bu sene forumdan şimdiye kadar 20 facede de Bi 50 tane falan sayarsın zorlasan daha bunun hiç sosyal medya kullanmayan var yazmayan var çekineni var. Ben mi bitek malthus gibi kötümser bakıyorum olaylara anlamadım arkadaş oda zaten sağlık harcamasıyla ilgili çıkmış cevabı
-
@jkeynes Hocam en nihayetinde en rasyonel yorum , rahat olun arkadaşlarım yani 70-80 arası netleri olanlar az çok beklentilerize yaklaşır, canınızı sıkmayın
-
@jkeynes anladım hocam ekleme yapayım o zaman. Geçen sene 80 net yapan 80 puan, 105-110 yapan +90 aldı. Bu sene için ise +10 net koyun ikisine de. Onun dışında oynamaz
-
@casanova gecen senenin türkiye birincisinden 1 net fazlam var ama 90'ı gecebılır mıyım acaba dıye cekınıyorum. bilemedim
-
@morand al işte burdan yak
-
arkadaslar benım tahmınım 95 110 net arasında ciddi bir yıgılma olacak. tahmini 85 88 puan aralığı olabilir.
2017 yıgılma 78 82 arasında oldu
2018 yıgılma 85 88 arasında olur diye tahmin ediyorum. -
Hukuk 32.5
İktisat 25.5
Maliye 28.75
Muhasebe 26.75Umarım bu sene DGUY veya GUY olur da bu puanı kullanmama gerek bile kalmaz.
-
Arklar biraz empati yaptım bu yüksek net yapanlar ki ben de onlardan biriyim yüksek puanlar alacaktır.Ancak 100 altı yapanları da gömmeye gerek yok.Onlar da yine kendilerini idare edecek bir puan alırlar.Face sayfalarında düşük yapanların tepkilerine de baktım onlar da az sayılmaz.Ve girdiğim salonda da görebildiğim çok kişi çalışmamış ya da ilk tecrübesi olan adaylardı ve erken bırakmışlardı.Sadece deneyimliler biraz coştu aradaki makas farkını açtı hepsi bu bence.Hobi amaçlı giren de çoktu o yüzden kimse korkmasın ve canını sıkmasın
-
Gkgy 65 net
Iktisat 29/4
Maliye 27/9
Hukuk 27/3
Muhasebe 23/7 kaç puan gelmeli sizce? -
bu yıl net bi şekilde eskiler köşe bucak kaptı yeni olanlar teknik açıdan bilgili fakat terim eksikleri olur ben de öyleydim zamanında bu yıl terimsel soru çok fazlaydı bilen için çok kolay teknik grafik çalışan ise bu nedir diye bakıyor o sorulara ty eskilerden oluştuğu için kesinlikle geneli yansıtmıyor bana göre çünkü metzler diye bişi biliyorum ama çıkaramadım, züppe ne hocam ya ilk defa duydum veya müstahsil ne olaki gibi sorularla çok rastgeldiğim için bu yorumu yapıyorum. tabi guycular çakal 7500. defa çözdü o soruları
-
@ahmet06 olması zor...
-
@morand çok doğru bi tahmni olduğunu düşünyorum
-
Arkadaşlar bizim kendi cevap optiği açiklanmadi değil mi ?
-
Benim netler de şu şekilde arkadaşlar. Derece olacağını söylüyor çevremdekiler ama geçen seneye nazaran daha kolay bı sınav olduğundan ben emin değilim bundan.
Hukuk 35
İktisat 28.5
Maliye 27.5
Muhasebe 33.75Gk-gy 85.5
-
@jkeynes, içinde söyledi: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@Obra abartmayın be arkadaş.
Kesin verilerle yazıyorum.
2016 yılı 11500 puana sahip kişinin 30lu sistemdeki net sayısı 52.5 p3 70. 40lı sistemde 71 nete tekabül eder.
75 net üzerinde yer alan 10 binde yer bulur kendine.
75-85 net arası 8-10 bin
85-100 net arası 5-8bin
100 net üstü ilk beş binde yer alır. okey puanını bilmem isterse 30 versin sıralamaya bakın sizBaşkan acil detaylı bi analiz yapman lazım
-
Denilen kadar yükselme ihtimali yok arkadaşlar boşuna konuşmaya gerek yok , ben geçen sene ilk defa girdim 81 net ile 81,6 aldım sonra çok düzenli olmasa da hep ders çalıştım bu KPSS ye kadar hukuk haricinde öyle bariz bir kolaylık yok çalışma karşılığı arttırmış olduğum netler gayet.o yüzden 82-85 net üzeri yapan geçen seneki puanimi alır
-
@okanugur ustad vmy ilani icin acaba 80 81 lere kadar duser mi onu merak ediyorum