KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@ltfylmz bu netleri cikarttiysan kardesim siralamayi felan bosver. Sahsi gorusum bu netlerle giremeyecegin kurum sinavi olmaz.
-
@lion ciddi misiniz ? Bu sene puanlar malum dediğiniz gibi her sınava girmek biraz iddialı gibi oldu ama
-
@paretowilfredo valla muhteşem nokta tespitler her cümlesine imzamı atarım
-
ben de pareto üstada genel hatlarıyla katılıyorum. sınava girdiğim salonda, her sınav sonunda yanımdakinin, sağımdakinin, solumdakinin optikleri gözüme çarptı. solumdaki kızın iktisattan aşağı yukarı 10-12 tane işaretleyebildiğini gördüm. o yüzden burayı ya da arkadaş çevrelerini dikkate alarak bir değerlendirme yapmak doğru olmayacaktır. özellikle 120 net civarı gerçekten kolay bir sınavda olsa dahi geçebilmenin çok zor olduğu bir net sayısı. hele ki muhasebe gibi bir sınavın varlığını düşünecek olursak. (zaman problemi) yani işi özü, ben çok iyi yaptım ama herkes iyi yaptı diye karalar bağlamamak lazım. buradaki guy muhabbetini de biliyoruz. izmir 85'le kapatır, ankara 80'den aşağı olmaz, bilmem neresi şampiyonlar ligi denildi durdu. yaptığınız, netiniz sizi tatmin ediyorsa ve emeklerinizin karşılığını alabildiğinizi düşünüyorsanız gerisi boş laf arkadaşlar.
-
@ltfylmz kardesim daha ne yapacaksin hukuku fullemissin nerdeyse alandan 40 soru var zaten 45 mi yapacaksinda iyi puan gelecek. Netlerin bence guzel arti gkgy dende ortalamanin ustune cikmissin. Maliyedende guzel net yapmissin. Bakma sen sinav cok kolaydi felan denmesine guzel bir puan gelir yaptigin netlere.
-
@lion peki hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.
-
125 nete 85 gelir mi diyen var gercekten bu soruyu soran birinin 125 net yapmis olma ihtimali kac bunu dusunuyorum sadece 31 agustosta da buralari bu sekilde gormek isteriz ne diyelim...
-
GY-GK : 58 NET
HUKUK : 35 NET
IKTISAT : 23.25 NET
MALİYE : 35 NET
MUHASEBE : 27.75 NETÇEKO : 11 NET
KAMU : 20 NET
İŞLETME : 15 NET
ULUSLAR : 13 NET
ISTATISTIK : 1.75 NETEvet arkadaşlar netlerim bunlar tahmin ve yorumlarınız nedir acaba?
SGK müfettiş yardımcılığı sınavına girmeye yeter mi? -
@lion 93 nete kaç puan gelir sizce
-
@g-uzmanı yüksek ihtimal girersiniz tabi alım sayısı da önemli
-
arkadaşlar gygk 75/80 ve alanda da 75/80 üzerine çıktıysanız hiç üzülmeyin. puanlar geçen seneye göre en fazla 2/ 2.5 puan değişir. sınavların bir standarti vardır ve değişmez. 2017 kpss'den 80 puanımla vergi müfettişliği sınavına gireceğim. bugün de 74.7 puanla ankara için guy sınavına gireceğimi öğrendim ki sıralamam 11 bin küsür .
hiç üzülmeyin. sınavlara girersiniz. kurum sınavlarına çalışın. yeterliyim diyorsaniz yds calisin. canınızı sıkmayın. yüksekten atanlara inanmayın.
Allah sabır ve sebat versin. -
@ltfylmz hocam buradaki endişenin temel sebebi ilk 5000 içine girebilme ve yığılmanın olduğu puanda üstte olabilme endişesi. Sizin netleriniz gayet iyi şahsen ilk bin içinde olacağınızı düşünüyorum.Yığılmanın üstünde olursunuz. Giremeyeceğiniz sınav olmaz. Olursa da 3-5 kişilik bir alımda olur. O da zor görünüyor bence. Hayırlı olur inşallah.
-
@odtüsbky Bende sizin niyetle girdim hocam sınava.. 27 kamu yönetimi 32 tane hukuk var. 70 civarı da genel kültür var.. Alan bazlı iyi bir sıralama gelir umarım
-
@orhungulsah tam su puan gelir gelmez diyemem ama 93 net guzel bir net. Gkgy dende 65 in uzerine ciktiysan seni kurum sinavlarina tasiyacak puan gelir kardesim. Arkadaslar herkese soyluyorum lutfen netlerinizi kucumsemeyin herkes yapmis para etmez netlerim diye telasa kapilmayin. Burda 20-25 kisi soyle iyi yaptim boyle iyi yaptim dedi diye ah vah etmeyin. Koskoca Türkiye de yapildi bu sinav onbinlerce aday girdi aralarinda yeni mezunu var oylesine gireni var azbucuk calisip gireni var anlayacaginiz varda var. Boyle bir ortamda 90 netleri 100 netleri 110 netleri 120 netleri yapmissaniz oturun guzel guzel sonuclarin aciklanmasini ve basarinizi kutlamayi bekleyin. Kendinizi kasmayin vesvese yapmayin. Bakin koca bir yaz gecti kpss stresiyle biraz relaks olun alin yaniniza kolanizi cipsinizi guzel bir film acin netten oturup izleyin. Aylardir gorusmeyi ertelediginiz arkadaslarinizi arayin bulusun cayinizi kahvenizi icin. Ali veli ayse fatma forumda sunu demis bunu demis kafaniza takmayin acisiyla tatlisiyla bir kpss sureci daha bitti. Bakin bugun guy tarihinin en dusuk puanlari ile kapatti bircok kisi sevindi sasirdi bircogu ise uzuldu. Ondan dolayi rahat olun. Kafalar zaten fazlasiyla doldu simdi desarj olma zamani.
-
@onuktekin Hocam herhangibi bir puan tahmininiz var mıdır ? sadece meraktan soruyorum
yorumunuz için de teşekkür ederim. -
@ltfylmz Estağfurullah hocam rica ederim. www. unibilgi. net/kpss/ buradan fikir edinebilirsiniz. 2017 netlerinizi yazıp hata payına bakın sonra bu seneninkileri yazın. Küsuratlarla hata vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Buradan fikir edinebilirsiniz.
-
Gkgy 70
Hukuk 28
İktisat 22
Maliye 25
Muhasebe 13
Kaç puan yapar arkadaşlar sizce? -
@onuktekin Hocam oradan daha önce baktım da o puan gelirse yani bilemiyorum çok abartı gibi geliyor, onun için oradaki puanın 3-4 puan düşüğü dersek olur bence bu sene için en azından
-
@hoyuelo 80-82
-
@ltfylmz ortalamanın çok üzerinde olacaksınız sapmayla en az o kadar gelir. Sapma her ders için ayrı ayrı hesaplanıyor diye anladım klavuzdan. Oradaki puanın altına düşmeniz pek olası değil. Muhasebeden tek doğrusu olmayıp p48 i hesaplanmayan bir çok aday olacak. Diğer derslerden de az da olsa olacak. Muhasebesi iyi olup iktisattan 10 net yapan da çok. Yani sapmadan illaki puan gelecek.Geçen seneden farklı olacak ama korkulduğu kadar olmayacak bence.Sıralamanız da iyi gelir. Tabi bu düşüncelerimde yanılabilirim de sosyal medyadan gördüklerime göre yorum yapıyorum.