KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@angaralı Hocm çok verimli bir ilk sene geçirmişsiniz maşallah tavsiyeye ihtiycınız yok bence tavsiye verebilirsiniz
-
Milletin netleri çok yüksek ya off 100 nete 80 puan anca gelecek bu yıl, ne anladım bu işten "ağlamaklı smiley"
-
@rootofallevil dguy bolunsun bolunsun dedin bak noldu simdi.
-
@beveridge-eğrisi bölünmesiydi 70 e kadar düşerdi
-
@gmsmustafa hocam bi de ortalama gk gy kaç gelirse ortalamanın üstüne çıkmış olunuyor gk gy kaç net civarı gelirse iyi yapmış sayılabilir
-
@grado p 48 ve sıralamanı kaç bekliyosun ?
-
Belki ilham kaynağı olur istatistik mezunu arkadaşlara, asılın yapılabiliyor bu netler. Ama şimdiki kafam olsa oturur kendi branşıma bakardım,sgk denetmenliğine kaç alımdır başvuru yetersiz kalıyor istatistikten.
Hukuk 31
Maliye 34
İktisat 31,25
Muhasebe 31,75
Sanırım en dengeli dağılım bende olmuş:) Allah herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah. Beklenti 150ye girmek. -
@lion ben kadar da güzel yaZmışsınız ağzınıza sağlık
-
@istatistikçik hocam gygk kaç senin bende de 128,50 alan neti hesapladım gygk 56 net olunca ılk 500 anca olur diyordum ilk 150 dediğine göre gygk de iyi senin
-
@heredotolga 70 civarı hocam
-
@istatistikçik girersin ozman 150 ye 125 üstü alan yapan çok görmedim zaten gygk de güzel senin tebrık ederim
-
@heredotolga teşekkür ederim
-
Arkadaşlar gy gk 74 net, alan 97 net ile sizce p48 sıralaması tahmini kaç düzeylerinde gelir teşekkürler.
-
@istatistikçik gk gy 70 hukuk 31.50 iktisat 28.25 maliye 28 muhasebe 27 toplam 114.75 ilk 500 şansı nedir
-
6 alan neti kac puan yaparr
-
Foruma bakıyorum şampiyonlar ligi dışarıya bakıyorum ptt 2. ligi
-
@adam-simith 13.5 falan
-
@wazo gelebilir dostum
-
@hickskaldor pardon 1.5 olcak o. 1.5 -2 civarı bişey
-
@istatistikçik hocam sizin bu netleriniz işe yarayacak mı. istatistik mezunu ilanlara başvururken istatistik puanı kullanılmıyor mu.