KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@hickskaldor 20 diye biliyorum ben
-
Ben sınava girmedim arkadaşlar soruları şimdi çözdüm 120 net bekliyorum
-
@fc-real-gdp sgk denetmenliği haricinde işe yarıyor hocam iibf denkliğimiz var.
-
@frustration Bir sen eksiktin Hocam.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun normalde sormak adetim değildir heleki facebooktaki paylaşımları gördükten sonra fakat bu forumun kitlesi kaliteli olduğu için sormak istiyorum
Hukuk:31
İktisat:21
Maliye:32
Muhasebe:30
Gy Gk:60-65 net arası gelecek gibi
Malum bu sene sınav 2017 sınavına göre bir nebze rahat gibiydi sizce puan tahminen kaç gelir gibi? -
gecmis yillarda bu kadar kolay bir sinav var miydi netleri bu kadar iyi yapilan bir yil daha var miydi acaba
-
Ayıp olmazsa sınav açıklanınca şu 130 lu 120 li netlerinizi buraya atabilir misiniz ?
Resmen onur madalyası gibi birşey insan tablo yaptırıp gezdirir. Ben tişörtümün önüne bu netleri arkasına da hadi bu puanla atamayın da görüyüm yazarım
Allahım beni biliyor da bu kadar neti nasip etmiyor. -
Vay be. Benim 30luk sistemde 2015te 75 net ile p35 92.56 gelmişti.şimdiye vursan 100 net eder. Bu sınavda 124 mü ne yaptım galiba ama belki bu puan gelmez
-
@harmenihas o sene en az iki dersten 15 neti geçince 80 puanın üstüne çıkıyordun şimdi 2 dersten 30 neti geçiyorsun 80 puan gelir mi diye endişe ediyorsun
-
@rootofallevil sıralama da önemli ama. Mesela o sene 118 di p35 sıralamam. Bu sene bence 130 net yapan yine aynı sıralamalara denk gelecek. Aşırı fark edeceğini sanmıyorum. Bazı sorular gerçekten güzel düşürdü. Onları doğru yapabilenlerin sıralaması çok düşmez gibi. Hangi soruları doğru yaptığımızın da önemli bir payı var yani Hocam.
-
Sevgili hocalarım merhabalar..
Yorumların tamamını okuyamadım, 3 aylık zorlu bir süreçle
Hukuk:20
Maliye:15
İktisat:12
Muhasebe:20
Gygk; 55 civarı netim var...
Çok çok mu kötü, yeni sezona başlayacağım ama milletin netlerden dolayı moralim kalmadı açıkçası -
Hukuk 23 ikt 21 maliye 28 muhasebe 21
Hiçbir fikrim yok -
Arkadaşlar yds istemeyen bir de muhasebe çok önemli olmayan bir kurum var mı? Ne saçma bi soru ama cevabını bilmiyorum:(
-
@kpssever13 hocam guy ilanı gelirse bazı düşük gelme ihtimali olan illeri kovalayabilirsiniz ama maalesef fazlası olmaz bu sene için bu netlerle. Umarım yanılırım her şey gönlünüzce olur.
-
@circassian hocam maliye bakanlığı hariç diğerleri mülakata 5 katını çağırıyor.girenlerin hiç birinin torpili olmasa bile kazanma şansınız %20.En gerçekci hedef guy ve dguy ama bunlardada muhasebe önemli
-
@circassian göç idaresi var onda da kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler istiyor kurum sınavında
-
@uruk-hai hocam biz 40 kişi alınacak hakimlik mülakatından,10 tane bayan alınacak kaymakamlık sınavından elenmişiz gerçekçi hayaller bize göre değil galiba huniye doğru yavaştan yavaştan...
-
Sınav açıklanana kadar kimse netlerinden emin olmasın arkadaşlar. Neticede insanız unutkanlıkla mahiriz. Netleri yüksek! olan arkadaşlarımızı tebrik ederim ama belli bir neti 90 ve üzeri geçen arkadaşların zaten ne yapmalıyım sorusunu sormaları hata olur. Yapılacak şey basittir takviminizi çıkarıp kurumlar için çalışmaya başlamak. Ancak gerek kpss sorularının kolaylığı gerekse bu yıl kurumların alımlarının artacağı beklentisiyle hareket edilirse sorulması gereken soru şu; Ben kurum sınavlarına ne kadar hazırım? Bu soruya vereceğiniz yanıtlar eğer sizi tatmin etmiyorsa aldığınız netleri hesaplamak yerine kısa bir molanın ardından kilometreyi sıfırlayıp eksiklerinizi kapatmak yararınıza olacaktır. Ben çok arkadaşıma şahit oldum derece puanı alıp çalışma basiretini kaybederek rehavete kapılıp kurumlar açıklanınca hazırlıksız yakalandılar. Burada paylaşılan netlere bakıp 90 ve altında net yapan arkadaşların hiç şansları yokmuş gibi lanse edilmelerine de anlam veremiyorum açıkçası. Evet sınav belli bir disiplinde çalışan herkes için kolay soruların ağırlıkta olduğu bir sınavdı. Ancak bana göre geçen yıldan tek farkı maliye ve hukuk zorluk derecelerinin yer değiştirmesidir. Kaç puan alınır, kaç sıralama ne olura ( kimse bunları net öngöremez) takılmak yerine bu sürecin devam ettiğini unutmadan çalışmaya ara vermemek en sağlıklı seçim olur. Fırsat maliyetinizle yüzleşince ah keşke dememek adına bu dediklerimi naçizane tavsiye olarak kabul ederseniz pişman olmazsınız. Hepinize tekrar tekrar geçmiş olsun. Şimdilik kimseye tebriğim yok ama sınav açıklanınca başarısı mutlak takdire şayan kişilere elbette kucak dolusu bravo diyeceğim.
-
@fagam91 teşekkür ediyorum hocam... keşke bi 75 görse dedimde benim ki imkansız anlaşılan..
-
Bence forumların ortalaması çok yüksek dershaneye falan giden yok mu? Oralarda da aynı mı durum?