KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
-
@emoward Hocam gelen sizin gibi yuksek netleri yaziyor ayni cumleleri kuruyor O yuzden insanlar nasil korkmasin ️
-
bu sene sınav cidden kolaydı ya eski guy soruları ayarındaydı. Kpss p48 birincisi zannediyorum 155 net falan yapmıştır
-
@emoward netleriniz çok iyi umarım dediğiniz gibi olur. Gygk netleriniz nasıl
-
@hickskaldor teşekkür ederim hocam. gygk 63 net
-
Hukuk 35
İktisat 26.75
Maliye 28
Muhasebe 23 -
@gmsmustafa herkes beklediği veya hesapladığı neti almayacaktır. sınavda dönüp dönüp cevaplarıma baktım hatırlayayım diye. tüm cevapları hatırladığımı düşünüyorum ona rağmen benim de +1,-3 oynayabilir hocam
-
@rootofallevil 155 net çok az geldi bana hukuk, iktisat, maliye ve muhasebe için. bu sınavda 160 soruda 159 doğru yapamayan geri zekalıdır. 4 yanlış yapılır mı Allah aşkına bu kadar basit sorular varken.
-
@fc-real-gdp hahaha noktayı koymuşsun kardeşim
-
Arkadaşlar kimsenin (ben de dahil) canını sıkmak istemem ama girenler bilir bu süreç 2017 kaymakamlıkta da yaşandı.Yine buradaki kişilerin genelde iyi düzeyde olduğu ve puanların çok değişmeyeceği söyleniyordu ama sınav sonucu açıklandığında hiç öyle olmadı 73 civarı kapatan kaymakamlık 80 'le kapattı ki daha önce klasik sınavda hiç olmamış bir şeydi bu.Bu yüzden çok fazla beklenti içine girilmemeli bence çünkü kendi netlerimi puan hesaplamaları yapan sitelerden hesaplandığımda 96 puan çıkıyor alanda ve böyle bir şey mümkün değil buna ben bile inanmıyorum.Sıralamam 5000 altı gelirse öpüp başıma koyacağım.
-
@fc-real-gdp soru ekleyip doğru yapanlar çıkacak yakında milletim forumda tartıştığı her dersten herkesin net gözüyle baktığı kaç soru ösym tarafından başka cevap verildi şimdi o sorularda sapma olmaz mı yani daha 100 altı net diyen duymadım hadi doğruyu geçtim netim 100 ün aşağısında ama umutsuz değilim gk-gy netim 80 civarı çok aşırı etkileyeceğini düşünmüyorum ama netim 100 den aşağı diye de 60 puan beklemiyorum ️ Ben gerçekçi davranayım sonra üzülmeyim sonra yüksek netim çıkarsa daha çok sevinirim
-
@nizâmülmülk Hocam abartmayin Allah askina Puan hesaplamasi 96 cikiyor ki siz 125 netin uzerinde yapmissiniz demktir bu ilk 5000 de olmamaktan korkuyorsunuz.Sayfa guy sayfasina dondu hic bir sehir 80 altini gormeyecek ️
-
@nizâmülmülk hocam o kadar değişiklik olmaz bence. bahsettiğiniz kaymakamlık sınavı benim girdiğim en kolay sınavdı lakin 2018 kpss o kadar kolay bir sınav değildi. kaymakamlık sınavının yarısı idare hukuku. maliye ve muhasebe gibi iki ayrı alan var kpss'de ve özellikle muhasebe herkesin zayıf noktası.
-
@gmsmustafa her gelen hukuk açılışını 30 dan yapıyor 100 'ün altında doğru düzgün net yok hocam.Benim dilim bir kere yandı bahsettiğim kaymakamlık sınavını 1.5 puana kaçırdım puanlar yükselince.Bu yüzden beklentim düşük seviyede ama yanılıyor olabilirim elbette
-
@fc-real-gdp inşallah öyle olur hocam umarım ben yanılırım da hepimiz seviniriz
-
@nizâmülmülk Hocam ben size taahhut veriyorum eger kpss hesaplamasinda p48 96 geliyorsa ve netlerinzde en az 125 ise ilk 500 de olursunuz cok rahat.Dahasi da olur da buyuk konusmayayim ️
-
@nizâmülmülk önceki kaymakamlık sınavı 73 le filan kapamıştı yanlış olmasın 7 puan arttı 80 le kapadı. Ki 2016 ilk 400 kişi içinde olup elenen arkadaşlarım 2017 sınavına da girdi ki en az 10 kişi sayıları hırs yaptılar 2017 de de girdiler ama yine olmadı şimdi 2018 i deneyecekler zaten 100 kişi seçilirken kalan 300 kişi daha da hırs yapıyor ki bambaşka bir format kaymakamlık. Ve zaten genelde ilk 400 kişinin kpss puanlarına baktığımızda en azından bildiklerim için çok çok yüksek ben daha kaymakamlıkta ilk girişte kazanan çok az insan gördüm. İlla kpss netleri yükseldi ama kime neye göre. Kişisel 30 net artabilir ama topluca ortalama alınsa bu net artışı 10 olur zannımca şahsen ben hukuk netimi 5 net düşürürken muhasebe netimi 10 net yukarı çektim yanlış düşünüyorda olabilirim ama beklentiyi çok yüksek tutmak da iyi değil zannımca. Şahsen burda tartıştığımız çoğu sorunun cevabını acaba öyle işaretledim mi diye tereddüte düştüm. Çok net konuşamıyorum iyi günler
-
100 netin altında olduğum için mi kimse dikkate almıyor acaba ?
-
@gilbertini bende 100 netin aşağısındayım
-
@secret yalnızım zannetmiştim. İyi ki varsın
-
@gilbertini ay düşük net yaptım diye birisi bana iyi ki varsın dedi
Sende iyi ki varsın