2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
bir de ödediğim halde ödeme bekleniyor diyor sizde de öyle mi?
-
@ekeblad evet
-
@ekeblad 11 inde belli olacak o
-
@ekeblad istiyorsan ara ama bence olmuştur
-
Eft geri iade edildi diye mesaj geldi ,ne iş ?
-
Arkadaşlar hesap numarası ne ? Iban ile olmuyor
-
Banka ya gidip yatıran tek benim herhalde
-
@keynes-baba işlem ücreti aldı mı gişe?
-
Ziraat mobilden EFT yaptım. 4,5 TL işlem ücreti çıktı. Muhtemelen şubede daha fazladır.
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Ziraat mobilden EFT yaptım. 4,5 TL işlem ücreti çıktı. Muhtemelen şubede daha fazladır.
Eft niz geri iade edilecek
-
@islimbot ben de bankaya gidip yatırdım. İşlem ücreti alınmadı.
-
@akademili yaklaşık 6 saat önce attım ben de parayı eft ile bende bir sorun yok şu an hocam
-
@ceks74 hocam hesap ile mi gönderdiniz ,iban ile mi ? Hesap numarası sitede yazmıyor çünkü.İban ile gönderilenlerde hesap adı yazılamadıgı için problem oluyormuş.
-
Akbank direkt de 8 tl işlem ücreti istiyordu bankaya gidip yatırmak daha mantıklı o zaman
-
@akademili hocam iban'ı yazdım hesap ismi olarak da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye yazdım yalnızca sığmıyordu kalan bir sorun olmadı bende şu an.
-
Evet işlem ücreti almadı. Ama gişe görevlisi açıklama kısmında TC no yu yazmamış, sorun olur mu acaba?
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@akademili hocam iban'ı yazdım hesap ismi olarak da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye yazdım yalnızca sığmıyordu kalan bir sorun olmadı bende şu an.
Döner sermaye kısmı sığmıyor.Ne saçma sapan bi sistem ya
-
@akademili hocam sanırım bankadan bankaya değişiyor o kısım,yapı kredi için bir sorun olmadı,çevrenizdeki birinin hesabı üzerinden deneyebilirsiniz.
-
81,4 ile başvurmuştum sınava katılmaya hak kazanmışım.Sınava kalan herkese başarılar dilerim.Bu sınavda çıkacak siyasi tarih ve Türk dış politikası hakkında özet bir not var mıdır neredeyse hiç bilgim yok bu konular hakkında
-
Ankara Y.Beyazit Uni. Siy.Bil.Fak. Dön.Serm
Olarak yazabilirsiniz ben oyle yazdim. 11 de yaptim eft. Geri donus olmadi eftden o halde gecti hesaba denilir. Ancak aciklamada ben F/AKÜLTESİ yazmisim mobilden. / Fazla olmus arada ins bu ufak seyleri sorun etmezler. Aciklama sonuna buyuk harflerle uzun halini yazarsaniz bir problem olmaz.