2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@fg94 ben kanunun kendisi 100 soru cevap ve bu 146 sayfalık uygulama rehberine bakmayı düşünüyorum zaten dört gün var biraz tvs anayasa baksam ancak
-
Arkadaslar neden bu kadar tepki veriyorsunuz.eleştiri yapılabilir belki bu bazı şeylerin düzeltilmesi için iyidir.bu kadar herseyi körü körüne kabullenmeye gerek yok.sadece herkes bir işe girme derdinde olduğundan bu kadar tepkili olabilir ama sınav öncesi gerilmeyelim herkesin hakkında neresi hayırlıysa orası olsun
-
@fg94 Benimkinin adı "kişisel verilerin korunması kanunu ve uygulaması". Sadece bu 94 syf. Henüz okumadım ama uluslararası kısmına değinmemiş sanırım. Yazdıklarınızı okumak daha mantıklı görünüyor
-
@fg94 hocam size zahmet link paylaşır misiniz?
-
-
@fg94 2.dosya
-
@fg94 Teşekkür ederim inşallah yetistirebilirim daha başlamadım sayılır iyi çalışmalar hocam
-
@macmohan2 Birincisi ne ara kardeş olduk ,ikincisi bende dert tasa yok şükür de siz bi dertlendiniz sanki ? Merak etmeyin ben merkez mülakatına kaldım.Neyse tartışmaya gerek yok her şey açık net zaten.
-
@ceks74 benim de öyle pazar sınavdan çıkınca kafamı toplayamadm. Farklı şeyler isteyen kurumların bu kadar yakın sınavlarının olması sıkıntı oluyor kolay gelsin
-
@akademili kardeş merkez mülakatını her grupta söyleyebilme şansını verdim sana işte başarılar diliyorum
-
Arkadaşlar sizce bütçe gibi konulardan soru gelir mi? Biliyorum yazmıyo ancak kamu maliyesi geniş tutulabilir diye düşünüyorum, fikirlerinizi almak isterim.
-
@beyhude ben kamu maliyesine bütçe borçlanmanın da dahil olduğunu düşünüyorum
-
@merve2655 Ben de böyle düşünüyorum aslında, hatta bazı sınav ilanlarında kamu maliyesi yazıp bu konuların parantez içinde belirtildiği olmuş.
-
@beyhude sonuçta kitap alıyoruz kamu maliyesi diye içinde her konu oluyor .bu sınavda da olur diye düşünüyorum .belki maliye teorisi çıkmaz
-
hukuk kaçla kapattı bilen var mı?
-
bakmayın mevzuat da bayağı çok oku oku bitmiyor.
-
@merve2655 dün Mustafa Karadenize sordum maliyeci aslında hazırlayan acemilik yapmış dedi tüm maliye konuları olacak ama tvs ile maliye politikasina vurgu yapmak istemiş diye ekledi
-
@ekeblad ben 94 sayfanın ilk 18 sayfasını çıkardım okuyorum şahsen
-
@gölkentli çıkarmayla bitmez ki.aslında kendini tekrar ediyor ama yine de okumadan geçemiyorum
-
personel yönetimine nerden çalıştınız acaba ?ben hiç çalışmadım ona