2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Elhamdülillah
-
@hayatsinav Doğrudur hocam. 2013 strateji hedeflemeleri arasına koymuşlar zamanında..
-
@öğrenci doğrudur hocam. Ben de sadece arkadaşa bi fikir olsun diye yazıyorum. Belki fikri yoktur, bilmediği bişey vardır diye yardımcı olabilmek adına yazıyorum.
-
@öğrenci @hayatsinav yardımlarınız in teşekkür ederim en iyisi bekleyip görmek olacak
-
@hegia-sophia En iyisi hocam
-
78 alan mülakata kalmış. O puanla kapatmış anlaşılan. Herkese başarılar dilerim
-
Çok güzel 1 puanla kaçırmışım.
-
79 alıp da puanı 80 e çıkan var mı ?
-
@ekeblad soruları, cevapları ve işaretlemelerimizi yayınlamalarını isteyeceğim. Bakalım ne çıkacak
-
@cagdasip ben daha önce de söylemiştim tekrardan yazayım .şimdi gatt sorusunda ben a grubuydum ve 1955 cevabı a şıkkındaydı .ben sorunun yanlış olduğunu anladım çünkü kuruluş tarihlerini biliyordum .dedim bunlar kesin yanlış yazdı 1995 yerine 1955 yazdılar .ama dedim ben yine de a şııkını değil 1995 tarihine en yakın şıkkı işaretleyim ve c şıkkını işaretledim .soruyu çok iyi hatırlıyorum çünkü 5 dakika düşündüm .büyük ihtimalle hatta kesin benim o sorumu yanlış kabul ettiler .a şıkkını doğru kabul edince benim doğru sayısı 79 oldu .ve o soruyu A işaretleyenleri doğru kabul ettiler .sonra o soru yanlış kabul edince benim doğrum +1 arttı .
yani böyle olan var mı merak ediyorum .
-
@ekeblad Benim netim 1 arttı eğer bundan bahsediyorsanız, 81 idi 82 oldu.
-
@ekeblad benim de 1 puan arttı 85 oldu. Zaten a yapanların daha önce doğru kabul edildiği için puanları değişmedi ancak bizim gibi yanlış yapanlara 1 puan eklendi
-
@ekeblad Benimki de +1 oldu hocam.
-
E arkadaşlar nasıl hazırlanacağız şimdi mülakata, artık IS-LM ya da Amme Alacaklarını Tahsil Usulü Hk. Kanundan filan sormazlar herhâlde, kurum mevzuatlarına filan çalışsak yeterli olur?
-
@zapo Sınav konularına ilişkin bilgi düzeyine %50 ağırlık vermişler ama mülakat için. Alandan sormazlar mı ki acaba?
-
@hopelessjobless Sorarlar da, neticede KVKK mevzuatı da sınav konuları içindeydi.
-
9da kurumda olun yazmışlar ya o güne 5kişi fln çağırıp tek tek mi içeri alıyolar nasıl oluyo bilen var mı ona göre izin alalım işten
-
@ttolga3 daha önce kurum mülakat yapmamış. Siz tüm gün izin alın bence, garanti olsun
-
Tüm iibfnin mülakatı aynı gün mü acaba
-
Hukuk da var aynı gün